Hej! Vi var så väl bemöttande av mäklaren med tydliga förklaringar, varje fråga det fick vi svar med långa meningar därför att hon ökade vårans
Erica Sjöholm
Erica Sjöholm är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Erica Sjöholm har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Erica Sjöholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.8. Erica Sjöholm har haft 52 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
123 omdömen om Erica Sjöholm
Väldigt bemötande trevligt och gick väldigt snabbt o enkelt. Rekommenderar henne👌
Erica är en väldigt professionell och trevlig mäklare. Vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Toppbetyg, vi kan varmt rekommendera henne!
Vi blev mycket bra bemötta. Vi gick dit med öppna sinnen. På tidigare visningar av andra lgh har vi blivit fint bemötta. Goda erfarenheter. Denna gången var också trevlig och Erika hade positivt o engagerat möte med oss. Trevlig. Intresserad. Hjälpsam. Engagerad⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Delger,kommuniserar kunden, bryr sig,
Smidig att arbeta med. Snabb att svara på frågor och funderingar.
Mycket bra hantering när vi köpte lägenheten, snabb och korrekt feedback under hela processen, kan verkligen rekommendera Erica !!!
Lugn saklig kunnig förtroendegivande bra uppföljning kände sig trygg med att sälja
Enkel och tydlig, bra att kommunicera med. Agerade snabbt då vi ville köpa en lägenhet innan visning.
Snabb och smidig affär! Flexibel med visning.