Fick körkort snabbt och enkelt! De är pedagogiska och får en inte att boka in fler lektioner än man egentligen behöver! Tror på en alltså :)
Fatmirs Trafikskola AB
Välkommen till Fatmirs Trafikskola, din personliga handledare på vägen till körkortet! Vi erbjuder personliga körkortsutbildningar för att på bästa sätt förbereda dig inför uppkörningen och förarprovet. Våra körlärare är erfarna och lyhörda och ser till att du utvecklas effektivt under dina körlektioner. Hos oss kan du gå...
23 omdömen om Fatmirs Trafikskola AB
Sedan starten hos Reco 2024
Min upplevelse av Fatmirs Trafikskola AB var helt fantastisk. Trafikskolan erbjöd både professionell och personlig utbildning, med engagerade instruktörer som verkligen brydde sig om att jag skulle lyckas. Atmosfären var alltid välkomnande och stödjande, vilket gjorde inlärningen både rolig och effektiv. Jag rekommenderar varmt Fatmirs Trafikskola till alla som vill ta sitt körkort på en skola som sätter eleven i fokus och erbjuder en förstklassig utbildning.
Denna skola är lämplig för dig som redan har körerfarenhet från andra länder. Varje person får ett individuellt förhållningssätt och ett flexibelt schema för körlektioner. Lärare fokuserar på exakt vad varje elev behöver fokusera på, enligt det svenska körsystemet.
Fatmir var jätte bra på att förklara grejer jag inte förstod och hjälpte mig lära från mina misstag
Jättebra körlärare som verkligen kan sina grejer. Bemöter en på ett riktigt bra och betryggande sätt som gör att man blir säker i sig själv. Väldigt saklig i sitt lärande vilket är väldigt bra och skönt att få som elev. Starkt rekommenderad körskola!!
Perfect!Fatmirs Tfafikskola är beste i hela Sverige!!
Jag deltog nyligen i riskettan på Fatmirs Trafikskola och kan verkligen rekommendera den! Kursen var både lärorik och engagerande. Instruktören var mycket kunnig och förmedlade viktig information på ett sätt som var lätt att förstå och ta till sig. Det var tydligt att de verkligen bryr sig om sina elever och vill förbereda dem på bästa sätt för att bli säkra förare. Tack för en fantastisk utbildning!
Fantastiskt! Man känner sig trygg med Fatmir. Mitt körkort blev klart på 4 månader. Han fixa med upplägg som gynnade mig med både körtider och ekonomi! Kunde inte valt bättre körskola och lärare!
Gick på intensiv kurs. Var precis det. Fatmir hjälpte mig med allt jag behövde. Tillsmötegående och trevligt.
Is very good school for new driving licence people. He gave the right path way to the sweden people. The staff of the school is very honest and experienced. He gave the new hope to the people for his better life.
Lärare med stor erfarenhet som skapade trygghet. Förberedde mig väl så att jag klarade uppkörningen direkt. Prisvärt!
Än så länge har det varit ett nöje att öva för MC-kort hos Fatmir. Utbildningen är inte avklarad än, men hittills har jag upplevt ett stort intresse från lärarens sida för att ge mig en så bra start som möjligt på mitt liv som motorcyklist. För den som i likhet med mig själv uppskattar den småskaliga körskolans flexibilitet och närhet kan jag bara rekommendera Fatmirs. Glenn Möllergren, Malmö
Bästa trafikskolan ni som vill ta körkort nu för mc eller bil absolut ni ska välja fatmirs trafikskolan
MIN KÖRSKOLAN ERFARENHET: Jag blev bemötande på en tålmodig, förstående och respektfull. Min lärare på trafik skolan fick mig att känna bekväm och säker i hans närvaro och det gjorde att jag kunde lära mig snart. Genom min instruktör (lärare) kunde jag lära mig av mina misstag, förbättra mina färdigheter och förbereda mig för provet. En annan fördel med Fatmir Trafikskolan var att den utsatte mig för olika körsituationer som att köra i tätort, förort, stad, landsbygd och olika rondellen. Den möjligheten att köra i olika...
Började med mitt mc kort i augusti och i början på Oktober hade jag kortet. Snabbt och effektivt, flexibla tider
Super nöjd, tog körkortet väldigt snabbt tack vare Fatmir och klarade det på första försöket!
Bra lärare, bra kommunikation förmågan, intensiv körupplägg, vill du ha snabb körkort så är det rätt person att gå till
Det är bäst trafikskola och Fatmir är bäst...
Mycket trevligt bemötande . Mycket bra trafikskola med en del bra trafiklärare. Skulle främst rekommendera Fatmir,, mycket lugn och bra trafiklärare som gör allt för att du som elev ska ta körkortet direkt. Han säger vad du behöver utveckla och är väldigt ärlig med allt han säger, han förbereder verkligen eleven för uppkörningen och gör sitt bästa. Tack vare honom klara jag uppkörningen tredje gången, rekommenderar starkt, ni kommer inte ångra er!!!
Väldigt bra trafikskola och lärare, Lär ut på ett bra sätt så att man förstår snabbt och lätt utan klydd, alltid lika roligt att komma o köra!
En seriös skola med bästa körlärare och flexibilitet. Jag tog mitt kort på 2 månader med hjälp av Fatmir och är mer än nöjd. Skulle rekommendera denna skola till alla som snabbt o billigt vill ta körkort.
Mycket bra. Lär ut på ett smidigt och bra sätt. Var väldigt flexibel med tider.
Helt fantastisk körlärare, han fick verkligen en till att lita på dig själv genom hela processen. Utan fatmir hade jag aldrig klarat mitt körkort.