Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Åkerlunds Fastighetsservice AB

Åkerlunds Fastighetsservice AB

Ring 08-39 06 50 Ändra adress Lägg till information
1.0

3 omdömen om Åkerlunds Fastighetsservice AB

Kim Jacob E
Skrev om Åkerlunds Fastighetsservice AB

Jag har haft flera problem med Åkerlunds Fastighetsservice och kan verkligen inte rekommendera dem. Först och främst är deras kundtjänst helt otillgänglig. Jag har försökt nå dem både via telefon och e-post flera gånger utan att få något svar. Det känns som att de helt ignorerar sina kunder. När jag till slut lyckades få kontakt med dem, var deras sätt att hantera problem oerhört oprofessionellt. De har inte tagit ansvar för de fel de själva orsakat och verkar inte ha någon vilja att rätta till sina misstag. Sammanfattningsvis...

Reco tipsar!
Sjöströms Entreprenad AB
4.9/5 i betyg av 71 omdömen 4.9 av 71 omdömen
Badge2024

Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms entreprenad gjorde för mig, rekommenderar dem till 100 %.

Veronica O Veronica O
Läs mer omdömen
Emil K
Skrev om Folke Åkerlunds Fastighetsservice AB

Har tyvärr haft Åkerlunds som förvaltare i 3 år i en fastighet med 20 lägenheter. Extremt ovärd tjänst med väldigt långsam återkoppling.

Johannes A
Skrev om Folke Åkerlunds Fastighetsservice AB

Jag bor i ett hus med drygt 50 lägenheter som fram tills nu har haft Åkerlunds som tekniska förvaltare. Det har varit katastrof, de är långsamma, gör ett dåligt arbete och är svåra att samarbeta med. Måste varna för detta företag.