Annie Majlöf

Annie Majlöf

Annie Majlöf är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Annie Majlöf har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Annie Majlöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.9. Annie Majlöf har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

149 omdömen om Annie Majlöf

Sedan starten hos Reco 2017
Caroline P
Sålde sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Vi har varit i kontakt med Annie både som säljare och köpare och alltid är lika nöjda. Alltid lika trevligt bemötta och vi känner oss trygga med Annie som mäklare. Stor kompetens, väldigt ödmjuk och väldigt serviceminded.

Ronny J
Köpte sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Sydvästra Vårgårda

Väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt. Rekommenderas starkt!

Eeva Kristiina J
Sydvästra Vårgårda

Trevlig bemötande ,förklarade tydlig vid kontrakt skrivningen och glad. 🌸

Noorullah Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Hon är jättebra och duktig på sin jobb och svarar på frågor och är jätte snäll ☺️

Annika W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Jag är lika nöjd med Annie denna gången som de andra gångerna som jag anlitat henne. Hon återkommer alltid med svar när jag haft frågor. Är nöjd med hela kedjan då hon har sålt min bostad och jag köpte genom Annie. Om jag ska sälja igen så kommer Annie vara mitt fösta hands väl då med.

BENNY J
Västra Vårgårda

Annie Majlöf är en kompetent mäklare. Klara svar och hon tar reda på det hon inte vet. Ett korrekt bemötande med kommunikation och proffsighet. Jag vill rekommendera Annie Majlöf. Benny Johansson

Ann-Sofie J
Västra Vårgårda

Korrekt och proffsig. Vi rekommenderar Annie Majlöf som mäklare.

Anna B
Centrala Vårgårda

Proffsigt bemötande med bra kunskap om huset, engagerad och ärlig i sina svar om huset. Det Annie inte hade kunskap om just då erbjöd hon sig att ta reda på, det skapar förtroende. Jättebra genomgång av köpekontrakt så att allt blev tydligt och välförklarat kring juridik och termer. Annie är en mäklare som gör det enkelt att köpa hus - så hon har vårt förtroende och våra rekommendationer. Anna & Stefan

Malin L
Västra Vårgårda

Annie var väldigt inlyssnande, ödmjuk och förmedlade en känsla av trygghet. Annie återkopplade snabbt när man sökte henne samt efter visningarna så fick man omedelbart en lägesrapport!

Patrik L
Västra Vårgårda

Hon har gjort ett bra jobb det gick snabbt å smidigt