Martin har haft ett gott bemötande och känts kunnig kring bostadsförsäljningar. Vi har haft ett gott samarbete vilket ledde till en lyckad försäljning.
Martin Bergman
Martin Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Martin Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Martin Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Bergman har haft 26 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
73 omdömen om Martin Bergman
Martin Bergman var en trevlig och kunnig mäklare , träffade honom första gången på visningen av lägenheten.Jag fick svar på mina frågor. När vi träffades för att slutföra köpet gick han noga igenom och förklarade allt som rörde köpet, allt var till belåtenhet.
Väldigt professionell, tillmötesgående. Kändes tryggt att överlämna försäljningen till honom.
Bra information från första mötet hela vägen till försäljningen, blev bemött på ett mycket trevligt och professionellt, snabba och klara besked hur försäljningen fortlöpte. Företagets säljaren uppfyllde förväntningarna på ett mycket bra sätt
Martin hjälpte oss att sälja vår mor hus Har bara positiva omdöme om honom Har stor erfarenhet och proffsig framtoning Snabb återkoppling vid tex budgivning
Artig och trevlig verkar seriös men dålig på återkoppling efter visning.
Martin har genom stort engagemang hjälpt oss att sälja vår villa under rimlig tid, nöjda säljare och köpare. Rekommenderas.!
Proffesionell i sitt bemötande och tydlig med all information.
Funkade kanon, snabbt och smärtfritt som säljare.
Inte haft så mycket kontakt med honom, visning gjordes under semestertider då annan mäklare hade hand om visning , dock inga problem under kontraktsskrivning samt kontakt med Martin. .