Vi är supernöjda med Hanna på alla sätt. Hon har hjälpt oss på vägen både med tips och genom att svara på alla frågor vi haft. Vi har kollat på flera objekt med Hanna som mäklare innan vi till slut hittade ett som passade oss perfekt, varje gång har vi fått samma proffsiga bemötande och hjälp. Eftersom vi bor på annan ort har vi haft svårt att komma till ordinarie visningar och därför uppskattar vi extra mycket att hon tagit sig tid att ge oss extra visningar, även på helger.
Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Din mäklare i Vårgårda/Herrljunga Som mångårig lokal fastighetsmäklare blir vi din naturliga samarbetspartner när du funderar på att förändra ditt boende. Vi gillar att jobba lokalt, det är lite av vår affärsidé, och detta gör att vi känner väl till marknaderna vi verkar på. Vi har visningar i Vårgårda och Herrljunga varje...
635 omdömen om Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Sedan starten hos Reco 2019
Vi har varit i kontakt med Annie både som säljare och köpare och alltid är lika nöjda. Alltid lika trevligt bemötta och vi känner oss trygga med Annie som mäklare. Stor kompetens, väldigt ödmjuk och väldigt serviceminded.
Väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt. Rekommenderas starkt!
Trevlig bemötande ,förklarade tydlig vid kontrakt skrivningen och glad. 🌸
Se tidigare bedömning, mycket kompetent.
Flexibel, kundfokus, kunnig, närvarande… väldigt kompetent som sprider en trygg känsla hos sina kunder.
Snabb,saklig,sjukt kunnig och en varm människa!
Snabb, saklig sjukt kunnig och en varm person
Viktoria har varit väldigt professionell och hjälpsam genom hela vår försäljningsprocess. Hon har lyssnat in hur vi som säljare känner men har också kommit med värdefulla tips och råd.
Hon är jättebra och duktig på sin jobb och svarar på frågor och är jätte snäll ☺️
Jag är lika nöjd med Annie denna gången som de andra gångerna som jag anlitat henne. Hon återkommer alltid med svar när jag haft frågor. Är nöjd med hela kedjan då hon har sålt min bostad och jag köpte genom Annie. Om jag ska sälja igen så kommer Annie vara mitt fösta hands väl då med.
Annie Majlöf är en kompetent mäklare. Klara svar och hon tar reda på det hon inte vet. Ett korrekt bemötande med kommunikation och proffsighet. Jag vill rekommendera Annie Majlöf. Benny Johansson
Korrekt och proffsig. Vi rekommenderar Annie Majlöf som mäklare.
Pålitlig, påläst, professionell!
Hon är väldigt professionell och hjälpsam. Hon kunde svara på de flesta frågor jag hade och var alltid tillgänglig när jag behövde hjälp. Dessutom har hon en bra balans mellan att vara närvarande och att inte vara för påstridig, vilket jag verkligen uppskattade. Detta gjorde hela processen både lugnare och mer tillitsfull.
Hanna är en fantastisk mäklare som har koll på varje husets skick, husets historia, och kan ge flera intressanta förslag om man vinna inte ett bud eller är inte helt nöjd med ett hus efter en visning. Personligt och inte påträngande. Helt enkelt den bästa mäklare som vill den bästa för alla partier.
Bättre mäklare får man leta efter.
Mycket bra, kunnig på sitt jobb😊
Hanna personifierar mäklarkårens ideal att vara en opartisk medlare mellan säljare och köpare. Det här omdömet är skrivet ur perspektivet som köpare, men det är uppenbart genom våra många interaktioner att Hanna även är en exceptionellt värdefull mäklare för säljarna också. Om vi någonsin säljer den bostad som vi nu köpt så kommer det att ske med Hanna som mäklare. Hanna är mycket väl införstådd i både människor och hus. Det bemötande som vi fick var givetvis vänligt, det får man nog ändå säga är en nödvändighet i den...
Superbra bemötande. Trevlig, duktig och professionell. Rekommenderar absolut att använda henne vid bostadsförsäljning!
Lugn och mycket saklig. kunnig på sitt jobb. välinformerad om både hus och omgivning. Rolig och lätt att ha att prata med. Hon får högsta betyg.
Proffsigt bemötande med bra kunskap om huset, engagerad och ärlig i sina svar om huset. Det Annie inte hade kunskap om just då erbjöd hon sig att ta reda på, det skapar förtroende. Jättebra genomgång av köpekontrakt så att allt blev tydligt och välförklarat kring juridik och termer. Annie är en mäklare som gör det enkelt att köpa hus - så hon har vårt förtroende och våra rekommendationer. Anna & Stefan
Bemötandet var mycket bra vi förväntade oss att man skulle få ett prospekt och en karta på visningen, men det fick vi inte. Bra och proffsigt, tillgänglig och återkopplar snabbt.
Annie var väldigt inlyssnande, ödmjuk och förmedlade en känsla av trygghet. Annie återkopplade snabbt när man sökte henne samt efter visningarna så fick man omedelbart en lägesrapport!
Hon har gjort ett bra jobb det gick snabbt å smidigt
Mycket professionell samtidigt som man fick en personlig kontakt med henne. Hon skrev en väldigt fin objekt beskrivning och ansträngde sig för att nå ut till så många som möjligt.
Härligt bemötande, vänlig och arbetade för att finna bäata möjlighet och förutsättning. Snabb med att fixa och trixa. Rekommenderas
Fantastisk positiv, professionell och go. Vi hade bara förväntningar på att få hjälp med värdering och försäljning och detta sköter Viktoria fantastiskt och positivt.
Otroligt tillmötesgående!! Snabb och pålitlig
Väldigt trevlig, lätt att prata med och lätt att få tag på. Förklarade allt väldigt genoförligt och bra så man förstod vad man köper och hur saker och ting fungerar.
Viktoria Förklarar bra är saklig noggrann hon är bra
Trevligt bemötande, vi kände oss välkomna. Noggrann och förklarade bra. Väldigt nöjda.
Mycket trevlig ,glad och pigg,påläst och gedigen genomgång och förklaring ,lättsam person med bra kontakt verkligt intresserad av sitt jobb och oss som kund.
Har inget att klaga på bara positivt. Bra möte i Alingsås, gick igenom kontrakt punkt för punkt bra Göran
Bara bra att säja om henne! Engagerad, kunnig, lätt att prata med, ärlig och litar på henne! Kan rekommendera henne för andra som ska köpa/sälja bostad
Viktoria har fått min första bostadsaffär att kännas väldigt trygg. Viktoria har förklarat på ett sätt så att jag förstår, varit snabb i sina svar vid frågor, varit väldigt Professionell på ett ödmjukt sätt. Hela resan har bara känts rolig! Jag är väldigt glad över att det är just Viktoria som varit mäklare för denna fastighet. Malin
Hannah är alltid trevlig och visade tydligt att hon ville mitt bästa i försäljningen. Rekommenderar henne varmt till alla som behöver en mäklare!
Vi hittade vårt hus på ” kommande” och Hanna hade semester, men hon svarade ändå både snabbt och positivt på alla våra mail/sms, vbf våra frågor till säljaren etc, Mycket ärlig och rak , känns trygg. Vi hade en smidig och enkel resa till kontraktsskrivning och kan varmt rekommendera Hanna
Sakkunnig och korrekt. Serviceinriktad även vid egen fritid
Viktoria är professionell i sitt bemötande, i sitt sätt att hålla mig som kund uppdaterad och i i det sätt hon håller sin kund trygg. Viktoria är vänlig, kunnig och peppar. Viktoria är snabb på att svara på frågor och ge återkoppling. Viktoria är 100% en toppenmäklare.
Trevlig, lyhörd och service inriktad. Annie har gjort allt för att hjälpa oss med försäljningen.
Kunnig, lätt att först tydlighet hjälpsam. Bra lokal kännedom
Viktoria är helt klart den bästa mäklaren som vi har varit i kontakt med och vi har letat hus i ett par år nu så vi har träffat flera andra Viktoria sålde även vårat förra hus och när det är dags och sälja den här kåken igen så kommer jag och vända mej till henne igen utan tvekan
Alltid trevligt bemötande Lätt att få kontakt med. Vi är jättenöjda med allt !!
Allt var proffsigt och välplanerat.
Vi är jättenöjda över att ha haft Hanna till hjälp när vi letat efter vårt nya boende. Alltid hjälpsam och trevlig. Det kvittade när vi hörde av oss med frågor så fick vi alltid ett snabbt och bra svar. Hon fixade förhandsvisning till huset vi sedermera köpte vilket vi är tacksamma för. Allting gick väldigt smidigt. /Arvid och Carolina
Hon är en varm och tillmötesgående person. Inger fullt förtroende. Att få hjälp av en kunnig mäklare, och det levde hon upp till till fullo. Kunnig , påläst, noggrann. Sköttes noggrant och proffsigt mot både köpare och säljare. Rekommenderar gärna henne vid försäljning.
Viktoria gjorde ett kanonjobb när vi köpte vårat nya hus. Svarade snabbt på våra frågor och funderingar vi haft genom processen.
Viktoria är positiv, drivande och löser allt utan svårigheter.
Redan vid första kontakten fick vi en bild av en varm och tillmötesgående person. Kändes verkligen att hon tog sig an uppdraget på ett professionellt sätt, vilket gjorde att vi fick förtroende för henne. Vi förväntade oss att hon omgående skulle sätta igång försäljningen vilket hon också gjorde. Vi hade hela tiden en god kontakt och fick löpande information om vad som hände och vi är mycket tacksamma att hon lyckades sälja vår fastighet.