Mäklare på Tyresö

6 rekommenderade mäklare på Tyresö kommun

• Fastighetsbyrån Tyresö

1,301 omdömen
    Funderar du på att byta, köpa eller sälja en fastighet i Tyresö? Vi på Fastighetsbyrån svarar på alla dina frågor och vill du veta vad din nuvarande fastighet kan vara värd gör vi gärna en fri värderi...
    Annika K
    Annika K: Yosef bemötte oss på ett mycket trevligt sätt. Vi fick veta allt vi behövde, Yosef kunde svara på alla våra frågor. Vi kände direkt förtroende och det var mycket lätt att prata med Yosef.
  • Driver du mäklarfirma i Tyresö?

• HusmanHagberg Tyresö Älta

689 omdömen
    Välkommen till Tyresö och HusmanHagberg. Med passion och kunskap hjälper vi dig tillrätta här i området!
    Gustav B
    Gustav B: Strålande!! grymt bemötande och väldigt bra sammarbete!
  • Vi har koll på bostadsmarknaden i Tyresö!
    Malin M
    Malin M: Har både sålt och köpt hus genom Stefan. Viss information undanhölls/var felaktig till oss som köpare och när de begick misstag i försäljningsprocessen var viljan att kompensera för misstaget och bemötandet under all kritik.
  • MOHV Tyresö

320 omdömen
    Välkommen till MOHV Tyresö - Vi kallar oss Sveriges minsta rikstäckande kedja. Genuint, kvalitet med öga för detaljer!
    Ida S
    Ida S: Vi köpte hus via Linnea och är inte alls nöjda med mäklaren, vi fick inte all nödvändig information så som att något är trasig trots säljaren påstår att ha meddelat detta till mäklaren samt annan nödvändig information uteblev eller var oklart så som vad det gällde om laddaren till elbil skulle stanna eller ej. Vi önskar att mäklaren hade bättre koll. Annat så som återkoppling samt tillgänglighet är också under all kritik. Muntliga överenskommelser nekades att utföras skriftligt och bara skylldes på att vi som köpare skulle sköta eventuella överenskommelser privat med säljaren vilket senare innebar problem för oss. Vi fick inte det pålitliga och professionella bemötandet som man önskar sig av en mäklare och då kan vi ändå jämnföra mellan dom 5 olika mäklaren vi haft att göra med under åren. Rekommenderar inte specifika mäklaren och kommer inte heller vända mig till Mohv i framtida affärer vare sig det gäller köp eller sälj.
  • Mikael J
    Mikael J: Köpte radhus genom Eget Hem. Proffsigt. Tydligt att både säljare och köpare var lika viktiga. Bra hjälp ang vissa saker som hände på vägen. Rekommenderas!
  • Driver du mäklarfirma i Tyresö?

• Alex C
    Alex C: Trevlig och serviceinriktad,har inget att klaga på