Fantastisk duktig och trevlig personal
Greens Optik
Välkommen till Greens Optik! Vi är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av stilrena glasögon och kontaktlinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig...
732 omdömen om Greens Optik
Sedan starten hos Reco 2023
Bra och proffsigt bemötande. Upplever att jag blev väl omhändertagen och att jag fick en produkt som motsvarande mina förväntningar. En välstädad och inspirerande butik som lockar till merförsäljning.
De var ett bra och trevligt bemötande på grens optik. Jag gjorde en synundersökning för körkort.
Trevligt bemötande känns välkomnande att stiga in i butiken
Jätte bra bemötande av personalen som hjälpte mig med synundersökning för körkortet
Trevlig personal som hjälper en med glasögon & råd man känner sej alltid välkommen hos Greens Optik
God hjälp och bra service.........
Stort tack Lens för ditt fina omdöme🫶🏼
Som vanligt bra och proffsigt och pro får
Vilket fint omdöme Inga-Lill, tusen tack 🫶🏼
Bra bemötande och kunnig personal
Hej Kjell, och tusen tack för ditt fina omdöme 🫶🏼
Väldigt bra, trevlig personal
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme 🫶🏼
Riktigt trevlig välkomnande personal
Tusen tack Geoffrey för ditt fina omdöme🫶🏼
Bra bemötning och råd! Rekommenderas starkt.
Dina fina ord värmer oss, tusen tack William🫶🏼
Bra motagande och beskrivande va vi skulle göra
Vad härligt att läsa Mikael, tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Proffsigt bemötande! Bra produkter.
𝐓𝐀𝐂𝐊 𝐌𝐚𝐫𝐠𝐚𝐫𝐞𝐭𝐚 𝐟𝐨̈𝐫 𝐝𝐢𝐭𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚 𝐨𝐦𝐝𝐨̄𝐦𝐞🫶🏼
Mycket bra och trevligt bemötande och hjälpsam
Vi niger och tackar för ditt fina omdöme Agneta 🫶🏼
Blev vänligt bemött av kunnig personal. Duktig på att förklara.
Tack så mycket Britt-Inger för ditt fina omdöme 🫶🏼
Bra service och hjälpsam personal.
Tack så mycket Helena för ditt fina omdöme🫶🏼
Alltid vänligt och professionellt bemötande
Dina ord värmer Göran..Tack för ditt fina omdöme och trevlig helg 🫶🏼
Mkt. bra och trevligt bemötande av både optiker och övrig personal.
Dina ord värmer Margareta. Hjärtligt tack för ditt fina omdöme 🫶🏼
Mysig butik Super trevlig och proffsig personal Stort och bra utbud av produkter Jag köpte en synundersökning och nya glasögon
Vi har också så mysiga kunder Kamilla:-) Tusen tack för ditt fina omdöme om oss🫶🏼
Bara bra, trevlig personal. Snabbt levererat. Allt gott
Hej Johan, stort TACK för ditt fina omdöme🫶🏼
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Stort tack Mattias för ditt fina omdöme om oss 🫶🏼
Jag blev bra bemött. Personalen är jätte trevliga och hjälpsamma. Var första besöket. Så var över förväntningarna. Trevlig personal.blir garanterat fler besök. Är jättenöjd med greens Optik
Hej Hans. Det betyder verkligen mycket för oss att du skriver så fint. Stort tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Tydlig information kring undersökningen och mina valmöjligheter. Bra hjälp i att hitta bågar att välja mellan. Snabb leverans och anpassning av de färdiga glasögonen.
Vilka fina ord Johanna, tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Bra och snabb service, trevlig och kunnig personal.
Tack Wesley för ditt fina omdöme om oss🫶🏼
Jag är mycket nöjd med det bemötande jag fick. Trevlig och uppmärksam personal. Jag gjorde en större synundersökning och har köpt både vanliga glasögon och solglasögon 😎
Hej Karin, vilket värmande omdöme du ger oss. Tusen tack för det🫶🏼
Allt var bra finns inget att klaga på.
Hej Per, vad roligt att höra. Tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Trevlig och kunnig personal hjälpte mig att få mina första glasögon.
Haj Ulf, tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼 Trevlig helg!
Trevlig personal gick fort från undersökning till jag hade mina nya glasögon.
Vad härligt att du är nöjd med både oss och dina glasögon Kent. Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter🫶🏼
Trevligt besök med kunnig personal och bra bemötande.
Tusen tack Margareta för ditt fina omdöme 🫶🏼
Mycket trevligt och hjälpsam personal. Finns inget dåligt att säga om min upplevelse.
Ditt fina omdöme värmer Pär🫶🏼 Vi niger och hälsar dig välkommen åter.
Mycket trevligt bemötande av kunnig personal
Tack Stefan🫶🏼 Dina ord och ditt fina omdöme värmer.
Mycket bra bemötande av trevlig och kunnig personal.
Hej Ann-Marie. Tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Trevlig och professionell personal som alltid ger ett bra och kunnigt bemötande.
Stort tack Marie för ditt fina omdöme och förtroendet du ger oss🫶🏼
-Trevlig bemötande - Positiv upplevelse Möttes av en glad och engagerad försäljare som jag genast fick hjälp av. Hon hämtade mina glasögon, såg till att de satt bra. Fick även med rengöring för glasögon
Vilket fint omdöme du gett oss Helena🫶🏼 Varmt välkommen åter!
Överlag väldigt trevligt bemötande och allt gick snabbt.
Tusen tack Kit för ditt fina omdöme🫶🏼
Sammanfattning av mitt besök är att man blir omhändertagen av proffs både av optiker och dom i butiken
Så fint omdöme du gett oss Pierre, tusen tack🫶🏼
Mkt trevligt bemötande direkt jag kom in i butiken! Och en trevlig Optiker som arbetade lugnt och det är skönt när man som kund är lite orolig . Jag har i åratal gått hos annan optiker och det kändes nervöst att komma till en för mig helt okänd . Jag köpte en synundersökning och en hälsoundersökning . Kan egentligen inte bedöma , men upplevde henne som kunnig och noggrann. Och tacksam för att hon lovade kontakta mig igen för ny undersökning om två år Inredningen i butiken är fantastisk 😍 Aldrig sett en butik så snyggt inredd 👏👌👏
Wow Yvonne, vad glada vi blir av ditt fina omdöme! Tusen tack och roligt att du kände dig hemma hos oss🫶🏼
Vill man ha proffs så ska man gå hit. Alltid kvalite på service och utbud. Kund sedan 1985 👍
Tack Dennis för ditt fina omdöme🫶🏼 Det är precis det som är vårt mål, att få behålla våra gäster år efter år efter år...,😃
Proffesionellt och trevligt som alltid
Tack så jättemycket Birgitta för ditt fina omdöme🫶🏼
Pappa blev väl emottagen och det gick snabbt. Och bra kontroller, han är nöjd.
Vad härligt att höra Bo. Hålsa pappa och tack till er båda för ert fina omdöme🫶🏼
Mycket bra och kunnig personal
Tack tack tack Åke för ditt värmande fina omdöme🫶🏼
Hittade ett par Porsche glasögon på nätet som Greens Optik kunde ta hem . Mycket bra service👌🏻
Vad roligt stt du uppskattar servicen. Stort tack Ros-Marie för ditt fina omdöme🫶🏼
Alltid lika fantastiskt bemötande av både optiker och optikerassistenter. De sätter verkligen kunden i fokus och hittar lösningar på det mesta, både gällande tidsbokningar, synundersökningar, justeringar och val av bågar. Jag har varit kund hos Greens Optik i 43 år och fortsätter välja dem tack vare den höga servicenivån. Denna gång var det en synundersökning för både glasögon och kontaktlinser som var orsaken till mitt besök.
Att vi får ha så fantastiska gäster gör vårt jobb så roligt. Tack Ann-Christine för ditt förtroende och superfina omdöme🫶🏼
Alltid bästa servicen. Personalen gör verkligen allt för att man ska bli nöjd. Har alltid känt mig nöjd när jag gått ut genom dörren. Senaste besöket hämtade jag ut nya glasögon. Uppskattar att man får ärliga omdömen vid utprovning av bågar.
Fina Solveig! Vi är så glada över förtroendet du ger oss. Tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Blev vänligt bemött vid synundersökningen, jag hade ingen förändring på synen så det blev inga nya glasögon.
Hej Anna-Lena, vad roligt att höra. Tusen tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Jag blev bemött på ett trevligt och ändå professionellt sätt.
Som det ska vara, roligt att höra att du är nöjd. Stort tack för ditt fina omdöme🫶🏼
Mycket god service och professionellt bemötande
Vi tackar allra varmast för ditt fina omdöme Per🫶🏼
Fantastiskt trevlig personal och undersökningen gick otroligt bra. Jag kände mej såååå trygg!! Det var ROLIGT och avkopplande!!
Otroligt härligt Marianne att du känner så. Tusen tack för ditt fina omdöme och välkommen tillbaka🫶🏼
Bra informator i samband med köp av terminalglasögon
Tack så mycket för ditt fina omdöme Elisabet🫶🏼