Väldigt serviceinriktade,, snabb och smidig hjälp.. Mina varmaste rekommendationer..
Hultströms Bil
Välkommen till Hultströms Bil! På Baldersgatan 19 i Norrtälje hittar du vår verkstad Hultströms Bil. Vi är din fristående V.A.G specialist i Roslagen. Vi är en av de mest lättillgängliga bilverkstäderna i Norrtälje med endast några minuters gångavstånd till Norrtälje busstation. Varför ska du välja Hultströms Bil? * Korta...
29 omdömen om Hultströms Bil
Trevligt bemötande, mycket flexibla, duktiga och snabba.
Trevligt proffsigt bemötande. Rekommenderas varmt!! /From nu en stamkund
Trevligt bemötande av personalen, dit kommer jag åka igen.
Det var första besöket och något rörigt vid ankomsten till verkstaden. Så småningom gick jag till receptionen och allt ordnade sig. Besöket
Väldigt gott bemötande och väldigt snabba i sin leverans. Servicen på bilen var lätt att boka, fick tid inom ngr dagar. Kommer gladeligen lämna bilen där igen.
Snabb service och förståelse för prisbild.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Jätte nöjd!👍👌 Bra bemötande o information
Alltid service på hög nivå, och kunden är alltid i fokus. Har alltid löst alla våra problem inom företagsbilarna och även privat. Kan stark rekommendera detta gäng på Hultströms bil som gör allt för att kunden ska känna sig nöjd.
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Byte av turbo.fick bra feedback angående pris.trevligt bemötande.
Har fått mina bilar (audi a6, VW passat) servade och reparerade av Robban. Korta väntetider och snabbt och professionellt utfört arbete. Bästa verkstaden i Norrtälje.
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Mycket bra service. Bra kompetens och bra pris
Generator på bilen hade gått sönder. Jag fick en tid 2 dagar efter att jag kontakta Hultströms Bil. Jag blev väl bemöt, jag fick ett bra pris och bilen blev klar snabbt. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem för flera.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Jag har anlitat Hultstöm bil för Service och en del reparationer. Bemötandet har alltid varit mycket trevligt och tillmötesgående. Jag förväntade mig att få det jag önskat, åtgärdat och det har fungerat perfekt. Snabbt smidigt och smärtfritt.👍
Professionell service och engagemang
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Går alltid nå på telefon, tydliga kostnadsförslag innan inlämning, snabb service. Klockrent tummen upp
Proffsiga tillmötesgående som alltid lyckas klämma in en tid med kort varsel. Ringer om det tillkommer mer jobb och för en dialog. Rekommenderas starkt
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Super bra och snabb service! Så nöjd med ett öppet och trevligt bemötande
Byte skivor samt belägg fram. Byte bromsvätska. Allt bra.
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Bra service och konkurrensmässigt pris på std. service
Gjorde en service på min audi! Bra priser och trevligt bemötande av personal! Ingra krusiduller bara rent av proffsigt utfört jobb och snabbt gick det!
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Byte av lampor. Priset var definitivt konkurrens kraftigt. Allt utfört i enlighet med överenskommelsen. Snabbt och bra. Mina förväntningar har uppfyllts.
Professionellt bemötande Lätt boka servicen med en tid som passade mig
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
Bra verkstad. Gör sitt jobb på ett utmärkt sätt.
Norra europas bästa bilverkstad! Bättre bemötande och service mot kunden får man leta efter.
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Snabb, bra och kostnadseffektiv service.
Lämnade in bilen för missljud under bilen,fick under dagen en förklaring vad som var fel och en bild skickad till mig, när bilen var klar på kvällen så fick jag bilen hemkörd, Det är vad jag kallar service över förväntan och ett mycket bra servicetänk
Trevligt bemötande och bra service o bra prisbild. Service 3000 mil. Bra personal.
Beställde omläggning av nya 19” däck, balansering av däck samt en fyrhjulsinställning. Trevligt bemötande, ordentliga och noggranna, fräscha lokaler, modern utrustning till bra pris! Hur bra som helst. Svårslaget!
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Mkt proffsiga och service-inriktade.
Trevligt bemötande och väldigt kunniga på Audi och WV. Fick servicetid för inom en vecka för kamremsbyte på en Audi A4 2016. Var betydligt billigare på service jämfört mot Audi. Kan varmt rekomenderas.
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi