Det var skönt att gå dit och prata en stund.
Götmars Ludvika (Fd Ludvika Begravningsbyrå)
4 omdömen om Götmars Ludvika (Fd Ludvika Begravningsbyrå)
Hej Åke. Det låter fint att läsa. Tack för att du tagit dig tiden att ge oss feedback och tack för förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.
Hej Karl. Tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett omdöme och tack för att vi fått förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.
Bra bemött hos Ingela, men känner att det inte blev någon helhet i och med att man inte verkar ha något bra samarbete mellan begravningsbyrån och juristerna. att de inte sitter inhouse gör att det blir hackit i allt som hör till en begravning med allt från blommor, kista och bouppteckning och allt som hör till en nära anhörigs bortgång.
Hej Kristina, Stort tack för att du tog dig tid att återkoppla kring din upplevelse med oss på Götmars. Det gläder mig att du kände dig väl bemött av Ingela. Samtidigt är det tråkigt att höra att du inte upplevde att samarbetet mellan begravnings- och juridikavdelningen fungerade så bra. Det är ett område vi har stort fokus på, och som vi oftast får positiv feedback kring – därför är det extra värdefullt att få ta del av din upplevelse när det inte fungerat som det ska. Jag vill gärna förstå mer om vad som brustit, så...
Mycket 'proffsigt' bemött och velat underlätta så mycket som möjligt för kunden (mig)! Detta gäller både Begravningsbyrå o Juridik. Lätta att 'samarbeta' med!
Hej Margareta. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.