Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg är mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Sofie Wiksborg har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofie Wiksborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofie Wiksborg har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

89 omdömen om Sofie Wiksborg

Sedan starten hos Reco 2021
Jimmy S
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Karby/Brottby

Toppen bra. Sålde mitt hus snabbt och problemfritt.

Sofia C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Kragstalund

Sofie gjorde ett fantastiskt jobb, lyhörd och förtroende ingivande. Behövde aldrig fundera på nästa steg eller vad som hände i processen då jag hela tiden kände att jag var en del av den och ständigt fick uppdateringar. Kan varmt rekommendera henne till andra och tack igen Sofie för ett fantastiskt samarbete🙏🏼

Jennie N
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Karby/Brottby

Blev bemött bra och engagerat, hon var insatt i objektet och kunde besvara alla frågor utantill. Hon balanserade info om objektet tillsammans med att låta oss titta i lugn och ro själva riktigt bra. Ett tryggt bemötande. Vi har tidigare stött på mäklare som inte är lika insatta/ gett en känsla av att de inte ens VILL sälja bostaden men det kändes här som att hon verkligen gillade sitt jobb. De nackdelarna vi känt är att det inte finns en färdigställd planlösning till huset vilket hade underlättat processen för oss,...

Leo Tapani Edvard O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Rosengården

Tack för trevlig bemötande, vill gärna rekommendera dig Sofia Leo och Mervi

Annelie P
Kragstalund

Sofie är mycket kunnig och korrekt. Hela processen från visning till slutförsäljning gick galant.

Av-Line A
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Karby/Brottby

Trevlig, ödmjuk, lyhörd, engagerad och professionell Levde mer än väl upp till våra förväntningar genom hela processen Sofie är Vallentunas bäste mäklare

Joachim A
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Wiksborg en del av Fastighetsbyrån Vallentuna
Karby/Brottby

Jättebra, flexibel och hjälpsam med alla frågetecken vi hade.

Fredrik A
Åby Ängar

Bra bemötande gentemot mig som köpare redan vid första visningen. Mycket informativ och driven till att besvara alla mina frågor och funderingar kring bostaden samt själva köpet i sig.

Fredrik C
Centrum

Precis vad jag förväntade mig, med suberb kommunikation. Pålitlig och påläst, samt bra på att kommunicera. Är nöjd med affären men otroligt nöjd med Sofie.

Eva Marlene F
Centrum

Mycket bra på att hålla kontakten. Transparent och mycket förtroendegivande. Kunnig. Allt har bara fungerat!