Otroligt bra bemötande och hjälp. Det var så självklart att jag skulle vända mig till Götmars eftersom jag är personligt bekant med begravningsrådgivaren. De levde upp till mina förväntningar. Hade kontakt med begravningsrådgivare och boutredare.
Götmars Fellingsbro
Välkommen till Götmars Fellingsbro! Götmars Fellingsbro är en erfaren begravningsbyrå som erbjuder hjälp och stöd till dig som förlorat en närstående. Vi är belägna i Fellingsbro och har lång erfarenhet av att hjälpa familjer och vänner att ta hand om allt som rör begravningar och minnesstunder. Vi erbjuder ett brett utbud...
29 omdömen om Götmars Fellingsbro
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Margareta. Tack för dina värmande ord. Fint att läsa att vi varit till bra hjälp och stöd. Tack för att vi fått förtroendet. Bästa hälsningar.
Götmars Fellingsbro kunde ställa upp på kort varsel, och med stor erfarenhet, samt kännedom om familjen, kunde vi ganska omgående resonera oss fram till en begravningsakt som jag tror alla inblandade kände sig mycket nöjda med.
Hej Mats. Så fint att höra att vi kunnat möta upp era önskemål och att ert sista avsked blev som ni önskat. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta. Varma hälsningar.
Ett bra , inlyssnande och inkännande bemötande fick vi hos Götmars. Vi fick i lugn och ro information och gick tillsammans igenom hur vi ville ha dödsannons, program mm. Att sedan kunna läsa igenom förslag och göra justeringar är så viktigt för att hinna "landa" gå tillbaka, läsa och fundera. Vi beställde kista, kistdekoration och urna samma vår kära mamma beställde till vår pappa. Kändes så rätt att ta det hon valt en gång. Varmt tack för profesionellt bemötande och agerande under första mötet på kontoret till begravningsgudstjänt.
Hej Eva. Varmt tack för dina ord. Så fint att höra att vi varit till hjälp och stöd i er svåra stund. Vi strävar alltid efter att kunden ska känna sig sedd, hörd och att allt känns lugnt och tryggt. När vi sedan får höra att vi lyckats så tar vi till os det i vårt fortsatta arbete. Tack för att vi fick förtroendet. Bästa hälsningar.
Allt var ok bra personal allt fungerade perfekt
Hej Kristina. Varmt tack för din feedback och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill också tacka för att vi fick förtroendet att vara till hjälp. Bästa hälsningar.
Otroligt bra bemötande av Susanne Persson när vi behövde hjälp att ordna begravning för min dotter o syster! Hon var lugn o behjälplig på alla sätt. Det blev så bra! Tusen tack för all hjälp!
Hej Annmari. Tack för dina fina ord om vår Susanne. Det känns fint att vi har kunnat vara ett bra stöd i en svår tid. Varma hälsningar.
Trevligt och vänligt bemötande, kunnig personal. Fick väldig bra hjälp och information angående en begravning.
Hej Carina. Tack för ditt fina omdöme om oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Allt gott.
Bra bemötande samt skönt att vi fick Susanne Persson som hjälpte oss.
Hej Susanne. Tack för dina fina ord om vår Susanne. Vi känner tacksamhet för att vi fick ert förtroende att hjälpa till med att skapa ett fint avsked. Varma hälsningar.
Vänligt och professionellt bemötande och lätt att komma i kontakt med personal och snabb hantering.
Hej Catrin. Tack dina ord och för att du tagit dig tiden att skriva. din feedback är viktig för oss. Tack för att vi fått förtroendet att hjälpa. Allt gott
Ett bra och trevligt bemötande.
Hej Gunvor. Fint att höra att vår hjälp har varit bra. Tack för förtroendet vi fått att få vara ett tryggt stöd. Vi är glada över att du tagit dig tiden att skriva till oss. Bästa hälsningar
Bra service tycker jag och gott bemötande av våra önskemål
Hej Ulla. Tack för dina ord. Det är skönt att höra att vi hjälpt till på ett, i ditt tycke, bra sätt. Tack för att du tagit dig tiden att skriva och för att vi gavs förtroendet. Allt gott
Fick bra råd kring begravning och minnesstund. det kändes tryggt. Bra bemötande från Susanne m fl
Hej Lena. Tack för dina ord och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Så skönt att höra att vi hjälpt till på ett tillfredsställande sätt. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar
Jättefint bemötande av både Susanne & Jenny. Susanne berätta om alla kostnader på första mötet som hon hade hand om . Men det ända minuset är väl att kostnaderna vad juristen tar har inte sagts. Men i övrigt toppen bra .
Hej Eva. Tack för ditt fina omdöme och din feedback. Vårt mål är att alltid vara transparenta med vår prisbild. Vi har uppenbarligen brustit denna gång och tar det med oss framåt. Varma hälsningar.
Toppen, fint bemötande proffs, inga problem alls 👍👍 👍
Hej Anders. Tack för dina fina ord, det känns fint för oss att vi kunnat vara ett bra stöd. Varma hälsningar.
Möttes av stor respekt och värdighet.
Hej. Tack för ditt fina omdöme om oss, det betyder mycket. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att vara behjälpliga med begravningen. Varma hälsningar.
Köpte en hel ”begravning” och allt som hör till. Kanske lite ”dyrt”att få hjälp med bouppteckningen. Det måste motsvara en ansenlig timkostnad. För övrigt mycket bra bemötande och service. Kostnaden för en begravning och allt som hör till är ju orimligt hög, men inget som Götmars är ensamma om. Men kanske några ”prisalternativ” skulle vara trevligt.
Hej Anna-Lena. Tack för ditt omdöme. Fint att höra att ni känner er nöjda med våra tjänster. Vi uppskattar att du ärligt delat med dig av dina tankar! Det är mycket värdefullt för oss att få återkoppling på vårt arbete. Vår målsättning är att ge våra kunder väldigt bra service vilket innebär att vi lägger ned en hel del tid och arbete just för att infria, och helst överträffa de förväntningar som finns på oss. Vi förstår helt och hållet att det är svårt att veta vad en begravning eller juridisk rådgivning kostar. Det är...
Trevliga, tillgängliga, hjälpsamma, professoniella, tog hand om allt vi önskade, så allt som allt kan vi varmt rekommendera Götmars Fellingsbro.
Hej Anton. Så fint att höra att vi lyckats bemöta er på ett sätt som passat er. Vi har alltid som mål att bemöta våra kunder där de är, på ett sätt där ni ska känna er omhändertagna och trygga. Tack för dina ord och för att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill också tacka för att vi getts förtroendet att stötta er i en svår period. Varma hälsningar
Blev bra bemött när vi planerade begravningen,men tyvärr så blev det inte som vi hade blivit lovade,lite stressigt precis efter begravningsakten.
Hej Göran. Tack för att du tagit dig tiden att skriva. Vi beklagar att vi inte har lyckats med vår uppgift fullt ut. Vi strävar alltid efter att bemöta er på bästa sätt. Återkom gärna till oss om du vill berätta mer om vad som gick mindre bra. Tack för att vi gavs förtroendet att hjälpa till. Allt gott
Jättebra de svara på alla frågor och hjälpte mig super snabbt
Hej Malin. Tack för dina ord. Det värmer att höra att du fått bra hjälp av oss. Tack också för att du tog dig tiden att skriva och för att vi gavs förtroendet att hjälpa till. Allt gott
Har fungerat bra. De var proffsiga men även personligt deltagande i vår stora sorg som hela proceduren krävde
Hej Birgitta. Tack för ditt fina omdöme om oss. Det känns fint att vi har kunnat ge ett bra stöd genom sorgearbetet. Varma hälsningar.
Deras arbete motsvarade de förväntningar jag satt upp
Hej Anders. Tack för att du tog dig tid att skriva om oss, det betyder mycket. Vi tackar för att vi fick förtroendet att hjälpa er med begravning. Varma hälsningar från oss.
Jag har bara gott att säga om Götmars . Allt har fungerat väl enligt våra önskemål från förberedelser till begravningsdagen och efteföljande minnesalbum . Jag vill varmt rekommendera Götmars .
Hej Gerd. Tack för dina fina ord och för att du tagit dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss att höra att vi hjälpt till på ett sätt som varit till belåtenhet. Varma hälsningar
Trevligt bemötande det betyder mycket
Hej Iriz. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det är av stor betydelse för oss. Varma hälsningar
Begravning och bouppteckning har blivit bra bemöt hela tiden i mina kontakter
Hej. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss. Allt gott
Allt fungerade mycket bra från första kontakt till att begravningen var över. Mycket trevlig personal, lätt att prata och resonera med och mycket tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med tjänsten.
Hej Anita. Tack så mycket för dina fina ord om oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar
Respektfullt och profffsigt bemötande
Hej Per Joakim. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva.
Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma.
Hej Niina. Tack för dina ord och för att du tog dig tid att skriva. Det känns bra för oss att ni känner er väl bemötta.
Hej väldigt bra bemötande. Begravning och jurist. Alla underlätta för oss i denna jobbiga och svåra stund som en begravning är. Hjälp med bouppteckning. Bra detta finns. Mvh jukka
Hej Jukka. Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa er i sorgen. Tack också för att du tog dig tid att skriva. Allt gott
Fint bemötande och tillmötesgående personal. Förväntningar var att få hjälp med allt som det innebär vid sorg och eventuell problematik som uppstår i denna situation. Skönt att få hjälp med det praktiska.
Hej Bodil. Tack för ditt fina omdöme. Det känns bra för oss att höra att Ni känt er trygga med oss i denna svåra stund. Tack också för att du tog dig tid att skriva.
Bra bemött av företaget. Färetaget levde upp till mina Förväntningar. Kontaktade företaget för hjälp I samband med .min frus dödsfall.
Hej Kjell Göran. Tack för ditt fina omdöme. Skönt att höra att vi kunnat hjälpa er på ett bra sätt i er sorg. Tack för att du tog dig tid att skriva.