Viktoria har varit väldigt professionell och hjälpsam genom hela vår försäljningsprocess. Hon har lyssnat in hur vi som säljare känner men har också kommit med värdefulla tips och råd.
Viktoria Bernerek
Viktoria Bernerek är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
.Viktoria Bernerek har varit registrerad mäklare sedan 2008-10. Viktoria Bernerek har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 276 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktoria Bernerek har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
276 omdömen om Viktoria Bernerek
Pålitlig, påläst, professionell!
Hon är väldigt professionell och hjälpsam. Hon kunde svara på de flesta frågor jag hade och var alltid tillgänglig när jag behövde hjälp. Dessutom har hon en bra balans mellan att vara närvarande och att inte vara för påstridig, vilket jag verkligen uppskattade. Detta gjorde hela processen både lugnare och mer tillitsfull.
Mycket bra, kunnig på sitt jobb😊
Lugn och mycket saklig. kunnig på sitt jobb. välinformerad om både hus och omgivning. Rolig och lätt att ha att prata med. Hon får högsta betyg.
Mycket professionell samtidigt som man fick en personlig kontakt med henne. Hon skrev en väldigt fin objekt beskrivning och ansträngde sig för att nå ut till så många som möjligt.
Fantastisk positiv, professionell och go. Vi hade bara förväntningar på att få hjälp med värdering och försäljning och detta sköter Viktoria fantastiskt och positivt.
Viktoria Förklarar bra är saklig noggrann hon är bra
Trevligt bemötande, vi kände oss välkomna. Noggrann och förklarade bra. Väldigt nöjda.
Mycket trevlig ,glad och pigg,påläst och gedigen genomgång och förklaring ,lättsam person med bra kontakt verkligt intresserad av sitt jobb och oss som kund.