Allt jättebra. Nora var jättesnabbt att svara på våra frågor, kunde hjälpa med allting och har gjort processen väldigt enkelt för oss. Vi är nöjda.
Nora Ask
Nora Ask är mäklare på Fastighetsbyrån Trollhättan
.Nora Ask har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Nora Ask har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.9. Nora Ask har haft 54 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
90 omdömen om Nora Ask
Tack så mycket, jätte smooth och snabbt processen
Väldigt driven och hängiven på alla sätt. Behöver någon jag känner en bra mäklare så vet ni vem jag kommer rekommendera!
En engagerad och kompetent mäklare som förmedlade försäljningen på bästa sätt både för köpare och säljare. Hon var professionell och tillmötesgående under hela försäljningen.
Från första stund har Nora mött oss med ett stort leende och en härlig mix av humor och stenkoll på läget, de få saker hon inte var helt säker på kollade hon snabbt upp och återkopplade fort med. Hon har ställt upp under hela processen med extra visningar, svarat på tusen konstiga frågor och anpassat sig till nivån på personen hon pratat med. Vi rekommenderar absolut Nora, och det är även därför vi väljer att sälja vårt nuvarande hus med hjälp av henne.
Nora har varit närvarande och stöttande under hela processen. Inlyssnande, saklig och mänsklig i sitt bemötande. Professionell med nära till skratt. Kan varmt rekommendera Nora som mäklare.
Nora levde upp till sitt rykte med sin tydliga kommunikation och sitt stora engagemang. Försäljningen av min bostad gick både snabbt och smidigt.
Nora är väldigt professionell i sitt arbete och engagerat visar hon upp objekten och lämnar adekvat information utan att ta till överord. Hon svarar initierat på frågor och erbjuder sig att vara tillgänglig om ytterligare spörsmål skulle dyka upp under processens gång. Vid önskemål om skyndsam hantering gör hon sitt yttersta för att i möjligaste mån tillgodose även detta. Hon är också mån om att allt skall gå rätt tillväga och noggrann med att handlingar är korrekta. Kort sagt är hon en part som både säljare och köpare kan...
Väldigt lyhörd på alla partners önskemål och behov.
Vi köpte ett parhus som Nora sålde. Nora är påläst och lätt att få tag i vid frågor och håller oss informerade under köpprocessen.