Fastighetsbyrån Trelleborg

Fastighetsbyrån Trelleborg

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
Ring 0410-155 50 Dela

Funderar du på att flytta till Trelleborg? Närhet till havet och kontinenten, goda förbindelser till Malmö och både mysig stadskärna och lantligt lugn - i Trelleborg finns det något för alla! Vi på Fastighetsbyrån vet att varje bostadsaffär, köpare och säljare är unik och vi arbetar alltid utifrån era förutsättningar och önskemål...

707 omdömen om Fastighetsbyrån Trelleborg

Sedan starten hos Reco 2013

Nichlas W
Skrev om Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg

Jag kan tyvärr inte rekommendera Daniel Simonovski som mäklare. Under hela processen var han väldigt svår att få tag på och svarade sällan på meddelanden eller samtal. Det kändes som att han var oengagerad och inte särskilt intresserad av att hjälpa mig som kund. Den bristande kommunikationen skapade onödig stress och osäkerhet, vilket är det sista man vill uppleva när man gör en så stor affär som att köpa eller sälja bostad. Vid första visningen slarvade han dessutom bort mina hemnycklar, som jag inte fick tillbaka förrän...

Ulf N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Trevlig och mycket lyhörd , tog ansvar över uppdraget av försäljning av vår bostad. Uppdaterar regelbundet hur försäljningen fortskrider , vilket är mycket bra! Rekommenderas!

Beatrice V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Vänlig, kunnig och mån om kunden.

Adam A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tea Mishel Mladenovska en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Högalid

Mycket trevlig och omtänksam. Väldigt att prata om information och rådgivning.

Christine D
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Tommarp

Annika visade på stor kompetens redan från första kontakten. Vi kunde rådgöra med henne på ett klokt sätt. Hon var lätt att ha och få kontakt med. Återkopplade snabbt.

Sebastian T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kungahusen

En extremt utbildad och extremt duktig mäklare. Bryr sig om både köpare och säljare! Kommer använda mig av han många gånger

Ibrahim H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg

Vi är mycket nöjda 5 stjärnor

Julia G
Kungahusen

Absolut den trevligaste och mest professionella mäklaren! 5 av 5, han är grym!

Karim B
Centrum

Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kunde svara på alla mina frågor och fanns alltid tillgänglig när jag behövde något. Under signeringsprocessen förklarade hon allt väldigt tydligt både för mig som köpare men samt för säljaren också!

Pernilla P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Granlunda

Trevligt o bra bemötande,snabb återkoppling vid frågor vilket uppskattas

Xhylferije S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Daniel är bra och jätte duktig kille Jag är mycket tacksam att han hjälpte med att sälja min lägenhet.Han är bäst

Helen N
Skegrie

En väldigt proffsig mäklare som har fingertoppskänsla för sitt jobb. Engagerad och lyhörd och oerhört ödmjuk person. Rekommenderar honom i alla sammanhang.

Ludvig K
Centrum

Daniel gjorde ett fantastiskt jobb. Från start till mål var kommunikationen tydlig och professionell, och jag kände mig alltid uppdaterad genom hela processen, han var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Dessutom märktes det att han har stor erfarenhet och kunskap inom sitt område. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera denna mäklare!

Ahmed A
Centrum

Super duktig! Väldig klok och ärlig person som jag varmt rekomenderar

Zedric A
Centrum

Super trevligt bemötande! Absolut inget att klaga på!

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tea Mishel Mladenovska en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Ett fantastiskt engagemang av Tea, hon tog verkligen hand om mig på vägen till försäljningen och jag kände mig trygg och deltagande under hela perioden.

Amer M
Väster

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Från start till mål var processen smidig, professionell och trygg. Daniel var engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Rekommenderas varmt.

Anja M
Centrum

Han var väldigt kunnig och proffsig

Jesper N
Centrum

Min upplevelse att ha Daniel som mäklare är inget annat än positiv, han är lätt att prata och föra diskusion med. Allting sköttes med lättsamhet och realism för att det skulle gå så smidigt som möjligt utan en massa krångel.

Svar från Daniel Östman

Härligt att höra Jesper! Var ett sant nöje att samarbeta med dig!

Jonny B
Granlunda

Oerhört hjälpsam! Snabb i kommunikationen. Very good loocking!

Mushtaq Hussain Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Han är bra och trevlig med kunden. Och jag har fått min svar den jag undrade. Jag är tacksam för hans hjälp. Maximilian

Åsa L N
Gula Gården

Jag är mycket nöjd. Annika överträffade mina förväntningar, hon var mycket engagerad, trygg och kunnig. Hon kunde alltid svara på alla frågor som kom upp och var alltid nåbar.

Tanja S
Anderslöv

Han är en mycket trevlig och lyhörd mäklare, redo att förklara och kontakta det andra partiet för information jag frågar om. Han är investerad när vi kommunicerar och när han visar upp bostaden, har alltid en positiv attityd och är professionell på många sätt.

William B
Anderslöv

Max har varit jättebra och hjälpt oss med vår försäljning. Han har varit lätt tillgänglig och visat kompetens gällande frågor vi haft till honom. Jag är glad att haft en bra relation till vår mäklare och skulle ringa honom personligen igen i framtiden om eventuellt köp eller försäljning av bostad skulle uppstå.

GÖRAN H
Anderslöv

Jag blev bemött på ett personligt och trevligt sätt som genast fick mig att uppleva honom som en vän som verkligen ville hjälpa mig att sälja lägenheten. Mina förväntningar var höga och jag upplevde att Maximilian gjorde allt för att försäljningen skulle bli av. Imponerande eftersom en lägenhet i Anderslöv kanske inte är den mest lättsålda lägenheten. Det tog också sin tid, men vi har haft tät kontakt hela tiden och peppat varandra. Jag har sålt villor och lägenheter förr men aldrig tidigare har jag känt sådant förtroende för mäklaren.

Mikael B
Smygehamn

Daniel är mycket förtroende ingivande och trevlig. Vi kände oss 100% trygga med hans uppdrag. Daniel höll en tät kontakt med oss och vi fick hela tiden information om alla händelser.

Tanya K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Proffsigt och genuin i sitt bemötande! Tydlig och inlyssnande. Vi har varit supernöjda och känt oss trygga.

Åsa L N
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Skegrie

Väldigt positivt, överträffade faktiskt mina förväntningar. I mitt fall kändes det som att Annika gjorde det omöjliga möjligt på kortast möjliga tid. Effektiv och proffsig, alltid lätt att få kontakt med. Så jag kunde inte vara mer nöjd med valet av mäklare.

Sandra K
Centrum

Det var trevligt bemötande för en första gång. Han var trevligt, rolig och en bra informatör. Hade inga förväntningar, var lite skeptisk hur det skulle gå men allt gick perfekt till.

Hugo H
Köpte sitt hus med hjälp av Tea Mishel Mladenovska en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Änghög

Tea är trevlig och engagerad i sitt bemötande. Alltid tillgänglig gav återkoppling över förväntan genom hela processen. Vi kände oss trygga hela vägen!

Ibrahim I
Centrum

Daniel är suverän säljare! Hans kunskap, service minded är på topp!

Tova F
Centrum

Väldigt pratglad och social mäklare. Kännedom om Trelleborg, stort kontaktnät och välkänd i branschen. Väldigt nöjd med Daniels tålamod med att hålla visningar och står upp för mig som säljare. Mäklaren kan inte rå för att marknaden är som den är, svårt att sälja och många objekt för köparen. Det gör det svårt för oss säljare att få det vi begär. Stort tack till Daniel!!

Ali F
Centrum

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Daniel. Från första stund blev jag varmt välkomnad, och det kändes tryggt genom hela processen. Han visade stort engagemang och professionalitet, och jag kände verkligen att jag kunde lita på honom. Allt gick smidigt och överträffade mina förväntningar. Rekommenderar varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Lazo D
Norr

Trevlig person besta bemötande. Som Meklaren jag har. Trefafat Om jag skulle velja. Meklare 1 av 10 besta Meklare ? Ska velja Daniel. Simonovski. Beata meklare

Grethe A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Smygehamn

Ble møtt av en meget informativ og trygg megler, fikk veldig god infirm

Gianni C
Kungahusen

Fantastiskt mäklaren. Han är så professionell. Och seriös.

Slavica D
Norr

Daniel hade gjort bakgrundsundersökning, visste vilka priser som gällde i området. Redogjorde efter visningarna. Kan varmt rekommendera Daniel.

Laura V
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Väster

Trevligt bemötande från första mötet vid visningen och vägledning genom hela processen till kontraktsskrivning. Kände oss tryggt och vill omhändertagna. Kan varmt rekommendera Daniel och Fastighetsförvaltning i Trelleborg

Wilmer L
Anderslöv

Daniel har ett gott och trevligt bemötande och är tydliga och rak i sin kommunikation vilket uppskattas. Bostadsaffären har gått väldigt smidigt och vi kan med varm hand rekommendera att anlita Daniel som mäklare.

Anita H
Norr

Kunnig, saklig och mycket trevlig Jag kan varmt rekommendera henne

Bertil L
Norr

Annika Öbergs bemötande var mycket trevligt och professionellt. Hon var alltid tillgänglig för information och frågor. Vi kunde inte fått bättre hjälp vid försäljningen.

Bertil E
Sålde sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Kan inte föreställa mig en bättre mäklare. Har fått all hjälp när jag behövt, och han är en oerhört trevlig person som jag gärna vill rekommendera!

Charlotte H
Köpte sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Max har alltid mött upp på ett proffsigt och mycket trevligt sätt, med en fin energi. Lösningsorienterat och tillmötesgående. Mycket nöjd med Max

Aleksandra G
Stavstensudde

Jag är mycket nöjd med Daniel. Han är en väldigt trevlig och seriös mäklare. Daniel är alltid snabb med att besvara alla frågor man har. Jag kommer definitivt anlita Daniel igen vid en framtida försäljning.

Jonas M

Glad, positiv, tillgänglig, tydlig

Daniel P
Norr

Trevligt bemötande och villig att svara på frågor, samt ge relevant information om objektet. Mina förväntningar levdes upp utan några anmärkningar. Vid köptillfället var stämningen mycket trevlig och jag kände mig trygg. Som helhet är jag mycket nöjd.

Rukije P
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Dalköpinge

Mycket kompetent och pålitlig mäklare som Inger ett förtroende.

Anita H
Knäckekärr

Mycket trevligt och personligt Uppfyllde våra förväntningar på ett sakligt o ch bra sätt . Med beröm godkänd

Ibrahim H
Knäckekärr

Trevlig, hjälpsam Bara positivt

Annika M
Granlunda

Mycket professionell, lever upp till mina förväntningar