GG Rörteknik AB

GG Rörteknik AB

ggrorteknik.se
  • Badge2024
4.8

Vi på GG Rörteknik erbjuder rörservice i Stockholm med omnejd! Vår huvuduppgift är att lösa problem med rörledningar och vatten- och avloppssystem. Vi har utbildade tekniker med god erfarenhet av olika VVS-problem som arbetar tillsammans med kunden för att hitta en kostnadseffektiv lösning. Vi erbjuder en rad olika tjänster...

21 omdömen om GG Rörteknik AB

Sedan starten hos Reco 2024

Lena A
Skrev om GG Rörteknik AB

Mycket trevlig hantverkare och noggrann. Bra utfört arbete. Vi är mycket nöjda.

Isa M
Skrev om GG Rörteknik AB

Aldrig vart så nöjd med GG hade en annan innan som skulle fixa mina rör men kunde inte göra jobbet så fick leta runt så rekommenderar dom mig GG kom efter någon timme och aldrig blivit så nöjd

William Nils N
Skrev om GG Rörteknik AB

Proffesionell firma, blev bemött väldigt trevligt och dem var super duktiga. Rekommenderar starkt!!!

Marcus K
Skrev om GG Rörteknik AB

Grymt nöjd med GG Rörteknik AB! Proffsiga, pålitliga och noggranna. Arbetet höll hög kvalitet och allt gick smidigt. Rekommenderas varmt

Alexander M
Skrev om GG Rörteknik AB

Jag är otroligt nöjd med GG Rörtekniks fantastiska arbete och goda service👍🏼

Gabriella A
Skrev om GG Rörteknik AB

Super trevliga killar! Hjälpte oss med vattenläcka i badrummet, så nöjd med deras arbete! Rekommenderar!

Anton B
Skrev om GG Rörteknik AB

Proffesionellt företag, kändes tryggt direkt från början att lämna över arbetet till dom. De stod mot mina förväntningar. Alltid trevligt bemötande utav personalen!

Therese M
Skrev om GG Rörteknik AB

Alltid snabb återkoppling och har lösningar på allt, snabba effektiva och prisvärda!

Gabriel M

Bra service! Håller tiderna! Bra kvalite! 🌟🌟🌟🌟🌟

Kerstin M
Skrev om GG Rörteknik AB

Är så himla nöjd att jag hittade er fanatiska killar som hjälpte mig och löste allt galant ✨✨✨✨✨ Rekomenederar er verkligen 😃

Peter G

Enkla, smidiga och effektiva!👍

Kristina G
Skrev om GG Rörteknik AB

Fantastisk service som lever upp till all förväntan! Super nöjd!

Toni B
Skrev om GG Rörteknik AB

Ringde upp GG rör när jag fick en vattenläcka och de kom ut snabbt och löste det. Kan varmt rekommendera dem! Gabriel är en stjärna.

Maria M
Skrev om GG Rörteknik AB

Kan varmt rekommendera detta företag, de löste våra problem i huset utan problem, och med service i världsklass!

Daniella M
Skrev om GG Rörteknik AB

Tack för hjälpen, fick enkel och smidig hjälp med en vattenläcka i badrummet👍🏼

Patricia G
Skrev om GG Rörteknik AB

Jag är så oerhört nöjd över GG Rörtekniks fantastiska service och trevliga bemötande! Jag vill rikta ett stort tack till killarna för deras proffsiga arbete

Jakob M
Skrev om GG Rörteknik AB

Duktiga killar rekommenderar starkt:)

Anna B
Skrev om GG Rörteknik AB

Kom inte fast vi hade avtalat tid och ordnat med vattenavstängning, när vi ringde upp honom så sa han att det hade "fallit mellan stolarna" men istället för att försöka lösa problemet så återkom jhan aldrig utan struntade bara i det. När vi smsade honom skrev han bara "ja håller på att försöka lösa det" sen blev det tyst. Riktigt dåligt hanterat och kan inte rekommendera honom överhuvudtaget om ni vill få något gjort och lita på att han överhuvudtaget dyker upp.

Kent G
Skrev om GG Rörteknik AB

Ett exeptionellt arbete med en otrolig noggrannhet. Varje projekt de tar sig an utförs med stor professionalism och kvalitet. Jag är imponerad av deras förmåga att lösa mina problem. Jag vill varmt rekommenderar GG Rörteknik AB för alla som behöver en duktig och pålitlig rörmokare!

Maria M
Skrev om GG Rörteknik AB

Vi anlitade GG Rörteknik och fick utmärkt hjälp av Gabriel som åtgärdade ett tidigare utfört felaktigt arbete. Vi är väldigt nöjda med vår renovering!

Marin B
Skrev om GG Rörteknik AB

Alldeles utmärkt bemötande. Kunde inte önskat mig något bättre!