Erik Laggar

Erik Laggar

Erik Laggar är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Erik Laggar har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Erik Laggar har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 310 omdömen med ett betyg på 4.9. Erik Laggar har haft 64 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

310 omdömen om Erik Laggar

Sedan starten hos Reco 2014
Roza G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Åby Park

“Erik Laggar är en mycket lugn och ödmjuk person som man kan lita på till 100%. Med honom känner man sig alltid trygg. Han är inte bara en mäklare som säljer bostäder, utan också någon som verkligen hjälper dig att hitta och köpa ditt drömhem. Första gången jag träffade Erik sa han något som jag aldrig glömmer: ‘Jag får energi av er glädje och mitt mål är att hjälpa er.’ Det säger allt om honom och hans engagemang. Rekommenderas varmt!” Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig, då är Erik det självklara valet!”

Mats Nils Bertil T
Centrum

Har en mycket bra erfarenhet av Erik Laggar. Han uppträder på ett professionellt, lugnt och mycket trevligt sätt

Stefan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Rosengården

En kunnig och serviceinriktad mäklare

Ellen Marijke J
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Västra Bällsta

En snabb och korrekt hantering av min försäljning av min huvudmans bostadsrätt. Mycket bra hantering av dokument som behövs för att sälja med överförmyndares godkännande.

Malin K
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Västra Bällsta

Bästa mäklaren! Trovärdig, hjälpsam, inkännande och informativ.

Josefin M
Kragstalund

Väldigt trevlig, tydlig, snabb att återkoppla kring mötestider mm Bilderna i annonsen och beskrivningen motsvarade verkligen bostaden. Märks att han kan sitt jobb. Supersmidig bostadsaffär

Jesper K
Centrum

Gick snabbt och smidigt och vi blev nöjda med slutpriset.

Christoffer F
Kragstalund

Enkel och hjälpsam att ha att göra med.

Marie Ann Sofie H
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Laggar en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Påtåker

Trygg, kunnig och snabbjobbande! En fantastisk mäklare.

Robin J
Åby Ängar

Allt gick snabbt och enkelt och flexibelt. Mycket trevligt och professionellt bemötande varje gång.