Fastighetsbyrån Trelleborg

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTenYears
4.8
Ring 0410-155 50 Dela

Funderar du på att flytta till Trelleborg? Närhet till havet och kontinenten, goda förbindelser till Malmö och både mysig stadskärna och lantligt lugn - i Trelleborg finns det något för alla! Vi på Fastighetsbyrån vet att varje bostadsaffär, köpare och säljare är unik och vi arbetar alltid utifrån era förutsättningar och önskemål...

675 omdömen om Fastighetsbyrån Trelleborg

Sedan starten hos Reco 2013

Ali F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Daniel. Från första stund blev jag varmt välkomnad, och det kändes tryggt genom hela processen. Han visade stort engagemang och professionalitet, och jag kände verkligen att jag kunde lita på honom. Allt gick smidigt och överträffade mina förväntningar. Rekommenderar varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Lazo D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norr

Trevlig person besta bemötande. Som Meklaren jag har. Trefafat Om jag skulle velja. Meklare 1 av 10 besta Meklare ? Ska velja Daniel. Simonovski. Beata meklare

Grethe A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Smygehamn

Ble møtt av en meget informativ og trygg megler, fikk veldig god infirm

Gianni C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kungahusen

Fantastiskt mäklaren. Han är så professionell. Och seriös.

Slavica D
Norr

Daniel hade gjort bakgrundsundersökning, visste vilka priser som gällde i området. Redogjorde efter visningarna. Kan varmt rekommendera Daniel.

Laura V
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Väster

Trevligt bemötande från första mötet vid visningen och vägledning genom hela processen till kontraktsskrivning. Kände oss tryggt och vill omhändertagna. Kan varmt rekommendera Daniel och Fastighetsförvaltning i Trelleborg

Wilmer L
Anderslöv

Daniel har ett gott och trevligt bemötande och är tydliga och rak i sin kommunikation vilket uppskattas. Bostadsaffären har gått väldigt smidigt och vi kan med varm hand rekommendera att anlita Daniel som mäklare.

Anita H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norr

Kunnig, saklig och mycket trevlig Jag kan varmt rekommendera henne

Bertil L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norr

Annika Öbergs bemötande var mycket trevligt och professionellt. Hon var alltid tillgänglig för information och frågor. Vi kunde inte fått bättre hjälp vid försäljningen.

Bertil E
Sålde sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Kan inte föreställa mig en bättre mäklare. Har fått all hjälp när jag behövt, och han är en oerhört trevlig person som jag gärna vill rekommendera!

Charlotte H
Köpte sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Max har alltid mött upp på ett proffsigt och mycket trevligt sätt, med en fin energi. Lösningsorienterat och tillmötesgående. Mycket nöjd med Max

Aleksandra G
Stavstensudde

Jag är mycket nöjd med Daniel. Han är en väldigt trevlig och seriös mäklare. Daniel är alltid snabb med att besvara alla frågor man har. Jag kommer definitivt anlita Daniel igen vid en framtida försäljning.

Jonas M

Glad, positiv, tillgänglig, tydlig

Daniel P
Norr

Trevligt bemötande och villig att svara på frågor, samt ge relevant information om objektet. Mina förväntningar levdes upp utan några anmärkningar. Vid köptillfället var stämningen mycket trevlig och jag kände mig trygg. Som helhet är jag mycket nöjd.

Rukije P
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Dalköpinge

Mycket kompetent och pålitlig mäklare som Inger ett förtroende.

Anita H
Knäckekärr

Mycket trevligt och personligt Uppfyllde våra förväntningar på ett sakligt o ch bra sätt . Med beröm godkänd

Ibrahim H

Trevlig, hjälpsam Bara positivt

Annika M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tea Mishel Mladenovska en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Granlunda

Mycket professionell, lever upp till mina förväntningar

Claes M
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Dalköpinge

Annika håller mycket bra kontakt med oss som säljare. Hon jobbar effektivt.Det märks att hon har stor erfarenhet och kan varmt rekommenderas.

André N
Centralt

Daniel är en fantastisk mäklare som lyssnar och förmedlar kontakt med väldig proffessionalitet. Jag är jättenöjd med affären och kan varmt rekommendera honom som mäklare. 5 Stjärnor💫💫💫💫💫

Linus S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tea Mishel Mladenovska en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Trevlig bemötande Köpet var snabbt och smidigt

Linus M
Centralt

10/10, världsklass rakt igenom hela processen. I en svårt tid att sälja löste han det på 2mån på ett grymt sätt. Bäst i Sverige!

Mats N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kungahusen

Enkel, Snabb, Rak, Ärlig ……………………………

Tobias C
Centralt

Först och främst en otroligt kunnig person inom mäklaryrket! Sedan kan listan göras lång. Trevlig, jordnära,, lättsam, tillgänglig, proffsig, tillmötesgående och framförallt lyhörd. Kommer rekommendera Daniel till all jag känner!

Kenneth F
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Beddingestrand

Annica är en kunnig trevlig och hjälpsam mäklare som vi rekommenderar å de varmaste!

Philip N

Vid beskrivning av en person i sin yrkesroll så kan beskrivningen ske med mycken text men även komprimeras. Jag går nu lite på den senare devisen, men tänker att det inkapslar mycket ... Annika Öberg har på ett utmärkt sätt drivit processen från start till mål, och varit "PÅ" hela tiden. Jag kan inte annat än applådera hennes kompetens,, vänlighet och även empati, särskilt eftersom köp allt som oftast är önskvärt att få igenom snabbt emedan branschomständigheter är någonting som inte alltid kan påverkas. Jag ber att...

Annica L

Mycket proffsig och engagerad mäklare Lite strul i början med tekniken gällande telefon/mail men överkomligt

Rita L
Änghög

Blev bra bemött. Hon svarade på frågor som uppkom efterhand Vi blev väl bemöta hela vägen.

Bertil L
Änghög

Bra och kunnigt bemötande. Annika mötte våra förväntningar med bra information om lägenheten. Min upplevelse var mycket positiv med såväl personlig bemötande som digital information via köpkollen.

Erika S
Högalid

Tea är en otroligt framåt, trevlig och kunnig mäklare. Hon ser och hör en. Hon har gjort sitt yttersta och förklarat allt så att man som säljare är med på banorna. Uppdaterat angående allt som har med försäljningen att göra. Hon har förklarat för och nackdelar med buden, visningstider etc. Hon visade mig vägen och berätta vad jag skulle tänka på som säljare. Vi är otroligt nöjda med Tea som mäklare!

Josefine G
Skegrie

Mycket trevlig och bra mäklare. Snabb och tillgänglig! Högsta betyg☀️

Simon W
Centralt

Kan verkligen rekommendera Annika Öberg som er nästa mäklare. En ödmjukare mäklare går förmodligen inte att hitta. Jag har fått alla mina behov och önskningar tillgodogjorda och är oerhört nöjd med hennes insats!

Sammy T
Lillevång

Mycket engagerad och professionell i sitt arbete.

Malek C
Lillevång

Hon är jättetrevlig och snäll.

Leif N
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Knäckekärr

Han är engagerad, kunnig och förtroendeingivande.

Petar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Högalid

Working with Maximilian as my real estate agent was a fantastic experience. He was always professional and provided clear, detailed information every step of the way. Maximilian's proactive approach meant that he quickly addressed any issues and was always ahead of the game in anticipating our needs. I highly recommend him to anyone looking to buy or sell.

Anette T
Änghög

Annika har ett rakt, öppet och trevligt sätt. Redan från första mötet fick jag ett gott intryck av kunskap och erfarenhet, vilket var viktigt för mig eftersom det var första gången jag anlitade mäklare. Annika var förberedd inför mötet och hade alla papper klara och det var bara att köra igång. Annika kom under hela tiden med tips och råd på hur jag kunde förbereda inför visningen, höll mig uppdaterad mellan visningarna och under budgivningen. Jag skulle helt klart rekommendera Annika till vänner och bekanta. Jag är mycket nöjd.

Britta H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Högalid

Tillmötesgående och trevlig. Svarade snabbt på mina frågor

Edina H
Väster

Hon är en bra mäklare och hjälpsam.

Kaj-Eric A
Gislövs Strandmark

Ett väldigt trevligt bemötande och professionellt arbete.

Stephen H
Grönby

Very helpful and professional

Jan H
Skrev om Fastighetsbyrån Trelleborg

Att sälja ett hus i dag i är både omständligt och mentalt krävande, vilket indirekt eller direkt påverkar alla de personer som bor i huset. Denna situation blir allt mer krävande, om husets säljs med villkor. Här krävs det att ansvarig mäklaren tar och har ett ansvar för de omständigheter och utmaningar som finns med själva affären. Speciellt om det är mäklaren själv , via sina egna rekommendationer, som "styrt" affären till denna form av uppgörelse Här brister Fastighetsbyrån i Trelleborg med mäklare Daniel Simonovski i sitt ansvarstagande med kunnande.

Bengt-Ove P
Centralt

Engagerad och håller oss uppdaterade

Brita Elisabet M
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Prästahejdan

Daniel är ärlig, pålitlig som står för sitt ord. Huset sålde han på under 10 dagar, och vi fick mer än begärt pris. Kan varmt rekommendera Daniel!

Svar från Daniel Östman

Härlig läsning! Stort tack för fint betyg!

Adis M

Din professionalism och lättillgänglighet har verkligen gjort hela processen så enkel och trevlig för mig. Du är verkligen en stjärna inom ditt yrke!

Alexander G
Centralt

Bara positiv upplevelse, från början till slut

Håkan I
Kungahusen

Proffsig genom hela processen. Rekommenderas för framtida affärer.

Monir Alsadat K
Lillevång

För första gången träffade vi 2022 för värdering av vår hus tills resultatet blev försäljning 2024. Annika ville inte ge sig. Så envis hon är! 😍 Annika är erfaren, kunnig, hjälpsam och trevlig. Jag som kund känner mig väldigt nöjd.

Eddie S
Centralt

Trevligt bemötande, lugn och saklig. Väl insatt i det objekt jag köpt.

Wilmer L
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Anderslöv

Daniel är tydlig och noggrann i sin uppgift. Rak och enkel att kommunicera med. Det var väldigt tryggt att köpa med honom som mäklare.

Svar från Daniel Östman

Glädjande läsning, tack för det Wilmer! Och stort grattis till nya köpet!