Bra bemötande, trevlig, levde upp till mina förväntningar.
Katarina Johansson
Katarina Johansson är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Orust
.Katarina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2010-01. Katarina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.7. Katarina Johansson har haft 16 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Att kunna vara med och hjälpa säljare och köpare till en bra bostadsaffär som för många är den största affären som görs i livet.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har ett stort engagemang och en drivkraft att prestera goda resultat i mina affärsförbindelser - vilket i slutändan resulterar i nöjda kunder.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mycket engagerad och lyhörd. Jag värdesätter dessutom att ha en bra kommunikation med mina kunder.
2024-04 - 2025-03
153 omdömen om Katarina Johansson
Hej Lars och Sigyn, Tack för er fina rekommendation. Det var roligt att kunna hjälpa er med försäljningen av huset. Med vänlig hälsning Katarina
Bra mötande, fick egen visning, lätt att få tag på.
Tack Karolina för din fina rekommendation. Jag hoppas ni får många fina år på Flatön i ert nya hus! Med vänlig hälsning Katarina
Katarina skötte sitt jobb mycket professionellt. Hon ordnade en privat visning för oss som vi uppskattade och hon höll oss uppdaterade om vad som skedde. När vi skrev på köpet anpassade hon tiden både för oss och säljarna. Bra jobb och trevligt bemötande. Har varit på många visningar och träffat många mäklare och Katarina har det lilla extra så man känner sig välkommen.
Hej Martina & Martin, Tack så mycket för er fina rekommendation, det värmer. Jag hoppas ni kommer att stortrivas på er vackra gård när det väl är dags att flytta in även om det dröjer ett tag.. Med vänlig hälsning Katarina
Väldigt bra. Saklig o inger förtroende
Tack så mycket för din fina rekommendation. Det var trevligt att kunna hjälpa er med försäljningen av ert hus. Mvh Katarina
Trevlig och med vänligt bemötande. Förberedd vilket jag uppskattade mycket👍
Tack så mycket för din fina rekommendation. Det var trevligt att kunna hjälpa er med försäljningen av huset. Mvh Katarina
Skötte sitt uppdrag ypperligt, trevlig och tillmötesgående.
Tack så mycket för din fina rekommendation. Det var trevligt att kunna hjälpa er med försäljningen av bostadsrätten. Mvh Katarina
Vi blev bemötta väldigt bra av mäklaren, med förståelse och medkänsla. Vi gick inte in med några större förväntningar och ville mest kolla på huset för att få mer kött på benen men var förvånansvärt nöjda med huset och allt som mäklaren visade. Sedan gick allt väldigt smidigt och vi fick hjälp med det vi behövde.
Tack så mycket för din fina rekommendation som gör mig väldigt glad. Vi syns snart igen då ni skall ta över huset och fram tills dess önskar jag er en God Jul och ett Gott Nytt år! Med vänlig hälsning Katarina
Hon va duktig och vi kände oss trygga med köpet
Tack så mycket för er fina rekommendation, det värmer och är detta jag jobbar för att ni skall känna. Jag får önska er en God Jul och ett Gott Nytt år tills vi ses i januari och ni får ert nya hus. Med vänlig hälsning Katarina
Bra bemötande och kommunikation.
Tack så mycket för det fina omdömet och för att du tog dig tid att svara. Med vänlig hälsning Katarina
jag har blvit bra bemött, jag är nöjd. Men jag har inget att jämföra med, därför lägger jag mig neutralt i denna frågan.
Tack för dina rekommendation och för att du tog dig tiden att svara. Hoppas det går bra för dig med din lägenhet. Mvh Katarina