Jättebra, flexibel och hjälpsam med alla frågetecken vi hade.
Sofie Wiksborg
Sofie Wiksborg är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
.Sofie Wiksborg har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofie Wiksborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofie Wiksborg har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
83 omdömen om Sofie Wiksborg
Bra bemötande gentemot mig som köpare redan vid första visningen. Mycket informativ och driven till att besvara alla mina frågor och funderingar kring bostaden samt själva köpet i sig.
Precis vad jag förväntade mig, med suberb kommunikation. Pålitlig och påläst, samt bra på att kommunicera. Är nöjd med affären men otroligt nöjd med Sofie.
Mycket bra på att hålla kontakten. Transparent och mycket förtroendegivande. Kunnig. Allt har bara fungerat!
Personligt bemötande. Flexibel och följsam i sitt arbetssätt, noggrann, inkännande.
Kunnig lyhörd och engagerad. Bra på att bolla tankar och idéer
Väldigt bra bemötande. Återkopplade under hela processen. Rekomenderar verkligen.
Proffsig, ödmjuk och påläst, enkel att ha och göra med.
Seriös och noggrann. Envis och ansträngde sig att följa alla spår och tog sig tid att följa upp och informera. Kan varmt rekommendera henne!
Sofie var trevlig, sympatisk, effektiv och tydlig. Hon har varit tillgänglig och kunnat ge svar på frågor under hela processen. Utan Sofies fingertoppskänsla och kontaktnät hade min senaste bostadsaffär inte varit möjlig.