Daniel Simonovski

Daniel Simonovski

Daniel Simonovski är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg

Daniel Simonovski har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Daniel Simonovski har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Simonovski har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

37 omdömen om Daniel Simonovski

Sedan starten hos Reco 2023
Ali F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Daniel. Från första stund blev jag varmt välkomnad, och det kändes tryggt genom hela processen. Han visade stort engagemang och professionalitet, och jag kände verkligen att jag kunde lita på honom. Allt gick smidigt och överträffade mina förväntningar. Rekommenderar varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Lazo D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norr

Trevlig person besta bemötande. Som Meklaren jag har. Trefafat Om jag skulle velja. Meklare 1 av 10 besta Meklare ? Ska velja Daniel. Simonovski. Beata meklare

Slavica D
Norr

Daniel hade gjort bakgrundsundersökning, visste vilka priser som gällde i området. Redogjorde efter visningarna. Kan varmt rekommendera Daniel.

Laura V
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Väster

Trevligt bemötande från första mötet vid visningen och vägledning genom hela processen till kontraktsskrivning. Kände oss tryggt och vill omhändertagna. Kan varmt rekommendera Daniel och Fastighetsförvaltning i Trelleborg

Aleksandra G
Stavstensudde

Jag är mycket nöjd med Daniel. Han är en väldigt trevlig och seriös mäklare. Daniel är alltid snabb med att besvara alla frågor man har. Jag kommer definitivt anlita Daniel igen vid en framtida försäljning.

Jonas M

Glad, positiv, tillgänglig, tydlig

Daniel P
Norr

Trevligt bemötande och villig att svara på frågor, samt ge relevant information om objektet. Mina förväntningar levdes upp utan några anmärkningar. Vid köptillfället var stämningen mycket trevlig och jag kände mig trygg. Som helhet är jag mycket nöjd.

André N
Centralt

Daniel är en fantastisk mäklare som lyssnar och förmedlar kontakt med väldig proffessionalitet. Jag är jättenöjd med affären och kan varmt rekommendera honom som mäklare. 5 Stjärnor💫💫💫💫💫

Linus M
Centralt

10/10, världsklass rakt igenom hela processen. I en svårt tid att sälja löste han det på 2mån på ett grymt sätt. Bäst i Sverige!

Tobias C
Centralt

Först och främst en otroligt kunnig person inom mäklaryrket! Sedan kan listan göras lång. Trevlig, jordnära,, lättsam, tillgänglig, proffsig, tillmötesgående och framförallt lyhörd. Kommer rekommendera Daniel till all jag känner!