Tobias Ankréus

Tobias Ankréus

Tobias Ankréus är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Tobias Ankréus har varit registrerad mäklare sedan 2010-10. Tobias Ankréus har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Ankréus har haft 48 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

233 omdömen om Tobias Ankréus

Sedan starten hos Reco 2015
Sefik Z
Brevik

Tobias var jätte duktig mäklare och mycket lätt att samarbeta

Rafete R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Ankréus en del av Fastighetsbyrån Västervik
Karstorp

Väldigt professionell och trevlig bemötande varmt rekommenderar

Christina Birgitta K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Ankréus en del av Fastighetsbyrån Västervik
Karstorp

Trevlig och förklarar vad som ska göras. Tycker att han är jätte bra mäklare.

Susanne E
Gertrudsvik Sjöstad

Vi blev mycket trevligt bemötta. Vi hade förväntning på att bli visade huset och Tobias var väldigt tillmötesgående med våra önskemål om tid, svarat på våra frågor. Vår upplevelse är väldigt positiv av detta köp från början till slut.

Håkan E
Djurgården

Klar och tydlig information. Återkopplar snabbt.

Barbro L
Gertrudsvik Sjöstad

Duktig och koll på allt. Uppdaterad e oss hela tiden. Saklig och trevlig.

Vanja S
Ankarsrum

Alltid ett positivt bemötande med ett professionellt sätt.

Malin K
Kvännaren

Otroligt bra bemötande och förstående., ger det där lilla extra och anstränger sig för att det ska bli bra. Höll tät kontakt med både samtal och sms. Trevlig, kan varmt rekommenderas!!

Mikaela P
Fågelbäret

Tobias har ett vänligt och professionellt bemötande. Han upplevs påläst om de hus vi tittade på och sedan köpte samt att han är lättillgänglig vid frågor om processen vid köp av hus. Han är mån om oss köpare och återkommer som utlovat med svar på de frågor vi haft längs vägen.

Fredrik D
Fågelbäret

Vi blev väl bemötta av Tobias. Vi hade relativt högt ställda förväntningar och de infriades. Sammanfattningsvis är vi nöjda med den service vi fick av Tobias.