Alltid lika nöjd när jag vart hos bästa Petra 🙏
Frisör alltiklipp
Välkommen till Frisör alltiklipp! Frisör Alltiklipp i Färgelanda är ett företag som fokuserar på att ge sina kunder personlig service. Vi har utbildad personal med gesällbrev, frisörlicens och ansvarsförsäkring så att du som kund alltid kan känna dig trygg hos oss. För oss är det viktigt att alltid ha en hög kvalitet och att...
408 omdömen om Frisör alltiklipp
Sedan starten hos Reco 2022
Bra personal väl bemött nöjd med permanenten
Tack så mycket för ditt fina omdöme :) / Anette
Trevligt bemötande. Fick den frisyr/klippning jag precis ville ha.
En lisa både för knopp och själ
Tack Birgitta för ditt fina omdöme och för alla trevliga samtal :) / Anette
Jag blev lika fin i håret som alltid
Tack så mycket Britt-Marie för ditt fina omdöme! Välkommen åter och Glad Påsk! :) / Anette
Allt bra som vanligt. Trevligt bemötande och bra klippning
Tack så mycket Jan för ditt fina omdöme :) /Anette
snabb och effektiv, bra resultat
Tack för ditt fina omdöme! Vänlig hälsning, Emma :)
Har gått på salong Allt i Klipp i många år.Det är Anette som fixar mitt hår, både klippning och permanent och jag är alltid lika nöjd,. Var och klippte mig för ett par dagar sedan, och kände vilke,t hantverk dom utför, otroligt proffsigt.. Så en stor eloge till Anette,, förutom att du fixar håret, har vi oxå haft många trevliga samtal under årens lopp. 🌹
Tack så mycket Yvonne för ditt fina omdöme och ett stort Tack till dig för alla trevliga samtal genom åren. :) / Anette
Bra och snabb service, med drop in.
Tack för ditt fina omdöme Urban! :) /Sarah
Lyssnar på hur. man vill bli klippt. Trevligt bemötande.
Tack Solveig för ditt fina omdöme och Välkommen åter. :) / Anette
Ett bra bemötande, inkännande på hur jag vill att slutresultatet skall bli och så blev det också
Tack Björn för ditt omdöme! :) /Sarah
Ny frisyr enligt bild, ovandlad lite för att passa mej. Kännde mej omhändertagen på bästa sätt. Glada o trevliga 😀👍
Tack så mycket Lise-Lott för ditt fina omdöme, det var så roligt att få vara med i din gör om mig- resa! . :) / Anette
En bra frisör som klippte mig o var noga o trevlig!
Tack Elisabeth för ditt fina omdöme! :) /Sarah
Jag komma till frisören alltiklipp p.g.att en kompis rekomanderas dem. Jag önskar tvätta och klippa håret och dett gick jätte bra, bokade tiden samma dag. Hårvård var jätte bra, avlappande och njuta detta. Klippa håret var så som jag önskade mig. Stort tack, jag komma igen.
Tack så mycket Terese för ditt fina omdöme och Välkommen till alltiklipp! :) / Anette
Alltid bäst!! Mycket bra bemötande och Birgitta vet exakt vad som passar bäst. Superbra klippning och får alltid bra rekommendationer på produkter som passar mitt hår!!
Tusen tack Britt för det fina omdömet. Alltid lika mysigt att träffa dig både på salongen och när vi målar ihop. Ha en trevlig resa till dina döttar i USA / Birgitta
Trevligt och proffsigt och med ett bra resultat
Tack Göran för dom trevliga samtalen och det fina omdömet. / Birgitta
Mycket bra, väldigt duktig frissa som klippte och la slingor
Tack så mycket Lisbeth för ditt fina omdöme :) / Anette
Var andra gången jag var där, hade en annan frisör då, har varit en mycket bra upplevelse båda gångerna, trevligt bemötande och skickliga frisörer.
Tusen tack Gunilla för det fina omdömet. Vad härligt att du har fått en bra upplevelse när du varit här. / Birgitta
Duktiga på sitt hantverk och mycket trevligt bemötande
Tack Inger för att du tog dig tid och gav oss ett så fint omdöme. Ha nu en fin vår och arbeta inte för mycket./ Birgitta
Jag blir väl bemött och är nöjd med klippningen
Tusen tack Staffan för ett otroligt fint omdöme / Birgitta
Toppen! Så nästa toppning. Blir där igen 🥰
Vad roligt att du blev så nöjd, Välkommen tillbaka! :) / Anette
Jag blir alltid bra bemött, har haft samma frisör i många år så det är lätt att komma överens om önskemål 🤗 Klippning , färgning av ögonbryn Köpte balsam
Tack så mycket Gunvor för ditt fina omdöme och Tack ska du ha för alla trevliga besök och samtal genom åren! :) / Anette
Uppskattar bemötandet av mitt behov att inte prata så mycket.
Tack Tomas för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! :) /Sarah
Mycket trevligt bemött. Väldigt nöjd med resultatet. Lugn och mysig atmosfär. Blev klippt på ett mycket mjukt och behagligt sätt. Kommer att rekommendera till vänner och bekanta.
Tack för ditt fina omdöme! :) Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Emma
Väldigt välkomnande när man kommer. Noggrann Och omhändertagen Super!!
Tack snälla Isabell för ditt fina omdöme! :D /Sarah
Vänligt och tillmötesgående bemötande Vet att frisören alltid gör ett bra jobb., så även denna gång. Hårtvätt och klippning
Tack så mycket Alva för ditt fina omdöme. :) / Anette
Trevligt bemötande, väldigt nöjd med frisyr, blev som jag hade tänkt mig.
Tack Ingrid för ditt finns omdöme, va roligt att du blev nöjd! :) /Sarah
Alltid jättenöjd !! Min frisör står ut med mig när jag ändrar frisyr ibland ofta. Hon är alltid glad o trevlig, även de andra frisörerna är jättetrevliga,så summa sumarum ett toppenställe. Har gått här i 16 år.
Tack Elisabeth för ditt fina omdöme och för alla trevliga samtal och ändringar av frisyren :) i alla 16 åren. /Anette
Trevlig och duktig personal, trevlig stämning på salongen.
Tack så mycket Lena för ditt fina omdöme :) / Anette
Mycket profsig och trevlig frisör
Tack Maria för ditt snälla omdöme! Så trevligt att ha dig i stolen! // Emma
Underbart med hårtvätt och massage hårbotten. Duktig frisör med nya idéer om mitt hår. Trevligt bemötande.
Tack så mycket Kristina för ditt fina omdöme :) / Anette
Alltid bra bemötande, Anette klipper mig så jag blir mycket nöjd. Alltid rent och snyggt i salongen.
Tack så mycket Lisbeth för ditt fina omdöme :) / Anette
Blir alltid bra bemött och hon vet precis vad jag vill göra med håret och vad som funkar för just mitt hår. Gör oftast en färgning av utväxt och klipper håret! Och jag är nöjd.
Tusen tack Susanne för ditt fina omdöme/ Birgitta
Man blir alltid bemött med ett leende och blir hälsad på. Jag har inga förväntningar för min frisör gör alltid så jag blir nöjd. Jag och min frisör har gemensamt kommit fram till en frisyr som passar mig och blir friterad efter den. Alltid nöjd när jag går där ifrån. Tack Birgitta och jag kommer alltid att vara kund hos er.
Så härligt Karina att du alltid är nöjd, du sprider sån glädje i salongen när du är hos oss. Tusen tack för att du tog dig tid och gav ett så fint omdöme. Birgitta
Så nöjd! Noggrann och väldigt duktig frisör.
Tack Carina, vad roligt att få ett så fint omdöme, Välkommen tillbaka! /Anette
Mycket nöjd, underbar frisör. Skulle definitivt komma igen
Tack Bernadette för ditt fina omdöme! :) /Sarah
Bra frisörer och trevligt bemötande!
Tack Yvonne för ett fint omdöme / Birgitta
Mottagen med värme och glädje, och arbetet bra utfört.
Alltid mysigt o trevligt när du kommer Eva. Tack för att du tog dig tid och gav ett så fint omdöme./ Birgitta
Helt ok, bra bemötande och åtgärd till belåtenhet!
Tack så mycket Britta för ditt fina omdöme, vad roligt att du blev så nöjd. :) / Anette
Jag blev bemött med ett trevligt välkommen. Mina förväntningar blev precis som jag ville, jag betalade för en klippning av frisyren och resultatet blev jättebra och jag är nöjd.
Tack så mycket Liselott för ditt fina omdöme! Va roligt att du blev nöjd! /Sarah
Mycket personlig och professionell service
Tack så mycket Elsa för ditt fina omdöme, alltid trevligt när du kommer. :) / Anette
Bästa frisören. Alltid trevligt mottagande av alla som jobbar där. Klippte och tvättade håret. Alltid lika nöjd. Hårtvätt med hårbotten massage är ljuvlig!!!
Härligt att du är nöjd med oss. Tusen tack för ditt fina omdöme./ Birgitta
Alltid lika trevligt bemötande. Att få håret tvättat med massage i hårbotten är enormt avkopplande! Väldigt nöjd med klippningen!
Tack Carin för att du gav ett så fint omdöme och Tack själv för alla trevliga samtal genom åren. :) / Anette
Trevligt bemötande och en fin frisyr!
Tack Ingalill för ett fint omdöme./ Birgitta
Jag har inte den lättaste håret att klippa och ändå är jag väldigt nöjd med slutresultatet
Tack för ditt fina omdöme! Roligt att du blev nöjd! :) /Sarah
Klippnlng med tvätt o massage. Mycket bra o skönt.
Tack Kerstin. Strumporna var underbara. /Birgitta
Alltid lika trevligt, man blir bra bemött och känner sig som hemma (avslappnad). Hade beställt en klippning och är jättenöjd.
Det är alltid så många härliga skratt när du kommer till oss. Tusen tack för det fina omdömet / Birgitta
Enkelt att boka, Bra frisörer
Tack Markus för ditt fina omdöme!:) /Sarah
Mycket trevligt, proffesionellt och personligt bemötande. Kan inte få det bättre.
Alltid lika trevligt när du kommer Mita. Tusen tack för det fina omdömet som du tog dig tid att ge oss. Önskar dig ett riktigt Gott nytt år Kram Birgitta
Det är alltid lika trevligt att komma till salongen och man möts av ett glatt ”hej” redan vid dörren. Förväntningarna är högt ställda och man blir alltid lika nöjd. Det blir varje gång trevliga diskussionerna om ditt och datt. Denna gång var det klippning som gällde.
Tusen tack Birgitta för ett fint omdöme. Alltid lika trevlig när ni kommer till salongen, många härliga diskussioner har vi haft genom åren. Önskar er en riktigt fin Jul och ett Gott nytt år.Kram Birgitta