Bra service, kunniga, hjälpsamma och trevliga.
Relax Rör & Värme IVT Center
Sedan 2003 har vi på Relax Rör & Värme givit allt i vårt arbete och inte nöjt oss med något halvdant. Idag är vi ett stolt, om än litet, IVT-auktoriserat bolag. Vi jobbar med svanenmärkta IVT-värmepumpar som kan minska din energikostnad ordentligt. När du funderar på att byta uppvärmningssystem gör vi en grundlig inspektion...
233 omdömen om Relax Rör & Värme IVT Center
Sedan starten hos Reco 2015
Dom kom på utsatt tid och det gick snabbt och smidigt. Och sedan har pannan fungerat bra.
Trevligt bemötande och snabbt installerat på avtalad tid
Snabb installation och bra kontakt med vd:n, ersatte en äldre grrenline med en ny.
De gjorde ett bra jobb med att installera en frånluftsvärmepanna IVT Vent 402. Visserligen de stötte problem med avloppet som inte tog emot 200 l vatten, så det blev lite kaos , eftersom avloppsvattnet kom på golven i toaletten och i pannrummet där de jobbade. Enligt dem borde det ha fungerat. Allt slutade i att jag fick ta hit en slamsugarbil som sög rent avloppet i toaletten. Men, pannan fungerar bra!
Mycket proffsigt från början till färdig installation. Tack Niklas!
Mycket nöjd med både installerat värmesystem och jobbet. Rakt igenom professionellt. Fungerar utmärkt väl och är mycket energisnålt.
Jätteproffsigt bemötande av alla inom företaget. IVT värmepumpen fungerar jättebra!
Väldigt snabbt kompetent och trevligt
Snabb leverans och snygg installation
Bra nrmötande och en genomarbetat offert Saknar dock återkoppling för genomgång av anläggningen
Hej Torbjörn, Tack för ditt omdöme. Vi har försökt att ringa för att boka in en genomgång men har inte fått något svar. Vår växel stänger för julledighet kl. 15.00 idag den 20/12 och är stängd tom. 5/1. Har du möjlighet att ringa innan dess alternativt maila oss så bokar vi in en tid så snart vi kan. Vi på Relax önskar er en fin jul och ett gott nytt år!
Bra planering och genomförande. Projektet genomfördes på överenskommen plan, inga stora överraskningar. Konvertering från direktverkande el till vattenburen bergvärme.
Installerade luftvärmepump hos oss i oktober 2024. Kom ut och var lyhörda över behovet som vi hade samt gav förslag på olika enheter. Kunde varit bättre kommunikation angående installationen då jag inte hörde något efter godkänd offert tills jag hörde av mig. När tekniker kom ut och installerade var allting solklart och gick snabbt samt information om hur maskinen fungerade.
Besiktning före och snabb offert till bra pris. Flexibla när kommunen inte godkände vårt förslag på placering av borrhålet. Effektiv och trevlig personal. Fakturan överensstämde med offerten utan tillägg. Tack för ett jättebra jobb. God Jul Gösta Olsson
Installation av värmepump. Lätt att få kontakt, bra bemötande, proffesionellt utförande.
Proffsigt och mycket bra genomförd service
Super effektiva 3 man bytte min IVT490 till en IVT 402. 2-3 timmar. Kanoon !
Installation av luftvärmepump. Relax Rör har gjort ett utmärkt jobb. Det är ett jordnära lokalt företag som varit lyhörda, flexibla och lätta att ha kontakt med. Vill speciellt lyfta fram Anders o Rikard. Vi är mycket nöjda!
Jättebra service från offert till installation. Dessvärre var det en del fel på värmepumpen som inte hade med Relax att göra. Nu förhoppningsvis åtgärdade. All heder åt Relax!
Toppenservice rekommenderas varmt
Utmärkt Bra kontakt bra arbetat mycket nöjd Bra instr uktuon Trevligt bemötande
Vi behövde byta vår 16 år gamla IVT värmepump, så det blev en ny Aero 807. Allt från offert till byte och montering gick snabbt och smärtfritt. Det kunde inte bli bättte, och 807-an sprider värme och gör det tyst som en mus !!! Mvh Bert Fahlstedt
Fantastiskt kunniga och bra service! Kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb! Tack för en smidig hantering!
Gick jättebra, snabbt och effektivt.
Kunniga och bra installation av Luft-Vatten värmepump. Som förväntat 👍
Grym service och proffsighet hälsar min mamma 🥳☺️
super bra jobb värmepump som funkar utmärkt
Snabbt enkelt och bekymmerslöst.
Punktlig, trevligt och proffs hela vägen från början till slutet av processen vilken var installation av ett nytt bergvärmepump. Jag ska alltid till alla rekommendera Relax Rör samt IVT pumpen. Bra jobbat med 10 av 10 👏👌
Snabb kontakt snabb offert snabb installation , Smidigt helt enkelt ! Och verkar funka .
Jag fick ett läkage från bergvärme/varmvattenveredaren. De kom väldigt snabbt och var hjälpsamma i de alternativ som fanns. Vilket slutade med byte av enbart den läckande varmvattenberedaren. Väldigt informativa i att förklara vilka alternativ jag hade och snabba i att åtgärda det. Jag har anlitat dem tidigare och kommer att fortsätta göra det.
Mycket bra! Bra kommunikation från offert till färdig installation. Tog ut gammal oljepanna och installera en luft/vatten värmepump. Kan verkligen rekommendera Relaxrör.
Fantastisk service från första möte till färdig installation. Vi är väldigt nöjda!
Allt har varit till belåtenhet, utom att dragningen av elen ute hade kunnat göras lite snyggare och att man inte hade för avsikt att ens grovrengöra bakom gamla pannan. (Gammal betong som ramlat ned när rökröret togs bort etc.)
I stort sett bra. Lite luddigt formulerat serviceavtal.
Vi är på det stora hela nöjda med det arbete som utförts och produkterna vi köpt.
Mycket bra kommunikation i såväl offertfas, som inför, under och efter installation. Har beställt och fått installerat både ny frånluftsvärmepump och luft/luft-värmepump. Teknikerna var punktliga och professionella. Bra bemötande från början till slut.
Bemötande i världsklass och duktigt gäng!
Trevlig & snabb service, smidig installation
Snabb leverans, felfritt bemötande under en bred lyhördhet. Kan varmt rekommendera denna leverantör av luft/vatten- värmepump. Vill tillägga snygga installationer då det var viktigt för oss.
Relax Rör har varit väldigt smidiga att ha att göra med från start till mål. Vi har anlitat dem för service i många år och därför kändes det naturligt att de fick byta ut värmepumpen också, speciellt som de gav ett konkurrenskraftigt pris. När sen varmvattnet slutade fungera någon vecka innan planerad installation hade vi tur och de kunde planera om och hjälpa oss tidigare. Mycket tacksamt! Så vi är mycket nöjda med deras arbete!
Bra och proffsigt bemötande och agerande. Installerat ny bergvärmepump och allt gick smidigt och snabbt.
Snabba svar, trevligt bemötande och mycket hjälpsamma. Topppenjjobb. Kan verkligen rekommendera dem!!
Snabb och pålitlig service samt snygg installation. :)
Min upplevelse var allt annat än dålig. Trevligt och proffsigt bemötande från första kontakt och efter installation. Duktiga installatörer och alla höll vad dom lovade. Kan varmt rekommendera! /Hampus
Proffsig montage av ny IVT frrånluftspump. Duktiga montörer, allt fungerade bra med kreditgivare som Relaxrör samarbetar med. Toppen !
Trevlig och kunnig personal, fungerade utmärkt från första offertmöte till installation.
Kompetenta, pålitliga, håller bokade tider, bra produkter!
Snabb återkoppling och smidig installation, borttransport av tidigare bergvärmepump och ackumulatortank m. m. Ett stort plus är ett trevligt bemötande både vid beställning och installation. En skönhetsfläck är att beställd rumstermostat ännu inte installerats.
Hej Ulf, Tack för ditt fina omdöme. Vi har beställt din rumstermostat och inväntar att få den levererad, därefter kontaktar vi dig och bokar en tid för montering. Vi beklagar väntetiden. Med vänliga hälsningar, Relax Rör & Värme
Trevliga, kunniga och väldigt måna om att kunden ska bli nöjd.