Optiker i Västernorrland

Topp 7 optiker i Västernorrland

• Greens Optik

Verifierat företag
    731 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Greens Optik!
    Kathrin J
    Kathrin J: Bra bemötande, fick den hjälp jag behövde. Många bågar att välja på. Mycket trevlig butik.
  • Optikern i Kramfors

Verifierat företag
    871 omdömen
    Välkommen in till oss på Optikern i Kramfors!
    Amalia H
    Amalia H: Köpte nya glasögon. Jag är en återkommande kund och kommer aldrig gå någon annanstans, inte ens i nöd. Den ovärderliga servicen och det personliga bemötandet är unikt och så värdefullt. Det är synd att dom säljer glasögon så man inte kan gå dit oftare.
  • Malin J
    Malin J: Älskar personalen här och åker 10 mil för mina byten och undersökningarna för deras otroligt fina bemötande ❤️
  • 1 omdöme
    maria w
    maria w: Fått snygga glasögon och trevlig service.Kunde inte vara proffsigare! Nu får jag resa 30 mil nästa gång för att vara säker på att bli lika nöjd men det är det garanterat värt!
  • Daniel G
    Daniel G: Har fint sortiment och en urmakare! Trevligt i dessa avvecklingens tider att man kan laga sitt ur i stan istället för att skicka till China eller köpa nytt. Trevligt bemötande. Ibland kan de unga vikarierna vara lite vilse men så är det för oss alla i början.
  • 1 omdöme
    Åsa Irene L
    Åsa Irene L: Det är inte roligt att bli mött av ett butiksbiträde som slänger ett granskande öga uppifrån och ner på en när man går fram till henne. Hon var ok trevlig i övrigt men att bli synad så där vid första mötet är obehagligt. Alla som jobbar med service måste lära sig att möta kunderna genom att se dem i ögonen.
  • Fredrik P
    Fredrik P: Sambon hade bokad synundersökning på Synsam Sundsvall (esplanaden) kl 17:00. Vi har en timme att åka för att ta oss dit och är tvungna att ha med oss våra barn (1 & 2 år). Jag slutade tidigt från jobbet för att köra men just denna dag var det snökaos då det töat och var extremt dåligt väglag här ute i bushen. När vi åkt halvvägs säger GPS:en att sambon kommer bli 4-5 minuter sen till sin undersökning. Vi tänker att det är bäst att ringa upp och meddela butiken. Butiken säger då att det inte funkar för dem att sambon kommer 4 minuter sent och avbokar hela undersökningen. Nästa undersökningstid som finns tillgänglig är flera veckor fram. Alltså om jag blev förbannad. Sämre kundservice har jag aldrig varit med om. Skäms på er!