Mycket bra bemötande! Den nyinköpta bilen, en Volvo s60, skulle snart besiktigas så de gav mig besiktnings-garanti. :) Efter några dagar fick jag en varning om låg batterispänning och efter kontakt såg de till att jag fick nytt batteri och hjälp att byta det utan extra kostnad. Vill man känna sig trygg som kund ska man köpa bil från Fristads Bilcenter! Mvh Annika
Fristads Bilcenter AB
13 omdömen om Fristads Bilcenter AB
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bil
Såld min bil snabbt och enkelt! Tack för en smidig affär!
Via buss och tåg blev jag hämtad vid tågstationen i Fristad. Jag är glad att jag gjorde resan ner och fick min fina bil. Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen.
Trevlig och seriös bilfirma, är väldigt nöjd med mitt bilköp.
Tack för en smidig affär av min nya fina bil! Kan varmt rekommendera att köpa bil hos Fristads Bilcenter!
Mitt andra bilköp nu, alltid lika nöjd! Hjälpsam och trevlig personal.
Köpte en bil, är mycket nöjd. Trevliga!
Köpte en bil hos dem. Super nöjd! Bilen är perfekt, fick all hjälp jag behövde från fristad bilcenter, personalen var super trevliga och hjälpsamma! Rekommenderar starkt att köpa bilar från dem!
Bra service och trevlig personal!
Köpte en begagnad Nissan Juke, mycket nöjd med mitt köp. Trevlig säljare, mycket bra bemötande.
Ringde upp mig och ville köpa min bil och började pruta via telefon, När jag sa att ja behöver ta mig en funderare då började han hetsa och sa att jag måste bestämma nu, Ingen trevlig bilhandlare!
Mycket bra bemötande och trevlig personal. Köpte en Audi A4a och känner mig jätte nöjd! Återkommer när jag ska byta bil igen / Bertil Andersson från Huskvarna.
Köpte i onsdags en kombi för 59900 kr, upptäckte när jag kom hem att 4 av 5 hjulbultar är orginal och riktigt åtskruvade medan den 5 hjulbulten i alla fyra hjulen hör till någon annan bil , för spetsig kona och aningen längre och bara sitter där för "syns" skull , ringde firman och påtalade detta utan att få något gehör ! I köpekontraktet står det 1 månads trafiksäkerhetsgaranti !! Ulf.