Bilverkstad i Huddinge

29 rekommenderade bilverkstäder i Huddinge kommun

Vi förstår att du är på jakt efter en duktig och väl rekommenderad bilverkstad i Huddinge. Här på Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella verkstäderna i just din del av Huddinge just nu! Varmt välkommen!

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Speedy Bilservice Huddinge

1,295 omdömen
    Välkommen till Speedys bilservice i Huddinge! Lång erfarenhet av branschen och kunniga mekaniker som brinner för säkra och snabba bilreparationer.
    Maria Therese K
    Maria Therese K: Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
  • Driver du bilverkstad i Huddinge?

• Mekonomen Huddinge Syd

1,211 omdömen
    Linda Johanna C
    Linda Johanna C: Serviceminded Flexibla Gör alltid bra jobb
  • Mekonomen Huddinge

935 omdömen
    Välkommen till MBV Huddinge AB!
    Billy William E
    Billy William E: Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpliga metoder. Tack!
  • Bil & Motorteknik Per Larsson

927 omdömen
    Fullserviceverkstad med alla specialinstrument och verktyg för BMW-bilar. Vi är Din BMW-specialist!
    Calle S
    Calle S: En bra och kunnig verkstad som jag använt många gånger och kan rekommendera till den som vill anlita en riktig bilmekaniker - inte bara en reservdelsbytare. Att de dessutom är trevliga och prisvärda gör ju inte saken sämre.
  • Kontakta oss om du behöver hjälp med din bil!
    Janette J
    Janette J: Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
  • Vi har i över 40 år arbetat med Fiat, Lancia och Alfa Romeo och har gedigen erfarenhet av diverse reparationer och service!
    Mikael H
    Mikael H: Grymt kunniga och dedikerade till märkena. Alltid ett trevligt bemötande!
  • När du behöver extra fart och effektivitet kan du ta en titt in till oss på Biltronix. Vi chiptrimmar din bil, reparerar och programmerar om dina bilnycklar samt airbag.
    Anders H
    Anders H: Bra och snabb service, lätt att ha att göra med, prisvärt, Lyckades med det ingen annan klarat att laga
  • STEPHAN D
    STEPHAN D: Tyvärr så vill jag varna alla för det här företaget samt för att anlita fakebolaget Autobutler som mellanhand. Alla andra fake rekommendationer är från tiden 25-27 maj 2022 talar sitt eget språk vartifrån de kommer. Bättre att kontakta din verkstad direkt och få en hygglig offert på ditt jobb med professionella normala verkstadsmekaniker utbildade i Sverige så att du får din service reparation på ett korrekt sätt istället för mer problem.
  • Ingemar S
    Ingemar S: Jag och min fru var ute och provade diverse olika SUV:ar och hamnade av en tillfällighet hos LEXUS vid Smista Alle. Vi hade ingen tanke att det skulle finnas en bil för oss där, vi var bara nyfikna. Lasse Sundberg kom fram och lyssnade noga på vad det var för egenskaper vår nästa bil skulle ha. Vi provade några olika modeller och fastnade för en LEXUS 450 H som vi provade. Den uppfyllde med god marginal de egenskaper vi hade specificerat. Vi hade en inbytesbil som vi inte kunde fastställa inbytesvärdet på, så affären höll på att stupa. Lasse Sundberg hittade ett annat sätt för finansieringen och den provkörda demobilen blev vår. Han skötte det hela på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han vann verkligen vårt förtroende.
  • Mats Göran D
    Mats Göran D: Akut problem med ett bromsok i början på resa längre än trettio mil. Bra bemötande, de beställde reservdelar samtidigt som jag beställde reparation, för att spara tid. Mycket bra bemötande, och min förhoppning var att få hjälp samma dag. Fick bilen perfekt reparerad samma dag. Prisnivån stämde med vad jag förväntade mig. Snygg välskött verkstad, det kom till och med en servicemekaniker och frågade min vän som körde mig, och frågade om han fått hjälp. En bra verkstad som man som kund vill ha.
  • Roland A
    Roland A: jag har alltid känt mig nöjd och trygg efter mina besök hos er. Ja har fått svar på alla mina frågor stora som små. Kominkatonen med er hat vart helt underbart. Tack för eran goda arbeten ni gör.:-)
  • Salim H
    Salim H: BRA service, rekommenderar starkt
  • Anders H
    Anders H: Duktiga, snabba, trevliga, bra priser!
  • Mike S
    Mike S: Bra kvalité på lackjobben och trevlig service. Rekommenderas!
  • Fredrik W
    Fredrik W: Personligt och trevligt bemötande. Otroligt serviceminded
  • Anders S
    Anders S: Mycket trevlig och kunnig bilmekaniker som kan sin sak. Lämnade in en V50 för reparation och allt vi kom överens om åtgärdades. Inga 'hittepåfel' utan rak och ärlig kommunikation. Kommer definitivt att återkomma när det är dags för nästa service.
  • Marcus A
    Marcus A: Letade desperat efter ett företag som kunde byta min fläkt som hade börjat gå bärsärkargång, och det är ju inte så kul att åka land och rike runt i en torktumlare över julen. Detta var den första av fem verkstäder som kunde ordna det redan dagen efter (byta hela fläkten) och till ett försvarbart pris. Underbart att få kostnaden presenterad på förhand och att det sedan inte blir några obehagliga överraskningar. Nu sitter jag och äter pepparkakor och dricker kaffe framför några julblommor i deras väntrum och åker snart iväg med den färdiga bilen. Mycket trevlig personal. GPS rekommenderas varmt då det var ganska svårt att hitta till firman. (Nej, jag har inte med firman att göra, annat än att jag är kund där).
  • Nathalie N
    Nathalie N: Fantastiks biltvätt, rekommenderas starkt!
  • Martin
    Martin: Bra, personlig service. Trevlig. Fick via annat håll dock reda på att service inte gjorts fullt ut på bilen trots att stämpeln fanns där. Även lite problem med läckage efter servning. Annars bara gott att säga om denna firma!
  • Åsa B
    Åsa B: Otroligt bra och trevligt bemötande! Jätte nöjd med deras service, kan starkt rekommendera.
  • Johannes R
    Johannes R: STARK AVRÅDAN! Läs även andra kritiska recensioner innan du gör affärer med AD Sverige eller denna verkstad som AD Sverige lånar ut sitt namn till. Marcuz far med osanning gång efter gång, är inte på plats på avtalad tid när man ska hämta ut fordon och försöker debitera för reparationer som inte utförts. Vidare har jag vid 2 tillfällen efter genomförd reparation haft nya fel som inte funnits på bilen när den är "färdig" som ägaren beskyller mig för. Vill du inte råka ut för en långdragen tvist bör du åka annanstans och har du redan lämnat in bilen hos dem bör du provköra innan du betalar för att säkerställa att utlovade reparationer ät utförda och att nya fel inte har orsakats.
  • Kristian P
    Kristian P: Har lämnat bilen till dem i många år. Alltid bra service var det gäller byte däck, rekonditionering, köp av däck/fälgar. Bra jobbat!
  • Claes W
    Claes W: Alltid bra service. Hjälper dig så fort de bara kan, även när de har mycket att göra. Rekomenderas varmt.
  • CHRISTIAN G
    CHRISTIAN G: Lämnade in vår ca2,5 år gamla Iveco på service, utan några direkt kända fel från vår sida. När jag hämtar bilen berättar de att de hörde ett missljud från framvagnen när det provkörde bilen. Därav bytte de hjullager på garanti. Vidare visade det sig att smörjnipplar till bakgavellyften saknades och att baklyktorna hade fukt i sig. Båda dessa felen har de beställt delar till för att åtgärda på garanti. Snacka om bra service när man vid en service går igenom bilen så omfattande att man finner brister ägaren inte visste fanns. Och dessa reparerar man på garanti. Aldrig någonsin upplevt sådan service på en bilverkstad tidigare. Det kan inte bli något annat omdöme än 5!
  • Driver du bilverkstad i Huddinge?

• Carl S
    Carl S: Jag lät Stuvsta mopedservice reparera min gaswire till en Yamaha. Efter 2 veckor gick den sönder igen (samma problem). Jag kontaktade då dem och undrade om de kunde fixa saken igen utan kostnad. Det gick de med på. De reparerade samma sak igen och sedan krävdes jag på 500 kronor. De vägrade lämna ut mopeden om jag inte betalade och hotade med avgifter för förvaring. Konsumentombudsmannen kopplades in och varnade dem, men det struntade de i. Dessutom är ägaren både otrevlig och spydig. Han säger öppet saker som att "han är så jävla trött på alla som kommer hit med sina skitmopeder och vill ha dem fixade". Jag vill varna alla för att ha med dem att göra.

Bilverkstad i Huddinge

Här på Reco.se strävar vi hela tiden efter att uppnå en gemenskap, en gemenskap där vi tillsammans hjälps åt att hitta till de absolut bästa bilverkstäderna i Huddinge just nu. Det här görs genom att du kan ta del av vad tidigare kunder skriver om sina erfarenheter med olika verkstäder i Huddinge. Dessutom kan du själv gå in och skriva rekommendationer om de bilverkstäderna du besökt under den senaste tiden. Vi hoppas att du hittar en verkstad som passar just dig och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra personer som också letar efter en verkstad i Huddinge. Lycka till, önskar Reco.se!