Mobilt brandlarm

Mobilt brandlarm en del av Förebygg

415 omdömen om Mobilt brandlarm

Sedan starten hos Reco 2018
Åsa Parker F

Fungerar jättebra. Återkopplar snabbt

Susanne B
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Väl insatt och gav bra service och ej stressad

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Susanne, Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med bemötandet, kommunikationen och informationen!😊 Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Maja Kundrelationer

Berit H
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Mycket vänligt bemötande problemet blev löst snabbt och effektivt. Jag skulle testa larmet och det visade sig vara ett tekniskt fel. Vår brandvarnare var för gammal så förebygg Skickar en ny.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Berit, Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du fick ett vänligt bemötande och att ditt problem löstes snabbt och effektivt. Det är bra att ni testade larmet och upptäckte det tekniska felet. Vi ser till att skicka en ny brandvarnare så att du kan känna dig trygg. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig! Önskar dig en fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Iréne O
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Mycket vänligt bemötande o sakkunnig tjej som ringde upp. Jag fick en ny brandvarnare. Upplever Förebygg som ett mycket omtänksamt företag. Är nöjd till 100%. Mvh Irene Ohlsson Tack.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Irene, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du fick ett vänligt bemötande och att du nu har en ny brandvarnare. Det betyder mycket för oss att du upplever Förebygg som ett omtänksamt företag och att du är 100% nöjd. Önskar dig en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Elena K
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Mycket nöjd! Enkelt, snabbt, bekvämt och säkert.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Elena, Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med vår service och att du upplevde den som enkel, snabb, bekväm och säker. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi strävar alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Britt Elisabeth H
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Blev bra bemött, trevlig försäljare. Allt fungerar bra med brandlarmet.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Britt Elisabeth, Tack för din feedback! Det är roligt att höra att du blev bra bemött och att allt fungerar som det ska med brandlarmet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en positiv upplevelse, och det betyder mycket att du uppskattade kontakten med oss. Önskar dig en fortsatt trygg och fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Petra B

Bra service, trevligt bemötandet

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Petra, Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vår service och det trevliga bemötandet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Sven Benny S
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Verkar fungera bra. Bra o snabb uppföljning av testlarm.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Sven, Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att allt verkar fungera bra och att du är nöjd med den snabba uppföljningen av testlarmet. Att du får snabb hjälp vid larm är något vi prioriterar för att säkerställa din trygghet. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Birgitta N
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Seriöst bemötande från larmcentral och även uppföjjningssamtalet från Förebygg! Känns tryggt. Mina tjänster hos Förebygg är mobilt brandlarm och nyckelringar. (Senaste köp för ett år sedan är nyckelringar. Mobilt brandlarm har jag haft i flera år. ) Uppskattar mycket att ni skänker pengar till Cancerfonden.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej Birgitta, Stort tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du känner dig trygg med våra tjänster och att både larmcentralens och vårt uppföljningssamtal levde upp till dina förväntningar. Vi är också stolta över vårt samarbete med Cancerfonden, och det betyder mycket för oss att det uppskattas av våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring dina tjänster. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer

Brf S
Skrev om Mobilt brandlarm en del av Förebygg

Mycket bra och ett trevligt bemötande.

Svar från Mobilt brandlarm

Hej, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar din feedback och är glada att du upplevde bemötandet som trevligt. Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Martin Kundrelationer