Fastighetsbyrån Varberg

Fastighetsbyrån Varberg

• BadgeTenYears
1 485
Ring 0340-185 45 Dela

Välkommen till Varberg! I denna anrika kurort och kuststad finner du allt du behöver på behagligt avstånd och det går enkelt och smidigt att pendla till Göteborg för jobb och skola eller storstadskänsla. Fastighetsbyrån har funnits länge i Varberg och vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området. Eftersom vi är aktiva på...

1485 omdömen om Fastighetsbyrån Varberg

Sedan starten hos Reco 2013

Anna Eva Charlotte T
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Bergman en del av Fastighetsbyrån Varberg
Tvååker

Martin har genom stort engagemang hjälpt oss att sälja vår villa under rimlig tid, nöjda säljare och köpare. Rekommenderas.!

Anders E
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Bergman en del av Fastighetsbyrån Varberg
Tvååker

Proffesionell i sitt bemötande och tydlig med all information.

Helen H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Centrum

Vänlig, trevlig och lämnade bra information. Kändes väldigt engagerad.

Lotta W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Centrum

Han har varit väldigt tillmötesgående och trevlig. Hållit oss underrättade och varit snabb på att svara på sms/mail. Vi kan varmt rekommendera Simon.

Lena M
Träslövsläge

Mycket professionell,väldigt tillmötesgående och tillgänglig. Och en bra och rak kontakt igenom hela försäljningen

Per-� P
Träslövsläge

Mycket trevligt bemötande, hon är väldigt duktig och påläst. Uppdaterade oss hela tiden. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar. Finns inget att tillägga allt fungerade perfekt, Mäklaren får högsta betyg av oss.

Roland A
Skrev om Martin Bergman en del av Fastighetsbyrån Varberg

Funkade kanon, snabbt och smärtfritt som säljare.

Annmari Eva Ingela A
Trönningenäs

En fantastisk person som jag har stort förtroende för. Hon har hjälpt mig hela vägen och fortsätter med att hjälpa mig att hitta en bostad.

Lars-Olof E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Centrum

Angelina är kunnig, positiv och ihärdig. Rekommenderas innerligt!

Ludwig B
Centrum

Vi är väldigt glada över att ha valt Simon som mäklare. Mycket serviceinriktad och tillmötesgående, engagerad, kunnig och alltid tillgänglig för frågor vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen.

Tyrone W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Trädlyckan

Har köpt en lägenhet av Simon och fick bra löpande information före, under och efter köpet. Lugn, saklig och engagerad mäklare som inger förtroende och trygghet. Rekommenderas!

Ann W
Trädlyckan

Simon var lugn och proffsig! Levde helt klart upp till förväntningarna. Skulle absolut rekommendera honom och anlita honom igen!

Stefan T
Karlberg

Bemötandet och första mötet med Jonathan var väldigt bra. Lugn o trygg i sitt arbete.. jag som säljare kände mig väldig trygg, Mina förväntningar slog Jonathan med råge, mycket bra jobbat Jag kan rekommendera fastighetsbyrån och Jonathan till alla jag känner

Markus N
Karlberg

Väldigt trevlig och rak i sin kommunikation. Delade med sig av flera ”bra att tänka på” saker och tips.

Bertil A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Jansson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Söder

Matilda gjorde. ett gediget arbete och en sådan mäklare är till allas fördel

Sonny N
Köpte sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Träslövsläge

Vi tycker att det har varit ett trevligt och professionellt bemötande. Har vi haft frågor så har vi fått dem besvarade och förklarade på ett bra sätt.

Reine A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Jansson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Söder

Mycket effektiv och professionell.

Berit A
Söder

Tyckte att hon var väldigt trevlig. Hon uppträdde på ett relevant sätt när hon visade lägenheten. Hon ingav ett stort förtroende.

Daniel O
Trönninge

Proffsig mäklare med fötterna på jorden. Hjälpte oss genom våran försäljning så vi aldrig behövde oroa oss över något. Rekommenderar

Rickard H
Bläshammar

Vi har alltid fått ett mycket bra bemötande av honom. Han levererade det jag väntade mig. Bra bemötande, proffsigt agerande, kunnig och påläst.

Stephan A
Bläshammar

Jordnära, trevlig och ärlig. Vi köpte av Jonathan och vi hans raka kommunikation fick oss att välja honom när vi sålde vårat hus (trots att han hade hård konkurrens från två andra vi tänkt använda vid vår försäljning. Bra återkoppling, rak kommunikation och enkel att ta beslut med då det är okomplicerat hela vägen.

Gabrielle L
Trönninge

Trevligt och tryggt bemötande, mäklaren svarade och agerade snabbt. Smidig och transparent försäljning.

Linnea S
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Jansson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Veddige

Väldigt tillmötesgående och lättförståelig att få tag i.

Sven Fredrik L
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Breared

Martin är trevlig, kunnig, erfaren. Kan varmt rekommenderas.

Linda W
Stenåsa / Äckregården

Väldigt trevlig och duktig! Kan verkligen rekommendera Simon.

David V
Stenåsa / Äckregården

Lyhörd mäklare som inger förtroende från första möte.

Anné Marina L
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Breared

Trevlig och tillmötesgående samt kunnig. Bra feedback och tydlig i samtal om bostaden. Skulle rekommendera honom till vänner och bekanta. Bara bra jättenöjd.

Gustav A
Tvååker

Blev bra bemött med en positiv inställning och väldigt hjälpsam. Det gick över förväntan och allt hanterades väldigt snabbt, bra återkoppling. Mycket trevlig, go och glad mäklare som vill båda parternas bästa.

Margareta S
Tvååker

Han har lugnt och säkert lotsat oss genom hela processen.

Thomas O
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Hjandeborn en del av Fastighetsbyrån Varberg
Lugnet

Mycket vänligt bemött Hon förstod oss precis, hur vi ville ha det. Över förväntan.Bra jobbat ,varken vi eller mäklaren trodde att de skulle gå så fort. Mäklaren har varit väldigt behjälplig..Det har varit både roligt och trevligt.

Svar från Louise Hjandeborn

Tack så mycket 🙏🏻 Det har vart så roligt att få hjälpa och lära känna er. Hoppas nu att rätt lägenhet snart dyker upp för er🌺

Victor F
Doppingen

Skitbra på alla sätt, 10/10 om jag ska sälja något i framtiden hade jag inte tvekat på att ha henne som mäklare!

Simon S
Breared

Professionell, tillmötesgående och empatisk :)

Linda F
Doppingen

Hon är toppen! Svårt att förklara vart alla kablarna gick till och hur de var dragna, vilket vi redde ut senare. Snabba svar på mail och mobil, fina och trevliga möten och alltid trevlig! Otroligt bemötande och bra förtroende!

Gösta N
Doppingen

Bra info, bra service. Trevlig och tillmötesgående.

Marcus E
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Tvååker

Kontakten med Simon har fungerat utmärkt. Bra bemötande och påläst på objektet.

Valbone H
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Tvååker

Väldigt bra mäklare, duktig i sitt arbete. Lätt att få kontakt och kommunicera.

Anneli A
Väröbacka

Bra mäklare. Tydlig och rak, något jag värdesätter. Kändes som han var där för både köpare och säljare. Vi är nöjda med processen, vi har fått god tid på oss och fastigheten blev såld till ett pris som vi pratat om skulle vara rimligt.

Carolin A

Trevlig,,duktig,proffsig mäklare!

Barbro B
Väröbacka

Alltid anträffbar vilket jag uppskattar

Nils M
Väröbacka

Kunnig. Ledigt sätt. Hjälpsam. Lätt att nå.

Caroline H
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Hjandeborn en del av Fastighetsbyrån Varberg
Kärradal

Louise är en otrolig mäklare. Hon var alltid noga med återkoppling och svarade på alla funderingar vi hade inför vårt husköp. Hon är väldigt professionell men också personlig i sitt bemötande vilket skapar förtroende. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Svar från Louise Hjandeborn

Tack så mycket för dom fina orden. Så roligt att få hjälpa er hitta ert nya hem och jag hoppas verkligen att ni ska trivas här 🌺

Staffan B
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Hjandeborn en del av Fastighetsbyrån Varberg
Kärradal

Engagerad inom och lyhörd genom hela försäljningsprocessen.

Svar från Louise Hjandeborn

Va roligt att ni är nöjda. Tack för förtroendet, har vart jätteroligt att få hjälpa er!

Tina B
Centrum

Overall, jättebra bemötande och serviceminded! Vi köpte lägenheten men det var nära att vi backade ur då förrådet Angelina visade oss var så litet. Det visade sig sedan att det var fel förråd... Viktigt att ha alla fakta klara.

Bengt C
Sålde sitt hus med hjälp av Angelina Birgerson en del av Fastighetsbyrån Varberg
Karlberg

Mitt första möte med Angelina var att jag pratade med en kunnig och erfaren mäklare. Fick feedback om allt som skedde under försäljningen. Har bara gott att säga om hennes engagemang av villaförsäljningen.

Valbone H
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Tvååker

Väldigt bra mäklare, lätt att ha kontakt med. Väldigt social och det märks att han passar i sitt arbete.

Hans Åke Mathias K
Sålde en tomt med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Bua

Väldigt trevlig och engagerad mäklare .

Pia Lena S
Sålde en tomt med hjälp av Simon Andersen en del av Fastighetsbyrån Varberg
Bua

Simon har haft ett väldigt gott bemötande och varit professionell. Enda som vi kunde önskat annorlunda var att vi saknade svar på frågor ibland (tog lång tid att svara).

Gunnar Ingemar C
Träslövsläge

Bra guidning genom försäljningsprocessen på ett trevligt och sakkunnigt sätt. Detta var den andra försäljningen på kort tid vi genomfört med samma mäklare.

Olle N
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Jansson en del av Fastighetsbyrån Varberg

Lättillgänglig, snabb och effektiv

Yngve E
Centrum

Trevlig, empatisk saklig. Uppfyllde alla förväntningar på en bra mäklare. Höll oss uppdaterade om allting. Arbetade verkligen hårt för försäljning i denna svåra när räntan gått upp. Har bara positivt att säga om hela processen.