Har gått hos Holland hair så länge de har funnits och kan inte tänka mig att gå till någon annan, de har allt man vill ha och lite till. Helt fantastiskt kunniga inom allt om hår
Holland Hair Södermalm
Välkommen till Holland Hair! Vi har två salonger i Stockholm, en på sköna Södermalm och en i hjärtat av Vasastan. Vi står för kvalitet, kunskap, kreativitet och service sedan 1988 och erbjuder allt inom hårvård. Vi erbjuder klippning och färgning till kunder i alla åldrar. Vi erbjuder även keratinbehandlingar och insättning...
209 omdömen om Holland Hair Södermalm
Sedan starten hos Reco 2011
Så bra hårfrisör, Tanja. Mycket nöjd!
Service minded, välkomnande, trevliga, informerande.
Blir alltid bra bemött. Har i flera år gått vos Veronica och blir alltid nöjd. Hon är väldigt bra på att förstå och tolka vad jag är ute efter för frisyr och är ärlig om hon eventuellt inte tycker frisyren passar. Hon är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Varje gång jag är nyklippt får jag beröm av vänner och kollegor. Senast köpte jag shampo, balsam och spray (saltvatten och torrschampo blandat).
Jag undrade om det fanns drop in-tid. Behövde bara vänta en minut på att bli klippt. Jag blev vänligt bemött och är nöjd med hur mitt hår blev klippt
Proffsen som tog hand om mig hade mycket kunskap, hon var snabb och mycket trevlig person. Jag behövde en produkt utan stark kemikalie och de hade det att erbjuda. Hon gav också den bästa huvudmassagen under hårtvättningen. Jag rekommenderar dem starkt.
Har varit kund hos Holland Hair i ca 20 år och blir alltid trevligt bemött av mycket duktig personal. Rekommenderas varmt!
Som alltid trevliga och duktiga
Klipper mig regelbundet på salongen sedan flera år. Väldigt nöjd med personalen och bemötandet.
Jag klippte mig och gjorde slingor nöjd med detta, och bemötande. Men tycker det börjar bli kostsamt 2300kr
Fantastiskt bemötande och superproffs i sina yrkesutövande. Både när det gäller frisörerna och massören.
Vänligt bemötande, trevlig miljö, och nöjd med frisyren!
Allt är superbra, duktig frisör, fint läge och vänligt bemötande.
Är supernöjd! Filippa är en konstnär, hennes klippning är den bästa på många år!
Flera väldigt duktiga frisörer
HARMONISKT mycket välkomnande hjälpsam personal. 🙏 Vänligt bemötande, de kan sitt jobb! 🙏 Lyhörda och ett väldigt bra slutresultat. 🤗 En riktig hälso boost från topp till tå !!!! Ingen stress eller högt skrålande musik. Att komma in där känns som en varm kram och man vill inte gå därifrån ❤️
Trevligt bemötande, lugn atmosfär.
Hej! Trevligt bemötande noggrann behandling. Gjord med omsorg! Jag är nöjd. 🌺
Här blir jag väl omhändertagen av ”min” proffsiga och noggranna frisör, som varsamt tar han om mitt tunna hår på bästa sätt!! Till den positiva upplevelsen hör dessutom den avkopplande schamponering med skön hårbottenmassage samtidigt som stolen ger ryggmassage.
Veronica är en fantastisk frisör. Bra bemötande, inlyssnande och lyhörd för mina önskemål hur håret ska klippas. Jag är mycket nöjd varje gång jag klippt mitt hår hos Veronica!
Alltid så nöjd när jag går från salongen. Ger Marina fria händer och sitter med spänning och väntar på resultatet.
Alltid trevligt att komma dit för en skön behandling!
Jag blir alltid trevligt bemött och jag känner mig fin i håret när jag går hem.
Klipper mig hos Filippa, hon är toppen!
Tania är trevlig, noggrann och har hjälpt mig förbättra färg och kondition av håret.
Bra och fin miljö med trevlig personal!
Bra. Funkade bra och jag återkommer
Toppen Mycket nöjd med Filippa
Det var en klippning som jag blev nöjd med
Fint bemötande, duktig och mycket bra. Super nöjd ⭐️
Mycket bra förstod direkt hur jag ville ha frisyren
Det var ett trevligt bemötande och en bra behandling
Går till Ivana som är superduktig! Alltid jättenöjd när jag varit hos henne😊
Riktigt bra upplevelse. Tania var lyhörd så jag fick ett toppenresultat som motsvarade vad jag hade tänkt mig. Kommer definitivt tillbaka.
Alltid trevligt att komma till Kristina på Holland Hair. Skön atmosfär och bra service.Och blir alltid trevligt bemött💕
Jelena är sååå duktig!!! Otroligt bra spa-massage som varmt rekommenderas
Väldigt nöjd med min klippning och bemötande , tack Tsnia
Skön schamponeringsstol, gott kaffe och mycket trevligt bemötande och proffsigt klippt och fönat av Christina. Jag kommer tillbaka.
Fick hjälp av Ivana som var super duktig i både klipp o service! Kommer absolut att återvända 🫶🏻
Kände mej väl omhändertagen och proffsigt bemött..Roligt med ny frisör och ny frisyr! Tack Anna🤗
Alltid ett trevligt bemötande av alla på salongen. Lyhörd frisör som har tid att lyssna in hur jag tänker. Köper alltid lite som frisören rekommenderar
Loved my hair cut, Tania was friendly and did a great job!
Jättetrevligt bemötande och duktig frisör! Nöjd med min klippningen av luggen!
Vänligt bemötande vid bokning av klipptid samt ett varmt mottagande väl i salongen. Frisörerna är kunniga, lyhörda och omhändertagande. Är mycket nöjd efter att ha klippt och slingat mitt hår hos Filippa. Kan verkligen rekommendera Holland Hair! /Anette
En jättebra frisör som lyssnar in hur man vill ha håret! Trevliga! Blev supernöjd!
Stor förståelse för mina önskemål. Trevligt bemötande. Nöjd med resultatet v
Trevligt bemötande av all personal jag träffat och behandlingarna jag har gjort har skett i en lugn och avkopplande atmosfär. Känns som en personlig och mysig salong som jag gärna återkommer till <3
Hos Marina känner jag mig alltid trygg med att håret blir omhändertaget på rätt sätt. Mitt fina skandinaviska hår till trots så vet hon precis vad som funkar och inte. Blir alltid snyggt och bra gjort och jag är alltid sååå nöjd efter klipp och färg hos henne. Trots att jag numera bor i Linköping så föredrar jag att klippa mig hos henne.
Fint bemötande. Proffsiga råd. Mycket bra resultat.
Trevligt och lyhört bemötande. Jag är jättenöjd med slingor och klippning. Mitt enda minus är att jag fick känslan att det var lite stress pga för kort tid, vilket medförde att frisören inte hann styla håret hell klart. Men sammantaget så är jag väldigt nöjd.