Flexibel tidsmässigt och löste alla elproblem vi hade. Rekommenderar starkt!
Hjorthagens EL AB
Välkommen till Hjorthagens EL! Vi har över 13 års erfarenhet inom branschen. Vi strävar alltid efter att skapa bra relationer till våra kunder. För att detta ska ske så måste vi utföra arbeten av hög kvalitet. Hos oss på Hjorthagens EL hittar du ett brett utbud av tjänster som täcker allt från installation och underhåll till...
88 omdömen om Hjorthagens EL AB
Sedan starten hos Reco 2023
Över förväntan. Snabb och tydlig i kommunikationen, gjorde alla jobben snabbt och gav bra råd framåt. Rimligt pris. Har rekommenderat till vänner och kommer absolut att anlita igen om/när det behövs!
Vi är mycket nöjda med Hjorthagens el AB. Jesper är mycket bra att ha och göra med. Han hjälpte oss dra om elen i hela lägenheten samt byte av elcentral. Allt enligt överenskommelse. Professionellt utfört arbete och kan mer än varmt rekommenderas!
Lätt att få tag i. Snabba beslut och problemet löstes direkt. Trevlig elektriker. Alla tummar upp!
Så bra och professionellt jobb. Bra kommunikation och Jesper = toppenbra!
Vi anlitade Jesper Peterson hos Hjorthagens El för att installera all el i vårt nya kök och badrum, och vi kunde inte vara nöjdare med resultatet! Han tog sig verkligen tid att tänka igenom vilken lösning som skulle vara mest effektiv och bäst för oss. Arbetet utfördes snabbt och effektivt, och fakturan var detaljerad och stämde helt överens med det utförda arbetet. Jesper kom alltid på utsatt tid och var mycket lätt att kommunicera med, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Vi kan varmt rekommendera Jesper och kommer att nyttja honom även i framtiden.
Bra och mycket snabb hjälp, det tackar vi för,. allt fungerar nu precis som vi önskat.
Trevlig och lösningsorienterad kille. Tack!
Snabb och proffesionell hjälp. Jag kan verkligen rekommendera Hjorthagens El.
Bytte elcentral och installerade nya el-uttag och strömbrytare med Plejd. Snabb återkoppling och mycket trevligt bemötande. Kan starkt rekommendera.
Snabb, vänlig och proffsig service!
Installation av utebelysning och fläkt. Mycket bra kommunikation och snygg installation! Kan absolut rekommendera!
Jag är väldigt nöjd med Hjorthagens El. Snabb hantering och bra utfört arbete.
Proffsig och trevlig upplevelse, allt löstes snabbt och effektivt.
Snabbt, effektivt och proffsigt!
Jesper på Hjorthagens el är effektiv, professionell och mycket duktig. Jag hade en hel del småjobb i min lägenhet samt ett större med att sätta upp belysning i en större garderob. Jesper kom med en mycket bra lösning och fixade allt på samma dag. Rekommenderas varmt!
Proffsig och ansvarstagande samt löste problemet och trevlig
Behövde hjälp med mindre jobb att koppla loss tvättmaskin och torktumlare med fast installation samt montera nytt uttag för nya maskiner. Snabb återkoppling, här på bestämd tid, trevlig kille som utförde jobbet snabbt och smidigt. Rekommenderas!
A trustworthy Electrician. All was good and as agreed. 🤝
Mycket nöjd! Fick snabb och bra hjälp, rekommenderas!
Snabba och professionella svar på mina frågor. Felsökning och reparationen gick snabbt, med bra dialog om vad hände och varför. Bra service känsla.
Jag bara gott att säga om Jesper på Hjorthagen EL AB. Han är ett proffs ända ut i fingertopparna. Bästa hälsningar, Bengt Palmers
Supernöjd med all, snabb smidig punktlig, och bra val av material!
Fick hjälp snabbt med en trasig handdukstork. Bra bemötande och kunnig!
Duktig Sympatisk Tillgänglig Prisvärd
Gjorde ett mycket bra jobb med kort varsel, trevligt bemötande, bra på återkoppling och lyhörd när vi diskuterade fakturan.
5-stjärnig service från start till mål! Rekommenderas varmt.
Mycket bra. .
Proffsigt och trevligt. Inga klagomål!
Trevlig och enkel att ha att göra med, haft två jobb hittills som vart väl genomförda.
Snabba och raka svar. Bra utfört arbete, inga strul med betalning. Inget strul helt enkelt.
Bra kontakt, bra jobb, bra återkoppling..
Snabbt och väl utfört arbete! Mycket nöjda med föreningens byte av armaturer.
Snabb, effektiv och trovärdig!
Kunde hjälpa mig samma morgon och lösa mitt problem. Professionellt utfört arbete och bra service. Skulle definitivt rekommendera Hjorthagens El till fler.
Service och bemötande i toppklass.
Bra, trevligt och effektivt. Kommer anlita flera gånger.
Kanonjobb rakt igenom! Proffesionellt bemötande, snabba svar och ett mycket väl utfört arbete.
Fick snabbt hjälp och blev trevligt bemött!
Trevlig, proffesionell och kom med bra lösningar på mina elproblem.
Jag kan starkt rekommendera Hjorthagens EL AB. Proffesionellt rakt igenom, från förfrågan om jobbet till slutprodukt. Man märker att Hjorthagens EL har många år i branschen. Utöver det kom elektrikern alltid i tid och hade ett väldigt bra kundbemötande. Det är inte ofta man träffar på så professionella hantverkare som gör det så tryggt för mig som kund.
Fick snabbt svar på min förfrågan och en tid för det jag behövde ha gjort, till ett konkurrenskraftig pris. Enkel att ha att göra med. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Jesper och Hjorthagens El!
Pålitlig elektriker som alltid levererar enligt överenskommelse.
Gick att få en tid för ett mindre uppdrag snabbt. Bra service och kunnig. Arbetet genomfördes snabbt och vi blev nöjda med resultatet.;
Pålitlig och kom i tid enligt ök.
Fick mycket bra hjälp vid byte av ugn och reparation av köksbelysning. Rekommenderas!
Mycket bra, Jesper är trevlig och kompetent som fick jobbet gjort! Rekommenderas.
Snabb, bra kommunikation och väldigt fint jobb!
Jag fick snabbt svar på min förfrågan, och även snabb hjälp med att byta ett vägguttag. Fick även bra svar på andra frågor om elinstallationer runt om i lägenheten.
Vår bostadsrättsförening har anlitat Hjorthagens EL AB för utbyte av lamparmaturer och installation av styrning av belysning. Vi fick en tydlig offert som var lätt att jämföra mot andra offerter och de var snabba på att svara på frågor. Arbetet utfördes på avtalad tid och vi fick löpande uppdatering kring vad som kvarstod/om något oplanerat dök upp. Inget arbete utfördes utöver vad som ingick i offerten utan att föreningen fick välja om det skulle göras eller ej. Fakturan blev ingen överraskning utan motsvarade offert +...