Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

1 754

Mycket Bra

Välkommen till Götmars! Vi kan hjälpa dig med begravning såväl som juridik. Vi är ett familjeföretag som har många års erfarenhet inom branschen. När en anhörig eller en vän går bort så kan det kännas tungt. Vi är medvetna om detta och vill finnas för dig i en av livets svåraste stunder och göra bördan lättare att axla. Behöver...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Götmars Sala f.d.Hultcrantz

Fullkomligt, speciellt med Carina Dahlfjord som handledare

Götmars Odensbacken

Vi fick bra och snabb kontakt och allt sköttes på ett professionellt sätt . Vi bokade online och fick en tid bokad samma dag som mamma dog. Begravningen blev som planerad och det fanns en lyhördhet runt hur mamma och vi ville ha den. Vi kom med förslag och allt gick att fixa! Toppen! Nöjda!

Götmars Nora

Dyrt, respektfullt bemötande, snabb återkoppling på frågor, noggrant och med en fin fingertoppskänsla.

Ellen A

Skrev om Götmars Nora

Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Mycket Trevligt bemötande av personalen. All kontakt med dem var tillmötesgående. Inget alls att klaga på.. Begravnings tjänst.

Götmars Nora

Bra bemötande, lyssnade och bra med olika förslag om upplägget, musik och tal m.m. Gemensamt kom vi fram till en fin stund, mitt i sorgen.

Ove W

Götmars Odensbacken

4.6

Götmars Askersund

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.