Maximilian Hant

Maximilian Hant

Maximilian Hant är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg

Maximilian Hant har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Maximilian Hant har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.7. Maximilian Hant har haft 25 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

72 omdömen om Maximilian Hant

Sedan starten hos Reco 2019
Ibrahim H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Granlunda

Vi är mycket nöjda 5 stjärnor

Ahmed A
Centrum

Super duktig! Väldig klok och ärlig person som jag varmt rekomenderar

Mushtaq Hussain Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Han är bra och trevlig med kunden. Och jag har fått min svar den jag undrade. Jag är tacksam för hans hjälp. Maximilian

Tanja S
Anderslöv

Han är en mycket trevlig och lyhörd mäklare, redo att förklara och kontakta det andra partiet för information jag frågar om. Han är investerad när vi kommunicerar och när han visar upp bostaden, har alltid en positiv attityd och är professionell på många sätt.

William B
Anderslöv

Max har varit jättebra och hjälpt oss med vår försäljning. Han har varit lätt tillgänglig och visat kompetens gällande frågor vi haft till honom. Jag är glad att haft en bra relation till vår mäklare och skulle ringa honom personligen igen i framtiden om eventuellt köp eller försäljning av bostad skulle uppstå.

GÖRAN H
Anderslöv

Jag blev bemött på ett personligt och trevligt sätt som genast fick mig att uppleva honom som en vän som verkligen ville hjälpa mig att sälja lägenheten. Mina förväntningar var höga och jag upplevde att Maximilian gjorde allt för att försäljningen skulle bli av. Imponerande eftersom en lägenhet i Anderslöv kanske inte är den mest lättsålda lägenheten. Det tog också sin tid, men vi har haft tät kontakt hela tiden och peppat varandra. Jag har sålt villor och lägenheter förr men aldrig tidigare har jag känt sådant förtroende för mäklaren.

Bertil E
Sålde sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Kan inte föreställa mig en bättre mäklare. Har fått all hjälp när jag behövt, och han är en oerhört trevlig person som jag gärna vill rekommendera!

Charlotte H
Köpte sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Västra Egna Hem

Max har alltid mött upp på ett proffsigt och mycket trevligt sätt, med en fin energi. Lösningsorienterat och tillmötesgående. Mycket nöjd med Max

Anita H
Knäckekärr

Mycket trevligt och personligt Uppfyllde våra förväntningar på ett sakligt o ch bra sätt . Med beröm godkänd

Ibrahim H
Knäckekärr