Birgitta Söderström Passchier

Birgitta Söderström Passchier

Birgitta Söderström Passchier är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Birgitta Söderström Passchier har varit registrerad mäklare sedan 1990-10. Birgitta Söderström Passchier har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 158 omdömen med ett betyg på 4.7. Birgitta Söderström Passchier har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

158 omdömen om Birgitta Söderström Passchier

Sedan starten hos Reco 2015
Isabella E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Birgitta Söderström Passchier en del av Fastighetsbyrån Västervik
Gamla Norr

Trevligt och proffsigt! Snabb återkoppling på frågor som dök upp! Tillmötesgående med uppdatering under processen och fin service trots att jag bor i annan stad! Känner mig trygg med affären.

Bernt N
Sålde sitt hus med hjälp av Birgitta Söderström Passchier en del av Fastighetsbyrån Västervik
Getterum

Kanon. Lugn o metodiskt. Jag e helnöjd

Roger E
Norra Brevik

En professionell försäljare som vet hur säljare och köpare bör bemötas. Har en positiv och glad utstrålning.

Christer S
Ankarsrum

Vi har anlitat Birgitta i 22 år för köp och försäljning av fastigheter. Hon har alltid gett ett gott intryck och förtroende. Med sin lugna och sakliga framtoning är hon en proffsig och utmärkt mäklare. Christer och Lina

Moritz M
Köpte sitt hus med hjälp av Birgitta Söderström Passchier en del av Fastighetsbyrån Västervik
Ankarsrum

All great, thanks for very quick responses and being flexible with finding an appointment for us even tho your vacation was about to start. Really outstanding service! Tack så mycket

Anders J
Loftahammar

Tydlig bra, professionellt bemötande lugn och saklig. Kan sin sak

Leo B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Birgitta Söderström Passchier en del av Fastighetsbyrån Västervik
Johannesdal.

Professionell Trygg Förtroendefull Positiv

Tyra Ingrid Barbro S
Johannesdal.

En mäklare med stor omtanke för kunden

Yvonne Margareta E
Loftahammar

Vi har mycket goda erfarenheter av Birgitta som mäklare. Vi kände direkt vid första mötet att kemin stämde. Vi har fått konkreta och snabba besked på alla våra frågor. Detta ger en trygghet för oss i affären. Vi rekommenderar både Birgitta och fastighetsbyrån för framtida kunder. Kundportalen var förresten utmärkt.

Tove G
Gamleby

Mycket trevlig och jättebra mäklare. Tillmötesgående och svarar snabbt på våra funderingar. Helt suveränt!