Webshop i Stockholm

92 rekommenderade webshoppar i Stockholm kommun

Trött på att springa i butiker, hålla koll på öppettider och bära på skrymmande kassar på tunnelbanan? Utnyttja dagens teknik och shoppa direkt från vardagsrumssoffan istället! Här har vi listat välrenommerade och aktuella webbshoppar för att du ska kunna hitta det du söker snabbt och enkelt.

Läs mer »
  • 3,131 omdömen
    Låt inte någon annan stjäla din identitet. Ta hand om den med oss på Förebygg!
    Marie K
    Marie K: Jag har haft abonnemang i 3 år med Förebygg ID-Skyddsbevakning. Personal är tillgängliga, bra lyssnare. De är tålmodiga, artiga, och se till att din fråga besvaras. Mina förväntningar har hittills uppfyllts och jag är en nöjd kund. Erfarenheten jag har haft med Förebygg är imponerande på grund av deras professionella sätt mina frågor, förfrågningar och mina klagomål. Jag skulle därför rekommendera andra att använda Förebygg Företag.
  • Driver du webshop i Stockholm?

• dammtussen.se

5,783 omdömen
    Kalevi K
    Kalevi K: Fick inte allt som jag hade beställt. och det gick inte kontakt dem via mail.
  • Green Storage

1,127 omdömen
    Rickard C
    Rickard C: Så lätt och smidigt, förvara saker blir något lätt 👍🏻
  • Renewed AB

1,772 omdömen
    Fleurette M
    Fleurette M: Fick min mobil för någon vecka sedan. Är nöjd och den är fin men får suspekta meddelanden från bl a Marocko trots att den skall vara rensad och fick intyg på detta. Bra kundtjänst och snabba svar. Får hoppas att allt är okej framöver. Prisvärt ändå!
  • Tuxer

2,232 omdömen
    Kerstin T
    Kerstin T: Byxkjol, skirt härlig färg bra material, bra passform men invändiga shortsen är jag inte riktigt nöjd med. Dom glider upp i gren så man får dra ned dem med jämna mellanrum. Lite sladdriga upplever jag dom. Kunde kanske sys i annan material? Köpte över nätet - jättesnabb leverans! Så...., nästan nöjd , ett minus för shortsen.
  • Hobbex AB

1,337 omdömen
    Thomas M
    Thomas M: Snabb leverans och bra priser!
  • Reference Audio

1,977 omdömen
    Kasper V
    Kasper V: Jeg købte en Advance Paris A10 Classic. Betjening foregik hurtigt og nemt via email. Forstærkeren ankom dagen efter den var blevet afsendt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
  • Beardshop.se

4,807 omdömen
    Välkommen till Beardshop.se - platsen för dig som älskar skägg! Vi är Sveriges största webbshop inom skäggvård och erbjuder massor av olika produkter.
    Johan S
    Johan S: Betyget 2 sätts enbart på grund av svea finans vilket jag fullständigt avskyr.
  • Alpingaraget

573 omdömen
    Alpingaraget - Sveriges ledande aktör inom alpin utrustning och service.
    Fredrik F
    Fredrik F: Enkelt o snabbt , inga konstigheter som vanligt
  • Lars Bengtsson Ljud/Video AB

350 omdömen
    Sedan starten 1981 så har ledorden för Lars Bengtsson Ljud/Video varit kvalitet, noga utvalt sortiment och hög kunskapsnivå hos personalen. ...
    Ulrica K
    Ulrica K: Jag beställde via Internet. Det var lätt att beställa, varorna levererades snabbt. Allt var i fint skick.
  • Linsen

1,092 omdömen
    Kom in i vår butik på Norrlandsgatan eller besök oss i vår webbshop!
    Anita B
    Anita B: Jag har varit kund hos Linsen i över 40 år, och fick mina första linser därifrån år 1976. Med sitt proffsiga och vänliga bemötande har dom behållit mig som kund alltsedan dess. Det känns skönt och familjärt att alltid återvända dit. Senast köpte jag även ett par nya glasögon, som jag verkligen gillar!
  • RÖYK

809 omdömen
    Välkommen till Röjk Superwear! Här hittar du multifunktionella friluftskläder och träningskläder med hög fokus på miljövänliga material.
    Sara R
    Sara R: Tycker alla saker som jag och min man beställt från er varit toppenkvalitet och används nästan dagligen! Vi är mycket nöjda!
  • Svenska Granar

320 omdömen
    Ann-Sofie H
    Ann-Sofie H: Smidigt att få granen direkt hem. Granen vi fick var fin och höll läng
  • Värmarcenter

330 omdömen
    Kjell Mats L
    Kjell Mats L: Snabbare leverans finns inte. Rekommenderas varmt……..
  • 39 omdömen
    Kjell J
    Kjell J: Jag blev väldigt bra bemött av företaget. Företagsägaren hittade och angav förslag på troligt släktskap till mig som sedan följdes upp. För att säkerställa släktskapet köpte jag av företaget ett Dna-test som hon förmedlade och instruerade mottagaren hur det skulle användas. Resultatet blev till min stora glädje, att vi hittade min pappa och jag fick nya halvsyskon samt många nya släktingar. /KJ
  • 1,524 omdömen
    Mikael Ö
    Mikael Ö: Bra, snabb leverans
  • Ljudmakarn

48 omdömen
    Kenth L
    Kenth L: Fantastiskt bra mottagande och service i butik. Snabb leverans (beställning via hemsida). Jag köpte en skivspelare Rega Planar 8 samt Riasteg MM MK5 från Rega. Bra support och tips via telefon när jag skulle ställa in tonarmen.
  • BarberJR

2,287 omdömen
    Hudvård, hår och skönhet för män!
    Migle M
    Migle M: Kundtjänsten svarar aldrig. :) Produkten levererades men paketeringen var sjukt dålig och en stor del av produkten hade runnit ut.
  • Fotgrossisten.se

51 omdömen
    Anna E
    Anna E: Snabb leverans. Jättebra produkter. Trevligt bemötande och bra pris. Kommer absolut handla här igen
  • KLICKPROFIL

38 omdömen
    Marcelin M
    Marcelin M: Bemötande var positiv. Jag har fortfarande inte fått min beställning så jag väntar och ser. Men än så länge tycker jag att det är ok.
  • 102 omdömen
    Bertil A
    Bertil A: Kanon och hela processen funkade klockrent
  • 176 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Snabbt, enkelt utan krångel. Jag klickade hem en tavla och redan på hemsidan så kunde beställningen göras utan krångel. Det gick otroligt snabbt, över förväntan. Jag kommer säkerligen göra en till beställning inom en snar framtid. Vill tipsa mina nära och kära.
  • 32 omdömen
    Synve S
    Synve S: Fantastiska produkter, min hy har aldrig mått så bra!!
  • 1,851 omdömen
    Johan A
    Johan A: Beställde nya sommardäck till min bil, 2 dagar senare var däcken levererade. Jag är mycket nöjd med pris, leverans och service. Kan gärna tänka mig att beställa därifrån igen!
  • Driver du webshop i Stockholm?

• 63 omdömen
    Terry G
    Terry G: Fantastiskt fina smycket. Beställt flera halsband både till mig själv och andra. Och vi har alla blivit fantastiskt nöjda. senast beställde jag en nyhet och när jag fick hem det insåg jag att det är det absolut bästa och snyggaste halsband jag någonsin kommer att äga... Helt otroligt fint. hon överträffar sig hela tiden och gör dem fantastiskt fina

Webshop i Stockholm

Att shoppa hemifrån är otroligt smidigt. Du kan öppna datorn vilken tid på dygnet som helst, ha "vara" i flera butiker samtidigt och jämföra priser och sortiment snabbt och enkelt. Många online butiker har dessutom fri frakt och låter dig skicka tillbaka produkterna utan avgift om du provar och inte känner dig nöjd. Kan det bli smidigare?

Vi vet att butiker på nätet inte har någon egentlig adress, men sitter du i läggan på Söder och undrar vad butiken ner på gatan egentligen har för sortiment kan du lätt och enkelt hitta rätt här på Reco.se. Dessutom kan det vara smidigt att veta var butiken ligger om du kommer på att du nog ändå vill gå dit och prova den där jackan eller tröjan!