Yosef J. Lahlou

Yosef J. Lahlou

Yosef J. Lahlou är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta

Yosef J. Lahlou har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Yosef J. Lahlou har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 513 omdömen med ett betyg på 4.8. Yosef J. Lahlou har haft 98 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

513 omdömen om Yosef J. Lahlou

Sedan starten hos Reco 2021
Linda N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Sköndal

Yosef är mycket trevlig och har bra koll på marknaden. Han fick stå ut med oss och våra höga förväntningar på slutpriset över ett år mitt i en lågkonjuktur. Men han kämpade på med att kontakta spekulanter och bokade in privatvisningar. Extra plus att han hjälpte oss med köp av vårat nya boende.

Freddy N
Hagsätra

All kontakt skedde via mail och telefon då jag ej bor där bostaden såldes. Detta fungerade dock utmärkt. Det var lätt att få tag på Yosef och han var generellt sett väldigt snabb på att svara. Första gången jag sålde en bostad och känner att jag fick mycket stöd av Yosef. Han ställde upp mer än vad jag förväntat mig med tanke på att jag ej kunde befinna mig i Stockholm under förloppet.

Mika R
Sköndal

mycket bra bemötande, kändes som han såg till att få till en bra affär, mycket bra skött

INGALILL O
Sköndal

Vilket superbra bemötande, Yousef vet att kommunicera med sina kunder vilket uppfyllde alla mina förväntningar på en mäklare. Då jag har en urusel erfarenhet av tidigare mäklare på annat bolag så är det så stor skillnad (så mycket bättre) på Fastighetsbyrån/Yousef, vilket gjorde att jag nu kommer att anlita Fastighetsbyrån till nästa lägenhets försäljning utan tvekan.

Maria J
Bandhagen

Lugn, informativ, kunnig! Kan varmt rekommendera Yosef.

Patrick V
Bandhagen

Yosef är en mäklare som såg våra behov och önskemål vid vår försäljning. Han var ärlig, rak och tydlig i sin kommunikation, vilket också innebar att han förde fram sina tankar och åsikter på ett respektfullt och förstående vis. Vi rekommenderar Yosef varmt. Han är en mäklare med stor medkänsla och ännu större hjärta.

Sutee R
Farsta

Proffsig, trevlig och snabb agerande! Rekommenderar starkt!

Sanaz S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Farsta
Farsta

Hej, Yosef was respectful and knowledgable person who tries to do his profession best, Even if he did not know about sth, he will try to fix it out. I’m happy until now with him as broker

Sandra P
Centrala Tyresö

Yosef är trevlig och enkel att ha att göra med. Påläst, kunnig, tydlig och lätt att kommunicera med.

Sam N
Högdalen

Yosef var väldigt trevlig, förstående och professionell genom hela processen. Han är kunnig om lägenhetsmarknaden i Högdalen och det hjälpte mig välja rätt lägenhet.