Sämsta flyttstäd, felaktig orderhantering försenade inflytt med över en vecka ändå var det ej riktigt städat. Kontakten såg att lådor och golv var kvar men valde ändå att lämna in huvudnyckeln. Bakom lådor fanns gammal hyresavi från 2022 kvar. Lådorna såg ut som om man stoppat in handen med en trasa och torkat runt. I mitten var det orört. Undersidan var fullt med gul/brunt klet. Önskar jag kunde dela bilder. Råkade flytta på ett hyllplan och det var tur. Så mycket smuts där så att fortsätta ställa in köksprylar och mat...
HJT Städ AB
Välkommen till HJT Städ AB! Med en grund som specialiserade på golvvård har vi på HJT Städ tagit steget vidare för att hjälpa dig som kund med ett antal andra sanitära uppdrag. Hos oss hittar du personal som har erfarenhet och kompetens inom allt från butiksstäd, golvvård, fönsterputsning, specialstädning och flyttstädning...
32 omdömen om HJT Städ AB
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
HJT anlitades för något år sedan av min bostadsrättsförening. Den tidigare städaren var fantastisk och noggrann men sedan HJT tog över städningen verkar den närmast ha upphört. En äldre man kissade på sig i hissen, vilket täckte hela golvet, men detta avdunstade och resterna var kvar på golvet under lång tid. Samma med spotloskor, dessa ser man i några dagar tills de avdunstar och då ligger resterna kvar. Alltid skräp som typ tuggummin och papper på golven. Rostfria partier har aldrig torkats av, säkerligen inte handtag,...
Hej Josefin! Tråkigt att du tycker att vi gör ett dåligt jobb. Vi har gjort egna kvalitetskontroller och hittar inget att anmärka på. Dessutom har vi varit i kontakt med andra hyresgäster i föreningen och de är nöjda med städningen och oss. Vi städar enligt vad vi har kommit överens om med föreningen, vilket är våran kund / Med vänlig hälsning Kenneth Österberg, VD HJT Städ AB
Bra kontakt och förståelse för vårt behov.
Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena
Fungerar mycket bra när vi har samma person som städar.
Vi är väldigt nöjda med HJT Städ. Vi har samma person som kommer och städar hos oss och det funkar jättebra. Hon hälsar alltid när hon kommer och är alltid trevlig. När vi väl påpekat att det är något som inte funkar så blir det åtgärdat direkt. De tar verkligen hand om sina kunder.
Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekomme
Har avtal för trappstädning och får alltid vad jag förväntar mig. Ställer alltid upp om dom har möjlighet vid akuta städningar t.e.x. vid lgh-byte och tidigare hg inte städat som dom ska. Trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med Satu som är den städledare som har hand om våra uppdrag.
Vi tycker att städningen ibland glöms bort i källargångar och soprum. Vi kan sakna det lilla extra som gör att vi som beställare skulle rekommendera HJT till andra.
Hej och tack för dina synpunkter. Det är tråkigt att vi inte lever upp till era förväntningar. Vi tar naturligtvis till oss era synpunkter samt återkopplar till er snarast. Med vänlig hälsning / Lena Bernesund
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol
Hemstädning! Mycket nöjd med städningen! Missade att komma några gånger i början och kom en gång när vi hade avbokat. Fick själv höra av mig när det var helgdag på min städdag o fråga hur det skulle bli! Tycker att det är deras uppgift att höra av sig vid sådana tillfällen. Annars mycket trevlig personal både som städar och på kontoret.
Hej Katarina och tack för dina synpunkter. Naturligtvis kommer vi att bättra oss på den punkten. Vi är tacksamma för alla förbättringsförlag vi får. Med vänlig hälsning/Lena Bernesund
Vi har köpt hemstädning av HJT och har från början blivit bra bemött och jag tycker att företaget i sin leverans lever upp till våra förväntningar. Vi ville komma hem till ett grundligt städat hem och det har vi gjort. Det luktar gott och rent när vi kommer hem och vi är jättenöjda.
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Städtjänst 2 gånger per månad i privat hus. Nuvarande städerska är jätteduktig och noggrann.
Städning som varit bra. Dock inte uppringd av företaget som utlovad. Önskade få svar om företaget kunde ge en fortsatt städerska pga att den nuvarande går på föräldraledigt
Hej Camilla och tack för din synpunkt. Naturligtvis så ska vi alltid återkomma till våra kunder när de söker oss. Beklagar att vi har missat det när det gäller er fundering. Vi kommer att kontakta er snarast. Med vänlig hälsning /Lena Bernesund
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
Lyssnar på kundens behov. Bra utförd städning.
Trevlig person som utför jobbet!
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Bra bemötande noga med städningen . Gör bra jobb.
Vi har haft samarbete sen 1997 (Då annan ägare av företaget) och vi har bara gott att säga om service andan från detta företag. Vi jobbar mot Kommuner och det är för oss en viktig och känslig kund, För oss är en snabb åtgärd/kontakt alltid mycket viktig, Och här har Alltid HJT städ levererat en service anda som stämmer med vad vårt Företag söker.
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Det städar vårat kontor regelbundet två gånger i veckan. TrevlIg personal som gör ett bra jobb!
HJT levererar städning av våra lokaler. Personalen som utför arbetet är professionella och utför ett mycket bra arbete samt har ett mycket gott bemötande. Vår personal känner att de är en del av vår verksamhet. Jeanette är mycket är en mycket uppskattad ”medarbetare” och skänker mycket glädje till oss, både i utfört arbete och sitt positiva bemötande.
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Lokalvårdstjänster Bemötandet är mycket bra. Förväntningar på dessa tjänster är att det skall vara rent och snyggt, vilket vi upplever att det är.
Jag upplever att den som sköter städningen hos oss uppfyller mina förväntningar och mer där till.
Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt
Rent och snyggt enligt överenskommelse
Ett fantastiskt företag med engagerade och motiverade medarbetare där fokus ligger på kunden och där arbetet utförs med fingertoppskänsla.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Ett trevligt städbolag som bryr sig om kunden och gör ett bra jobb.
Vi hade HJT här för storstädning då det var smutsigt pga tidigare dålig städning i löpande avtal. Storstädningen utfördes på ett väldigt bra sätt och de har varit lätta och trevliga att diskutera med i den här situationen!
Vi har blivit bemötta av Hemfrid på ett mycket positivt sätt. I början hade vi olika städare men blandad kvalitet. Men numera har vi Titiana
Vi har anlitat detta företag i många år och städningen fungerar bra och resultatet är tillfredsställande.
Vi har avtal med HJT där de sköter vår fastighet både ute och inne! De sköter det perfekt! Trevlig personal, snabb service om och när vi behöver extra hjälp! /Målerispectrum
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Man märker inte så mycket av dem, och i min värld är det lika med att det funkar bra!
Vi har kontorsstädning 1 gång veckan. Vi är jätteglada att vi har samma tjej som kommer till oss varje gång. Allt funkar bra.
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Vi har städning 2 ggr/vecka. Trevlig och noggrann personal
Funkar supersmidigt! Blir rent och snyggt och för det mesta är det klart innan vi ens kommer till jobbet.
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Bra service, lyhörda för våra önskemål. Noggrannhet i alla uppdrag
Städ tjänst. trevlig personal vänliga och anpassningsbara utför sina tjänster på bra sätt även om vi är i vägen. de anpassar var o vad de gör tillsammans med våran verksamhet. Personalen som kommer är trevliga och hälsar alltid när de kommer och går.
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Flyttstäd. Fick en tid snabbt & bra hjälp när jag ringde.