fick hjälp med galet tunga möbler. Snabbt, smidigt, trevligt.
Flytteliten i Stockholm AB
Välkommen till Flytteliten i Stockholm! Inget uppdrag är för stort för oss på Flytteliten i Stockholm. Med över 50 års erfarenhet i bagaget gör vi det vi älskar mest, nämligen hjälper dig med allt du kan tänka dig inom flytt och transport. Oavsett om det gäller enskilda tyngre objekt, ditt hem eller större lokal så kan vi ta...
109 omdömen om Flytteliten i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket vänliga, snabba och professionella!
Behövde hjälp att bli av med fyra mycket tunga stenskivor efter en köksrenovering. Jag kontaktade Flytteliten för prisförslag och fick svar samma dag Nästföljande dag kom tre man och utförde jobbet snabbt och effektivt. Jag är mycket nöjd med såväl den snabba återkopplingen och det snabbt och tillfredsställande utförda arbetet.
Enkelt, smidigt och snabbt! Bra löst med bortforslingen.
Mycket proffsiga. Trevligt bemötande mot mig som kund. Bara positiva upplevelser. Kände mej trygg i flytten av kakelugnspannan som hanterades av Flytteliten
Proffsigt på alla sätt. Rekommenderas Johannes
De gjorde sitt jobb bra och effektivt, men drar ned ett steg på betyget eftersom man har en minimidebitering på 4 timmar.
Hej Frida arbetar inte kvar hos oss. //Susanna Törnblom Panea AB
Riktiga proffs. Trevligt bemötande och väl planerat och genomfört jobb med flytt av mycket tungt kassaskåp.
Dom var otroliga när dom flyttade en press på 2.8ton det gick snabbt och smidigt
Det fungerade bra från beställning till det vart klart
Rekomenderas varmt! Har flyttat min nyinköpta otympliga pool tvärs över kuperade tomt och placerat den på rätt plats. Dessutom tog dom utan uppmaning med sig emballaget. Trevlig personal som dök upp på uttalad tid.
Tillmötesgående och gör jobbet. Håller vad de lovar!
Jag beställde flytt med hea mitt bohag och fick kontakt med flytteliten, det blev det bästa av det bästa. Proffsigt utfört. Personligt och trevligt bemötande från samtliga kontakter på flytteliten. Kan varmt rekommenderas./ Maggie Aspling.
Smidigt och enkelt. Dock kom dom 1,5tim sent
Mycket bra arbete och Väldigt professionella arbetare
Tunglyftshantering Bra bemötande i skrift och telefon. Proffsig affärsmässighet, klara och tydliga besked. Rekommenderar och kommer beställa deras tjänster igen vid behov. SödertörnsGruppen AB Mikael Risebrink 2024-04-19
Bra bemötande. Punktlig. Väl utfört arbete i svåra lägen. Personalen är trevliga och tjänstvilliga. Vi kan varmt rekommendera Flytteliten.
Flytt av fruktansvärt tung vedpanna inkl ackumulatortankar. Gick väldigt snabbt och smidigt. Rekommenderas!
Flexibla, kunniga, stakarka, trevliga!
Super bra och duktig personal. Använt mig av Flytteliten fler talet gånger och jobbet har alltid blivit utförda utan problem.
Mycket kompetenta och trevlig personal!
Jag fick proffsig hjälp och en to-do attityd. Jag hade ett knepigare projekt med större frysar som skulle flyttas och med kort varsel kunde Flytteliten styra om projektet åt oss, byta adress och uppdrag och att lösa det. Trevlig personal som såg till att vi var nöjda in i det sista.
Bra och trevligt bemötande vid bokning. Trots det dåliga vädret så borde man inte kommit ca 2h efter överenskommen tid när det är första arbetet för dagen. (Gäller Lastbilen) En av er var på plats enlig ök. Själva utförandet av arbetet var bra och de var snabba med att få fram en lyft när det inte gick att bära upp.
Toppen betyg för jätte bra utfört arbete 10 p
Snabba och hjälpsamma. Väldigt kundinritade och jobbet utfört mycket proffsigt. Kommer att välja Flytteliten nästa gång. Rekommenderas varmt.
Snabb och smidig hjälp av tunga lyft. Rekommenderas!
Trevligt och professionellt mottagande och genomförande.
Mycket Duktiga och Snabba Grabbar, de städade efter sig och gjorde snyggt på arbetsytan. Mvh Arne Karlsson
Serviceminded, snabba och med rätt utrustning!
Himla bra, många tack! Det gick smidigt och en stor börda lyftes av mina axlar.
Hej Det var ett utomordentlight utfört arbete, jag ger full pott på det. Det jag inte gillade var tjatandet om att jag skulle skriva utlåtande om er. Ha det gott Anette
Härligt gäng som kämpade på i många timmar med min flytt.
Trevliga killar, men dyra+ .fick även betala flera timmar för en bil??
Proffsigt bemötande. Utförde special tungflytt snabbt och okomplicerat.
Smidigt, tillmötesgående och bra leverans
Dem kunde ställa upp med kort varsel, mycket uppskattat ,
Genomförde uppdraget på ett professionellt sätt.
Snabb respons, Snabbt utfört enligt önskan, helt enkelt snabbt !
Kanonservice, bra utfört jobb, trevliga grabbar, snabba!
Snabbt svar, snabba att agera och snabba på att flytta! Superbra!
Hittils en utmärkt upplevelse även om eldprovet med stora flytten återstår
Toppen och trevligt bemötande
Tog väl hand om vår supertunga maskin! Mycket imponerad över grabbarnas lösningsförmåga.
Riktigt bra och proffsigt från start till mål med en väldigt tung flytt. Kan varmt rekommenderas
Snabb och bra service. Snabb återkoppling,👍
Super smidigt! Fick hjälp dagen efter jag kontaktade dom. Väldigt nöjd!
Snabba och trevliga grabbar så toppenbra betyg.
Så bra. Snabba och effektiva. När vi behövde en ändra en sak var de ut på plats på mindre på än en timma. Det är service. Rekommenderar verkligen flytteliten.
Flytteliten är ett bra företag som vi har ett bra samarbete med och är mycket nöjda! När det gäller tunga lyft finns det bara en firma och det är dom.