Städning och fönsterputs till största belåtenhet 😊
Fönsterputs by Holmfred
Välkommen till Fönsterputs by Holmfred! Behöver du fönsterputs i Lund, Malmö, Kävlinge, Lomma, Staffanstorp, Löddeköpinge, Vellinge, Svedala eller Svalöv med omnejd? Vänd dig till oss på Fönsterputs by Holmfred. Vi tar hand om dina fönster oavsett om du är privatperson eller företag. Med kvalitet ut i fingerspetsarna och fokus...
83 omdömen om Fönsterputs by Holmfred
Punkliga trevliga och duktiga
Smsa innan när du kommer i nuläget blir inte alla fönster putsade.
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Serviceminded och alltid måna om att göra oss som kunder nöjda. Rekommenderas varmt!
Har upplevt företaget som bra inget att klaga på. Fönstertvätt.
Korrekt och bra återkoppling . Flexibla . Utfört bra arbete.
Trevligt bemötande och tillmötesgående. Bokar gärna vid önskemål om detta om de kan. Noggrann och alltid fint resultat. Mycket nöjd!
Ville stötta en lokal firma och bokade en fönsterputsning av en villa. I min bokning förklarade jag att jag behövde veta när de kom så att jag kunde vara hemma och släppa in dem i trädgården. På den överenskomna dagen dök de inte upp alls. Jag var tvungen att själv höra av mig och fråga vad som hänt, och blev lovad att de skulle komma dagen efter. Även den dagen kom de en helt annan tid än vad som sagts. Innan putsningen gick vi en runda runt huset och jag förklarade vilka fönster jag ville ha putsade (alla), men när de...
Hej Tack för du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Under semester tider kan förekomma lite ändringar mm. Mvh Kundtjänst
De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
...............................
Mycket noga jobb. Rent och fint allt att rekommendera med 5 stjärnor.!! Tack och gott nytt 2021.!!!
Fönsterputsning Trevligt bemötande, ankom punktligt, arbetade effektivt och noggrant. Kommer fortsätta att anlita Holmfred.
Väldigt tillmötesgående, effektivt och rent. Suoernöjd
Fönsterputsning som utfördes snabbt och perfekt !!!
Ett utmärkt snabbt arbete, med trevligt bemötande. Kommer att anlita företaget flera gånger
Kom på utsatt tid. Trevligt bemötande. Väl utfört jobb. Rekommenderas!
Fönsterputs in-och utvändig. Allt fungerade utmärkt från beställning till utförande👍🏻
Mycket trevligt o proffsigt arbetat!
Beställde fönstertvätt, och är mycket nöjd med resultatet och har bestämt mig för att anlita Holmfred för regelbunden fönstertvätt. Arbetet utfördes snabbt och noggrant, priset är rimligt och bemötandet lämnade inget i övrigt att önska. Bra hemsida och smidig betalning.
Trevligt bemötande, med ett bra utfört arbete. Kom på utsatt tid och ett bra pris!!
Uppdraget gällde putsning av tre fönster. Kontakten från beställning till betalning har varit rak och redig. Fönsterna blev jättefina! Jag kommer att anlita er vid framtida fönsterputsning!
Köpte fönsterputs! Dom är jätte duktiga,håller tiderna och trevliga ❤️👍
Allt bra, rent och effektivt och bra princip kring prissättning. Enda aber var sjölvtorkning vilket gav lite ränder på sina ställen. I övrigt mkt bra!
Nöjd med arbetet och bemötandet.
Fönsterputs. Blev bra bemött. Blev besviken att de inte kom på avtalad tid.
Fönsterputs ute o inne Bättre än förväntat Mycket bra bemötande Snabbt och bra utfört
Vi är mycket nöjda med både utfört arbete och bemötande. Eva och Erland
jag tycker att allting var jätte bra . jag kommer bästela samma igen. mvh Jakob
Proffsigt utfört arbete och bemötande.
Prisvärd fönsterputs. Trevlig och effektiv! Tack för hjälpen, Holmfred!
Allt gick bra och smidigt! Bra med sms påminnelse dagen före.
Snabbt och snyggt. Alla fönster gnistrande👍
Utmärkt. Tack.Mvh.Mona. Gäller fönsterputs.
Bra bemötande. Proffesionellt utfört arbete. Bra resultat
Bra fönsterputs. Vi var nöjda Rekommenderas
Proffsigt gjort, utmärkt pris! Kan rekommenderas.
Snabbt svar och snabbt på plats.
Snabbt och effektivt. Bra pris. Trevlig kille
Höll vad dom lovade, tid, noggrann och försiktig ( för att inte stöta till något i hemmet) om dom håller priset vet jag ej ännu. Har inte fått någon faktura ännu.
Han kom på avtalad tid. Bara det utklassar 99,9 % av alla hantverkare. Förutom detta utfördes jobbet till full belåtenhet och till humant pris.
Jag köpte fönsterputsning, in- och utvändigt. Fyllde i blanketten på hemsidan som var enkel och lätthanterlig. Fick snabbt svar och en tid för fönsterputsning inom en vecka. Resultatet blev jättebra.
Motsvarade förväntningarna på alla sätt. Bra bemötande, punktlighet, utmärkt fönsterputsning. Bra pris, återkomma gärna när det är dags med fönsterputsning igen
Snabb och högerhänt Kommer anlita honom fler gånger Har redan rekommenderat Välkommen åter!
Perfekt kundbemötande från beställning till genomförande. Skinande fönster och plåtfasad! Använder bara vatten - miljövänligt! Snabbt och effektivt! Rekommenderas!
Fönsterputs som utfördes snabbt, snyggt och smidigt. Fick snabbt tid också!
Väldigt snabbt och effektivt till ett bra pris
Fönsterputs utsida. Snabba svar vid bokning och bekräftelse. Väl utfört arbete. Snabbt inbokat datum. Bra att inte behöva boka abonnemang
Fönsterputs ute o inne Rent o fint Lämnade blomkrukor mm från fönsterna kvar inne i rummen
Total fönsterputs mot tidigare oöverträffat resultat. Trevligt bemötande
Bra fönster putsning. Vi är nöjda.
Mycket vänligt o trevligt bemötande och putsade fönster så klart!
Jag blev mycket nöjd med ert arbete lommer att fortsätta med er kontaktar er