En duktig mäklare kombinerar expertkunskap med lyhördhet för kundens behov. Med en professionell och personlig service säkerställer de att bostadsaffären blir så smidig och framgångsrik som möjligt.
Ejmen Japar
Ejmen Japar är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Ejmen Japar har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ejmen Japar har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Ejmen Japar har haft 50 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
166 omdömen om Ejmen Japar
Han är sakkunnig . Förklarar bra så att man förstår.
Kunnig och väldigt hjälpsam vid köp av bostad.
Engagerad, tillgänglig och realistisk! Kändes tryggt att köpa hus genom Ejmen!
Gav bra och mycket information, höll oss hela tiden välinformerade
Ejmen är bara toppen ! Trevlig och professionell!
Ejmen skötte hela affären mycket proffesionellt och det som var väldigt uppskattat var att när man pratade med honom så kom han ner på personnivå (vilket man inte upplevt med tidigare mäklare innan). Han hade mycket bra kommunikation och man fick alltid svar på sina frågor. Jag skulle varmt rekommendera Ejmen som fastighetsmäklare.
Ejmen Japar är best mäklare Våras hus sålde bara för tre veckor Om han lövar nått han ska göra det 100%. Vi är mycket nöjda om Ejmen. Jag kan rekommendera till alla om vill köpa eller säljer bara Ejmen Japar. Eftersom han är No.1 så betyder BEST.
Hej Jag kan rekommendera till alla mäklaren Ejmen Japar.Han är best best mäklaren,han kan och vet hur kan jobba sit jobb. Jag är mycket nöjd om han. Han sålde min hus för mycket kort tid BARA tre veckor. EJMEN ÄR BEST👍
Har fungerat jättebra från början till slut.