Hägerstensåsens Tandteam

Boka tid Ring 08-645 62 00 Dela

92 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam

Vasiliki B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag blir alltid bemött på ett trevligt och vänligt sätt av ALLA i tandteamet. Från receptionist, tandsköterska och tandläkare. Ibland genom åren har jag dock känt att tandläkaren inte riktigt haft den tiden för mig som jag behövt ( då jag tycker att det är tufft att gå till tandläkare överhuvudtaget) för att det är flera patienter som ska behandlas nästan samtidigt. Senaste gångerna jag var där så fick jag dra ut en tand på stört. Ett katastrofscenario för mig. Jag fick guidning och hjälp på plats och valet var mitt. Jag...

Hans-olof Lennart Ö
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Tyvärr fick jag vänta 30 minuter. Men i övrigt ett proffsig och vänligt bemötande

Pia F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Tandteamet är urtrevliga, informerar om det är något jag behöver tänka på. När man kliver in på stället så känns ett härligt lugn.

Stefan M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket kunnig och trevlig personal, jag är mycket nöjd

Anne-Marie J
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Har alltid blivit bra bemött av teamet.Tomas har varit min tandläkare över 30 år. Även min make gick hos honom

Mikael T
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt och engagerat bemötande. Fick akut tandvärk och skulle resa bort. Tandläkaren gjorde plats för mig i planeringen och åtgärdade min tandvärk så att jag kom iväg på min resa. Mycket tacksam för detta och återkommer självklart.

Yaniv F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Proffsigta, vänliga, varna, anpassar sig efter barnens behov. Otroligt duktiga!

Elisabeth K
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt bemötande av alla på Hägerstensåsens Tandteam. De ser till kundens bästa och bokar in tid när det behövs. Tandläkarna är suveräna och fixar tänderna med kvalité. Det är ett nöje att besöka dem.

Jenny B
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick snabbt hjälp av en empatisk och kunnig tandläkare. Enbart positiv upplevelse.

Ann-Marie S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Mycket trevligt och glatt bemötande av alla. Jag gjorde en årlig kontroll med röntgen och undersökning.. Beställde även ny tid i receptionen till tandhygienist om 6 månader. Man har alltid möjlighet att boka en tid som passar. Toppen tandläkarmottagning!!

Verner H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Tandhygienisten var lyhörd för mina önskemål om att få en ordentlig bedövning inför behandlingen..

Maggie M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Den bästa jag varit på! Tandläkaren o sköterskan var så duktiga och tillmötesgående. Besöket var långt över mina förväntningar, jag som i vanliga fall har tandläkarskäck ser nu fram emot nästa besök, man känner sig så bekväm och väldigt väl bemött.

Tord H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Tack vare återbud fick jag snabb tid då ett par gamla lagningar gått sönder. Bra bemötande och verkar kompetenta.

Börje S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Gått där i många år. Alltid proffsigt och trevligt bemötande av både tandläkare o sköterskor. Innan jag började där hade jag tandläkarskräck. Den är borta nu.

Graham M

Kontroll (röntgen) och tandhygienist

Gunilla N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid bra bemötande och proffsig personal med modern utrustning.

Gunilla I
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Glad och trevlig personal. När man kom in visste receptionisten mitt namn.. för en som är lite skray kändes det llungnade .

Björn M

Jag tycker att Hägerstensåsen Tandteam är jättebra. Mvh Björn Måby

Dag L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt bemötande.Det uppskattar jag mycket

David S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Professionellt och trevligt bemötande. Kunnig personal. Går mer än gärna tillbaka.

Monica Elisabeth L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Har gått där i säkert 15 år och har alltid varit nöjd..

Amra I
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Allt var perfekt! Profesionel bemötande,smärtfri behandling och en lugn atmösfär.Rekommenderas varmt 😊

Anders E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag är helt nöjd med arbetet som utfördes. Likaså var bemötandet väldigt bra

Per B

Fantastisk och professionell! Framförallt välkomnande och mänskligt värme 🙏

Robert P
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Svårt att tänka mig ett bättre ställe för att sköta munhälsan

Carina S
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Teamet är ett proffsigt och härligt gäng. Har gått där sedan 90-talet och är super nöjd med bemötandet och behandlingarna.

Hans Å
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Gör det nästan roligt att gå till tandläkaren. Rekommenderas.

Julia H

Jättefina och professionella.

Birgitta W
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jättefint bemötande, proffsig personal, så nöjd

Mattias O
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fantastiskt bra tandläkare! Rekommenderas varmt!

Karin H
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Snabb hjälp med en ond tand. Fantastisk receptionist å bemötande.

Maria M
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Informativt, tidsmässigt bra, omtänksam tandläkare å tandsköterska.

Jan N
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Väldigt bra och många år med bra bemötande.

Brf O
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Alltid ett trevligt och professionellt bemötande av personalen som också är väldigt hjälpsamma.

Marie-Louise T
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Fick en tand lagad! Snabbt o bra!

Petra L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Proffsiga tandläkare och tandhygienister. Alla som jobbar där är väldigt gulliga och trevliga. Relativt lätt att få en tid när man ringer och bokar. De är ofta tillgängliga på telefon så det är enkelt att boka. Bra priser. Litet minus är att en alltid får vänta lite för länge i väntrummet trots en där där vid den bokade tiden.

Josefin Ö
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Finaste bemötandet av superhärlig och proffsig personal.

Per G

Bra gäng! Gått där i 15 år nu. Kämpa på 😀

Jürgen R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Har aldrig gått hos en bättre tandläkare. Snabb , ordentlig och smärtfri. Däremot tandhygienisten är under all kritik. Slarvig, hafsigoch verkligen plågar en med sina verktyg som far runt överallt. Kommer inte att vilja ha henne rota i min mun igen.

Nhi Nu T
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Det är snart att få en tid, vänlig bemötande. Personer är trevliga.

Malin E
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag har i alla år blivit så väl omhändertagen. De lyssnar in och är försiktiga med tanke på min rädsla.

Eva-Lena L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt och bra tandvård! Tandläkaren skicklig och sympatisk!

Roger F
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bra o trevligt bemötande ………….

Marie Louise A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Eftersom jag varit patient i över 30 år, så förstår ni att jag/vi är supernöjda,

Gunritt A
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bästa tandläkaren för oss med tandläkarskräck ,väldig sympatisk personal

Seidi C
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Bästa sättet som man kan tänka sig.

Jonas R
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

De är bra och trevliga men fullföljde inte min behandlingsplan och inga kallelser för årliga undersökningar på flera år. Tandteam har en benägenhet att hetsa och skrämma upp patienter att de kommer tappa alla sina tänder på ett överdrivet sätt

Liselott L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Jag blev vänligt bemött när jag kom. Jag skulle dra ut två tänder och var jätterädd och orolig att det skulle göra ont. Jag fick lugnande och blev bedövad. Det enda jag kände va ett litet stick. Jag tyckte allt var bra och det kändes bra när jag gick därifrån.

Kenneth L
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Dom är bäst alltid trevliga och tillmötesgående

Mady V
Skrev om Hägerstensåsens Tandteam

Är kund här sedan många år och jag får alltid ett trevligt bemötande.