Alltid ett positivt bemötande med ett professionellt sätt.
Tobias Ankréus
Tobias Ankréus är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik
.Tobias Ankréus har varit registrerad mäklare sedan 2010-10. Tobias Ankréus har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 227 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Ankréus har haft 50 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
227 omdömen om Tobias Ankréus
Otroligt bra bemötande och förstående., ger det där lilla extra och anstränger sig för att det ska bli bra. Höll tät kontakt med både samtal och sms. Trevlig, kan varmt rekommenderas!!
Tobias har ett vänligt och professionellt bemötande. Han upplevs påläst om de hus vi tittade på och sedan köpte samt att han är lättillgänglig vid frågor om processen vid köp av hus. Han är mån om oss köpare och återkommer som utlovat med svar på de frågor vi haft längs vägen.
Vi blev väl bemötta av Tobias. Vi hade relativt högt ställda förväntningar och de infriades. Sammanfattningsvis är vi nöjda med den service vi fick av Tobias.
En mycket kunnig och trevlig kille
Professionellt och avslappnat. Precis allt vi önskat.
Mycket trevlig, hjälpsam och allt var väldigt smidigt.
Med en positiv, inlyssnande och tydlig approach kände vi förtroende för Tobias Ankréus. Våra initiala frågor gällde en värdering av fastigheten, när i tid det var läge för försäljning och processen kring en eventuell försäljning - vi fick svar på våra frågeställningar genom en lugn tydlig och positiv mäklare. Sammanfattningsvis kan sägas att uppdraget att hitta en köpare till vårt hus gick både snabbare och smidigare än vi vågat hoppas.
Tobias var bra på återkoppling ringde tillbaka till oss svarade alltid i telefonen, trevlig och tillmötesgående, visade intresse och engegemang, gick oss tillmötes. Tyvärr fick han inte vara med när huset såldes pga semester men ordnade så vi fick hjälp av andra mäklare. Tack Tobias! och även till Louise Markus och Robbin!
En bra mäklare som har erfarenhet