Trevligt bemötande. Lätt att få tag på. Meddelade mig om antalet besökare samt budgivning
Tim Neuman
Tim Neuman är mäklare på Fastighetsbyrån Tyresö
.Tim Neuman har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Tim Neuman har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.4. Tim Neuman har haft 13 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
19 omdömen om Tim Neuman
Trygg, lugn och proffsig. Löste försäljning trots osäker marknad.
Bra på att informera Bra på att hålla oss underrättade under resans gång
Tim var otroligt svår att få tag i. Att köpa ett hus är för många en stor händelse och man har frågor. Som köpare så förväntar man sig en öppen kommunikation och förståelse för processen. Han ringde knappt tillbaka, kunde dröja jättelänge innan man fick svar på sms eller mail. Han kändes inte så motiverad och var extremt dålig på att kommunicera/hålla oss uppdaterade. Jag skulle rekommendera att Tim byter jobb för som mäklare kan jag inte ge han några goda referenser.
Bra bemötande och tillgänglighet. Vi kom in lite sent i budgivningen och blev erbjudna privat visning dagen efter att vi tagit kontakt med mäklaren. En mycket bra upplevelse.
Tim var inte bara otroligt trevlig utan också tillmötesgående och hjälpte mig och min sambo att göra en snabb affär.
Tim hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt under en tuff period då bostadsmarknaden var trög. Han guidade oss genom processen med fantastiskt tålamod och var väldigt proffsig, kunnig och trevlig. Vi ger våra bästa rekommendationer!
Professionell, personlig och duktig förhandlare.
Uppfyllde alla förväntningar man kan ha på en mäklare från visning till avslutad affär.
Jag tycker Tim har varit helt fantastisk, väldigt lugn och förklarar mycket som jag inte har förstått och har verkligen fått mig att känna mig trygg i hela processen. Rekommenderar starkt!