Byggstäd i Västmanland

• Alarid Flytt&Städ

Verifierat företag
    133 omdömen
    Arezo H
    Arezo H: De är väldigt ordningsamma och snälla, och de arbetar glatt och är erfarna i sitt arbete. Jag var väldigt glad att jag valde dem att flytta mina saker. Tack för det goda arbetet. Tack för flytten. Mvh Arezo
  • Hanna L
    Hanna L: Trevliga, duktiga blev super nöjd med resultatet 😊 Kan varmt rekommenderas!
  • Vad gör du när du får fritid över till annat?
    Susan Joan H
    Susan Joan H: Otroligt professionella. Hög kvalité på utförd städning och fönsterputs. Kan varmt rekommendera denna firma.
  • Jan A
    Jan A: HJT levererar städning av våra lokaler. Personalen som utför arbetet är professionella och utför ett mycket bra arbete samt har ett mycket gott bemötande. Vår personal känner att de är en del av vår verksamhet. Jeanette är mycket är en mycket uppskattad ”medarbetare” och skänker mycket glädje till oss, både i utfört arbete och sitt positiva bemötande.
  • Cathrine H
    Cathrine H: Städningen är mestadels bra Kontakt med kontoret är mestadels bra, dock kan svarstiden variera
  • Lars P
    Lars P: Det funkade bra med städningen. Det var verkligen fint och fastighetsägaren hade inget att anmärka på. När det gäller flytten så var de effektiva och löste det bra. Det fattades skruvar till sängstommen. Jag ringde om det och det kom några på posten men det var inte alla. Vi hade lagt skruvarna i plastpåsar som vi tejpade fast på sängstommen med packtejp. De var borta. Det löste sig eftersom IKEA har en service där man kan beställa delar gratis. Alla köksknivar försvann. Jag kan inte skylla bolaget för det men de är borta. Vi har packat upp allt men de finns inte. Det var två japanska och tre vanliga, varav en brödkniv. Dessutom en fruktkniv. Vi fick köpa nya för 1500kr, vilket känns surt. Bortsett från det så är jag nöjd! Smidigt med betalningen och de var punktliga. Jag kan rekommendera företaget.
  • Fabian B
    Fabian B: Jättefin och professionell upplevelse. Tydlig kommunikation.
  • Sofia D
    Sofia D: Jag anlitade de två ggr. FEM STJÄRNOR :)