Fantastisk service från första kontakten! De har varit otroligt hjälpsamma genom hela bilköpsprocessen och fortsatt att vara till hjälp även efter avslutad affär. Väldigt trevligt bemötande och imponerande noggrannhet med rekonden på bilarna i hallen, det märks att de har ett öga för detaljer. Ett stort tack för en smidig och positiv upplevelse, är mer än nöjd med min nya Audi. Mvh
FORDONSELITEN
Vi på FORDONSELITEN är en bilhandlare i Sverige som specialiserar oss på att erbjuda våra kunder bästa möjliga service vid köp och försäljning av bilar. Vi har flera års erfarenhet inom bilbranschen och vår expertis säkerställer att din bil säljs till bästa möjliga pris som marknaden tillåter. Vi genomför noggranna inspektioner...
47 omdömen om FORDONSELITEN
Sedan starten hos Reco 2023
Toppenservice från Fadi på Fordonseliten! Enkelt och smidigt bilköp. Inte nog med att bilen är jättefin, jag blev upphämtad hemma för provkörning! Varm atmosfär och personlig service. Jag köper gärna även min nästa bil av dem eftersom jag kände mig trygg som köpare. Jag rekommenderar verkligen både bilfirman samt Fadi för alla som behöver en ny bil. 5/5 stjärnor!
Oerhört bra service från första samtalet till leveransen av bilen, tryggheten och kunskapen hos personalen var det jag uppskattade mest!
Fordonseliten levererade en fantastisk upplevelse från start till mål! Otroligt vänlig och kunnig personal som verkligen lyssnade på mina behov utan att stressa mig att köpa. Köpet var enkelt, smidigt och bilen i toppskick. Det märks att de värnar om både kvalitet och kundservice. Rekommenderar starkt till alla som letar efter en pålitlig bilfirma! Jag är garanterat en återkommande kund. Tack Fordonseliten!
10 av 10 genom hela affärs processen!
Fantastiskt bemötande från första samtal till genomförd bilaffär. Säljaren mycket trevlig, serviceinriktad och insatt kring den bil han sålde vilket gjorde att mitt bilköp kändes så tryggt och bra det bara kan att köpa en begagnad bil. Har nu haft min Volvo 1,5 månad och är supernöjd!!
Mycket bra bemötande och service. Är nöjd med bilen -:) Bra pris för bilen.
Trevligt bemötande, trevliga ock kunniga personal, jätte fina bilar i lagret, allmänt jätte nöjd med köpet.
Trevliga och ärliga, lätta att ha kontakt med och en snabb affär!
Proffsig och väldigt trevligt bemötande. Fick all tid av Fadi för frågor/svar samt teknisk genomgång av av bilen inför köpet. Tack från Anders
Hjälpsamma, hjälpte till när batteriet visade sig vara slut.
Mycket trevligt bemötande, kundfokuserat! Kom hem med en bra bil, stort tack.
Trevligt bemötande och fina bilar i hallen! När jag hade bestämt mig gick allt smidigt och snabbt! Kan absolut tänka mig fler affärer i framtiden. :-)
Bra och ett glatt bemötande kändes ärligt.
trevligt bemötande med god service
Fick en jätte bra bild av fordonseliten, de visade ett bra omdöme hela vägen till försäljning av bilen, jag rekommenderar starkt!
Blev varmt bemött av ägaren av företaget. Var påläst om historiken samt skicket av sina bilar, det var inga som helst problem med att diskutera om fordonet jag var intresserad av och sedan göra en bra affär. Är definitivt nöjd med hela processen.
Jättebra bemötande och trevliga killar som löste en snabb och smidig affär, Köpte en Volvo s60 och är jättenöjd med den.
Inget att klaga på, reko försäljare och bra bil
Snabb och smidig i sin affär.
Alltid hjälpsamma och svarar alltid på frågor. Man får snabbt tider.
Fantastiskt bemötande och väldigt duktig personal.
Rekommenderas starkt ,, helt nöjd med köpet
Supertrevliga grabbar! Hjälpsamma, proffsiga och kunniga! Extremt trevligt bemötande! Tack grabbar 👍
Jag är jätte nöjd med bilen och företaget👍
Nöjd 100%! Mycket trevlig personal, rekomenderar
Bra försäljare som lever upp till det som sägs! En månad sen jag köpte bilen och den går klockrent samt är helnöjd! Levererades nybesiktigad och fick en liten rabatt då jag inte hade någon inbytesbil
Bara positivt med hela affären.
Bakluckan rostar efter 6 månader på en V60 2015 med 13000 mil på mätaren, betalade nästan 200.000kr för bilen, enligt Volvo så är det en fusklagad och dåligt omlackad baklucka, företaget spelar ovetande och vill inte ta en del av kostnaden som jag nu åker på (8000kr) rekomenderar ej detta företag.
Otroligt smidig bilaffär, Johannes kom upp till Stockholm för att köpa bilen. Snabb och smidig affär. Otroligt nöjd med hela försäljningen av min bil till dem. Inköparenvar väldigt lyhörd och gjorde ett väldigt gott och professionellt intryck. Rekommenderas verkligen.
Bilen hade stor lackskada som varken fanns beskrivning eller bild på skadan i företags annons! Jag har åkt från Norrland för att köpa bilen och hade inte många val att avstå köpet! Men bilen funkade bra och säljaren var trevlig!
Super trevlig och seriös bilhandlare som gjorde att det blev en smidig affär, rekommenderar stark att köpa bil av fordonseliten!
Tack för fina omdömet Adam. Det gläder oss att läsa detta.
En bra och välkomnade bemötande. De var jätte snälla och svarade på alla mina frågor gällande mitt inköp av en bil hos företaget. Rekommenderar starkt!
Tack för fina omdömet Yacoub. Det gläder oss att läsa detta.
Trevligt bemötande och en väl genomförd affär.
Tack för fina omdömet Javid. Det gläder oss att läsa detta.
Hej ,måste säga att ni har bra service, och har jätte bra bilar
Tack för fina omdömet Javid. Det gläder oss att läsa detta.
Superbra kundbemötande Sam smidig att göra affär med och mycket trevlig personal
Tack för fina omdömet Fredrik. Det gläder oss att läsa detta.
2 dolda fel (båda hjullager fram) som inte nämndes innan hämtning. Mycket dyr reparation som dom slog av 5000kr på priset för. Bilen var dessutom så tom på bränsle att man knappt kom fram till en mack.
Mycket trevligt bemötande,service Har bara gott och säga om Fordonseliten
Tack för fina omdömet Ahed. Det gläder oss att läsa detta.
Det har ett jätte bra kundbemötande, dom var snabba med att ta fram olika erbjudanden på olika bilar, och det jag tyckte var speciellt grymt var att dom kunde erbjuda mig ett par fina nya sommardäck. Jag kommer att byta, sälja och köpa bilar hos fordonseliten framöver, super trevliga killar, rekommenderas starkt!
Tack för fina omdömet Milad. Det gläder oss att läsa detta.
Trevligt bemötande och tydlig information vid bilköpet.
Tack för fina omdömet Peter. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Personalen på företaget var mycket hjälpsamma och jag fick ett proffsigt bemötande vid köp av våran bil. Hälsningar Bernard
Tack för fina omdömet Ninib. Det gläder oss att läsa detta.
Det här företaget är utan tveka det bästa företaget vi har bemött. Vi är alltid super nöjda med varje bil som vi köper från dem. Väldigt bra kundbemötande och även väldigt trevliga. Dem vill att man alltid går ut nöjd från deras företag
Tack för fina omdömet Ninib. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Bemötandet Tydligt Vänligt Effektivt
Tack för fina omdömet Per David. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Trevligt bemötande och upplevde god ärlighet på fordonets skick, som diskuterades före påseende då jag bor lite långväga bort. Fick även kompletterande bilder på mejl vid visat intresse. Inga bekymmer vid önskan att provköra.
Hej Mikael! Tack för fina omdömet. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Seriöst företag med väldigt professionellt bemötande. Väldigt nöjd med servicen och smidig affär på Jaguaren. Starkt Rekommenderas. Tack för att ni finns
Hej Sami! Tack för fina omdömet. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Klockrent företag. Allt från tips och råd, service på bil och självklart bilköp. Nöjd med hela processen. Högsta kvalitet hela vägen. Rekommenderar dem starkt.
Hej Hani! Tack för fina omdömet. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN
Jag köpte en bil av dem Jag fick allt hjälp som jag hade förväntat från försäkring till bra räntan som jag fick Bemötande var toppen Företaget det något som starkt rekommendera
Hej Rafed! Tack för fina omdömet. Det gläder oss att läsa detta. FORDONSELITEN