Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
HIGH AND LOW PAINTERS

HIGH AND LOW PAINTERS

5.0

High And Low Painters grundades för drygt fyra år sedan med en tydlig vision: att bli ett av Sveriges ledande måleriföretag. Vi är ett engagerat team av yrkesskickliga målare som sätter kvalitet och kundnöjdhet i främsta rummet. Oavsett om det handlar om mindre projekt eller komplexa målningsuppdrag är vår målsättning alltid...

14 omdömen om HIGH AND LOW PAINTERS

Sofia G
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Otroligt nöjd med High and Low Painters! Så proffsiga och trevliga. Rekommenderar varmt detta företag.

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Hej Sofia! Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada över att det blev bra hemma hos dig i ditt kök. Vänligen Mia, High & Low Painters

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 202 omdömen 4.7 av 202 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

Nils N
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Trevliga att ha och göra med och bra resultat när jag målade om ett rum.

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Hej Emil, Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med ditt vardagsrum. Vänligen, Mia, High & Low Painters

Prs A
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Vi är mycket nöjda med tjänsterna från HIGH & LOW PAINTERS. Deras team var professionella, noggranna och levererade ett fantastiskt resultat på målningen. Jag rekommenderar starkt deras tjänster för alla som söker högkvalitativt måleriarbete.

BM Villatak & Måleri AB
4.9/5 i betyg av 273 omdömen 4.9 av 273 omdömen
BadgeTenYears

Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att väldigt många pannor måste skäras. Entreprenadupphandling ingår i mitt arbete så när jag handlar upp privat så är jag noggrann. I detta fall tog jag in ett antal anbud från utvalda entreprenörer. BM Villatak var den entreprenör som gav störst förtroende och mest professionellt anbud. Och detta infriades. Björn är väldigt tillgänglig, trevlig och kompetent och tegelteamet var väldigt professionella och kunniga. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera BM Villatak.

Oscar J
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Super duktiga och verkligen proffsigt firma, rekommenderar verkligen High and low till alla som behöver ommålning!

Catarina H
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Filip på High and low painters ges de allra bästa rekommendationerna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! Jag anlitade Filip för fasadmålning med Kulturhantverkarnas linoljefärg av min trävilla från 1916. Mycket nöjd med både utförande och resultat. Filip är pålitlig, kunnig och noggrann. Jag har renoverat villan i över trettio år så jag har anlitat många hantverkare under åren och Filip är en av de bästa! Han tog noga reda på vad jag som kund ville ha utfört och på vilket sätt och inhämtade vägledning från Kulturhantverkarna om hur linoljefärgen...

Sjöströms Entreprenad AB
4.9/5 i betyg av 68 omdömen 4.9 av 68 omdömen
Badge2024

Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms entreprenad gjorde för mig, rekommenderar dem till 100 %.

Veronica O Veronica O
Lill S
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Mycket bra arbete utfört av professionella målare! Rekommenderas varmt av mig!

Oscar S
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Perfekt utförande verkligen proffsigt till ett bra pris ! En firma vi kommer att anlita igen snälla trevliga höll tiderna! Tack för ett fint samarbete Mvh Oscar

Dryft
4.8/5 i betyg av 202 omdömen 4.8 av 202 omdömen
BadgeEightYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Alexander Johan Evert E
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Trevlig och pålitligt företag med ett förträffligt resultat!

Jeanette Jennifer H
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Rekommenderar verkligen High and low painters. Trevligt bemötande, bra service och snyggt utfört arbete.

Timblads Målerifirma
4.9/5 i betyg av 247 omdömen 4.9 av 247 omdömen
BadgeTenYears

Bra kommunikation, lätta att kontakta, gav kontinuerligt information om det pågående arbetet, genomförde uppdraget på ett professionellt sätt.

Brf Danviksparken B Brf Danviksparken B
Lukas H
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Anlitade High and low painters för att måla om väggar och golv i våran lokal. Super nöjd med resultatet och super trevligt bemötande. Rekommenderar verkligen

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Ett roligt uppdrag att få utföra. Vilket lyft och skillnad det blev!

Anette F
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Är super nöjd med renoveringen i sovrummet Målning tapetsering och stuckaturer i taket. Kan varmt rekommendera denna firma.

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Kul att du är nöjd över resultatet. Detta blev ett riktigt mysigt sovrum.

M5 BYGG AKTIEBOLAG
4.7/5 i betyg av 174 omdömen 4.7 av 174 omdömen
Badge2024

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!

Daniel Sebastian H
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Känns som att Filip och Oscar spenderade halva sommaren hos oss i Täby med att måla om precis hela huset och garaget invändigt. Det är få hantverkare som har varit så noggranna och idérika. När vi som kund varit nöjda har dom kommit med förslag på hur man kan göra det ännu bättre. Vi kan verkligen rekommendera denna målarfirma! En av de mest prisvärda hantverkstjänster vi köpt in.

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Ett väldigt roligt projekt med roliga utmaningar. Tack för att du delar med dig ditt fina omdöme. :)

Erik Torbjörn Walter E
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Vi är supernöjda med målningsjobbet hemma hos oss. Proffsigt och noggrant! Kan verkligen rekommendera Filip på High and Low

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Tack Walter för ditt omdöme. Tack återigen för ditt förtroende! :)

Jf Måleriteam
4.9/5 i betyg av 263 omdömen 4.9 av 263 omdömen
Badge2024

Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.

Daniel Alexander B
Skrev om HIGH AND LOW PAINTERS

Fantastiskt duktiga målare, hjälpte till att fräscha upp hela huset. Kan varmt rekommendera!

Svar från HIGH AND LOW PAINTERS

Tack för ditt omdöme Daniel. Det värmer passande till julen. Ha en god jul och gott nytt år!