Bästa Pad thai jag någonsin har ätit och väldigt trevligt personal!
Gula Kiosken Thai Farsta
8 omdömen om Gula Kiosken Thai Farsta
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Så gott! 🙌 Har ätit här sedan 10 år tillbaka 😍
Mycket bra thaimat. Jag fick mycket mat. Perfekt smak.
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Riktigt dålig thaimat... Beställde med extra kyckling, fick mycket mindre än vad man brukar få i en normal portion. (Mindre än 50g) bland de sämast thai jag ätit, och har provat ett 20-tal i stockholm. Kommer alldrig att åka dit igen! Rekomenderas inte !
Den här lilla Thaikiosken har riktigt bra mat, jag är nöjd varje gång! Personalen är trevlig och tillmötesgående om man vill lägga till eller ta bort något. Väldigt prisvärt!
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
bra företag
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Vid första anblicken ser Gula kiosken ut som ett ruckel som håller på att förfalla. I verkligheten är det ett mycket välbesökt Thaihak, framför allt vid lunchtid. Förutom den fasta menyn finns varje dag två dagens att välja på för 65:- inkl dryck. Har man svårt att bestämma sig kan man för en tia extra få lite av varje i två mindre lunchlådor. Prefekt för de som inte är så stora i maten, lunch för två dagar för 75kr! Riktigt gott är det också.