Huddinge Maskinservice AB

En del av IVT Värmepumpar www.humab.se
  • BadgeSixYears
1 485
4.5

Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner/IVT-Center i Stockholm! Vi hjälper dig med allt från installation till service av din värmepump från IVT och Bosch. Genom många års erfarenhet inom branchen erbjuder vi dig och din värmepump fullständig trygghet. När du står inför valet av värmepump rådger vi dig gärna till...

1485 omdömen om Huddinge Maskinservice AB

Sedan starten hos Reco 2018

Lage L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevlig första telefonkontakt. Kom snabbt på plats. Trevlig grabb som fixade problemet snabbt och gav råd för att inte hamna i samma problem igen. Kontakten mot försäkringsbolaget fungerade bra.

Gunnar S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag fick servis av min bergvärme pump av en kunnig tekniker Gunnar

Håkan V
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket BRA!!! Tack så mycket för hjälpen.

Sonny T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Maskin service svarade snabbt och hade tekniker på plats inom en vecka, fixade problemet med värmepumpen samt gav några råd för framtiden.

Göran R
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Proffsigt jobb av trevlig utförare.

Carl Johan Oscarsson P
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Sällan man träffar en så vettig och omtänksam hantverkare

Ewa B
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Superbra jobbat av Santos. Över förväntan.

Jenny Å
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemötande och hjälp med allt :)

Staffan J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Var i tid och gjorde ett bra jobb

Anders S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Grymt bra service och kompetens :)

Jan-Åke Å
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Alltid toppenbemötande och snabba problem lösningar! Servicemannen som kom till oss efter ett besök i Mariefred var HELT SUPERB!!

Per-Olov L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemötande bra och snabb service upplevde jag friktionsfritt installation av nya pannan.

Rafiq A
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Proffslig och vänlig Det var över mina förväntningar Väldigt bra och deh jag köpte var service på min Luft värmepump

Leif G
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Kunniga och trevliga. Relativt kort inställelsetid.

Etrit S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Riktigt trevlig servicetekniker. Otroligt professionell med ett trevligt bemötande. Kan inget annat än att starkt rekommendera!

Claes W
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Ringde ang. problem med varmvattenberedaren. Fick snabb hjälp med att åtgärda problemet. Trevligt bemötande, nöjd! 👍

Lars Johan N
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevliga och hjälpsamma Riktigt bra service

Roger S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket bra medmöttande snabb service hade alla grejer med sig o gjorde ett bra jobb kommer i fortsättning ha kontakt med er om vi får problem mvh Roger Zetterberg

Anders J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Det har alltid varit bra bemötande från dem. Jag har litat på dem i sitt kunnande.

Jan H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb, professionell och trevlig hantering av utbytet av vår frånluftspanna

Stefan J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Min värmepanna IVT 490 med 20+ år på nacken krånglade, därför ringde jag. Svar direkt i telefon, kort ledtid till inbokat besök, serviceteknikern kom på utsatt tid, han var kunnig och trevlig, förklarade vad han letade efter, berättade när han hade funnit det, hur han tänkte lösa det och vilka risker som fanns. Sedan utförde han reparationen. Därefter kom fakturan med ett rimligt pris. Och värmepannan fungerar som den ska.

Arne D
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemötande och snabb hjälp av kunnig serviceman

Bo P
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabbt och bra bemötande! (dock: vid service 2024-09-25 "kondensslang ren." och vid åtgärd 2024-11-04 "Stopp i kondensslang, gjorde rent slangen och tråget"?)

Kenneth J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Service tid snabbt, trevligt bemötande, allt smidigt.

Isa G
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Så trevlig och kunnig personal när jag köpte och installerade ny panna. De jobbade hårt några timmar. Har alltid fått bra hjälp med min gamla panna, så valet av IVT var inte svårt.

Johnny S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket trevlig personal som höll både bokade tider samt blev klara under utsatt tidsplan.

Daniel T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag kontaktade dem för att få hjälp med felsökning av min Bosch CC 160 som börjat lösa ut en av 3 automatsäkringar. De svarade snabbt på mail och reserverade en tid redan dagen efter för en servicetekniker. Serviceteknikern var punktlig och trevlig, och gjorde en utförlig felsökning som visade att det inte var fel på elpatronen eller något annat. Jag rekommenderar dem och kommer använda dem igen när jag behöver. (Lösningen på mitt problem blev att byta alla tre automatsäkringar från 10A till 13A)

Peter S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

ett helt fantastiskt bolag med stor kunskap. Hanteringen är väldigt bra och man kan som kund lita på dem.

Holger L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Installationen gick snabbt och smidigt

Russell S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb, kom samma dag. Hade problem med bergvärme, de kom och byte ut en komponent. Nu funkar den bra.

Bo A
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Supertrevlig personal, snabbt och bra. Rekommenderar varmt

Anna-Maria F
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Vänligt och snabbt kom hantverkaren Det visade sig a tt överhettningsskyddet var det som ”pajatt Jag trodde att det var det som skulle kollas först!,,! Först efter dryga 2timmar och efter samtal med colega hittades felet ??? Arbetet åtgärdades och jag fick varmvattenigenUppskattar ert stöd till barn_cancerfonden Vänligen Anna-Maria Frykfeldt

Anders P
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Min närmaste IVT firma var på semester. Jag ringde till Huddinge Maskinservice och pratade med Håkan som fixade ett snabbt besök samt en offert som skickades till f-bolaget. Reparationen påbörjades ganska omgående ,bergvärmepumpen funkade ca någon vecka. Tre återbesök efter avslutad reparation med samma felkod.Nu hoppas jag det fungerar

Elsy Linnéa Elisabet B

Mycket bra service och bra personal. Service av värmepump Nöjd kund /Lasse

Dennis L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb å bra service kunnig personal

David F
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

De var bra och kunniga. Bra service. Bra bemötande.

Peter O
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb och bra service, ringde eftersom värmepumpen började fungera igen och ville då bara göra en service på den

Birger V
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Offerterna blev höga jämfört med konkurrenter. Fick sedan en faktura drygt ett år senare med datum som om det skulle vara gjort då för besök före offertgivning. Fakturabeloppet var då högre än offererat och justerades först efter div diskussioner .

Svar från Huddinge Maskinservice AB

Hej Birger! Tack för ditt inlägg. Vad gäller pris på offert kan jag inte svara på då jag inte vet om det pågick någon disskusion om priset. Sen är det så att vi var ute hos dig och felsökte samt konstaterade vad som var trasigt och behövde bytas. Därefter så får du en offert på kostnad för reparation, det står även att besök och felsökning ingår i offert men eftersom du inte antog vår offert så blev du fakturerad för felsökningen. Jag ber om ursäkt för sen fakturering. Mvh Johan Söderberg

Ritva J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra service och trevligt bemötande

Björn K
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Min nya värmepump ”dog” helt plötsligt efter 1års servicen. Ringde service för hjälp och fick det samma dag! Tack för snabb service. Mycket nöjd

Lars M
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Precis den support som man förväntar sig. Lugn och metodisk felsökning. Proffsigt!

Ingmar J
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevligt bemötande och snabb service.

Ulla Ö
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra service både vid planerade åtgärder och akuta problem.

Jörgen E
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Otroligt snabb och smidig service

Tony T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Kom hem från en kort resa, röd lampa på värmepumpen. Fick lite panik, mitt under semestertider då kan man ju tänka att mycket är stängt. Ringde på morgonen till Huddinge Maskinservice, fyra timmar senare kom en servicetekniker och fixade felet. Kanon bra service, jag är jättenöjd.

Christer B
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb respons på mitt problem och det blev avhjälpt med bra kvalitet till ett överkomligt pris.

Mikael H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Hej, Vi anlitade Huddinge Maskinservice AB med anledning av ett akutärende. Vid hemkomst under semestern så upptäckte vi att vår IVT-bergvärmepump helt saknade ström. Vi kontrollerade alla säkringar och proppar men allt såg ut att vara i sin ordning och vi insåg då att vi behövde assistans av expertis. Vår ordinarie reperatör hade semester så vi kontaktade då Huddinge Maskinservice, och blev där bemötta på ett mycket positivt sätt. De skickade snabbt en servicekille som var hos oss inom en timme. Det kunde då konstateras...

Kristoffer S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Kundupplevelsen per telefon liksom utförandet var sakligt, effektivt och trevligt.

Diana K
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra, jag är nöjd med besöket. Vi får se vem jag ringer nästa gång.

Kenneth L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Ni är helt suveräna att ha att göra me