Erik Bogren

Erik Bogren

Erik Bogren är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm

Erik Bogren har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Erik Bogren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Bogren har haft 15 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-03

31 omdömen om Erik Bogren

Sedan starten hos Reco 2024
Gunilla B
Villan

Mycket duktig. Snabbt gick det och det är jag tacksam för.

Marcus N
Villan

Proffesionell och hårt arbetande som ser till att affärerna blir gjorda! Mycket bra mäklare

Mary-Ann R
Centrum

Saklig och trevlig gjorde sitt jobb på ett bra sätt.

Svar från Erik Bogren

Hej Mary-Ann! Varmt välkomna ner till centrum framöver och lycka till med er egna försäljning! Tack för omdömet. //Erik Bogren

Sjul Noa Petter L
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Förslöv

Flexibel och tillgänglig, bra på att återkoppla!

Svar från Erik Bogren

Noa, tack för ert omdöme. Kul att ni är nöjda. Varmt välkomna ner till Skåne och Bjärehalvön - ert fina hus väntar på er! //Erik Bogren

Simon W
Munka Ljungby

Väldigt trevlig och trevlig engagerad mäklare. Lätt att komma i kontakt med när det behövs och återkommer alltid.

Svar från Erik Bogren

Hej Simon! Tack för ert fina omdöme, jag hoppas ni kommer stortrivas i det nya radhuset. //Erik Bogren

Inga Marleen Susanne S
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Förslöv

Erik var vår mäklare under en väldigt kort tid då vår föregående mäklare slutade innan vår husaffär blev avslutad. Han var under den tiden mycket tillmötesgående och lättillgänglig samt lätt att samarbeta med.

Svar från Erik Bogren

Hej Marleen! Tack för omdömet och förtroendet att få sälja ert charmiga hus under den period vi hade tillsammans. Nu får jag önska er ett stort lycka till med det nya huset som väntar på er. //Erik Bogren

Björn Ola Henric S
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Förslöv

Erik har alltid varit tillgänglig, både på vardagar och helger och gjort sitt bästa för att få till vår försäljning. HusmanHagberg har varit proffsiga och vi är nöjda med våra mäklare.

Svar från Erik Bogren

Björn, det känns väldigt bra för mig att ni är nöjda med förmedlingen av ert fina hus i Förslöv. Så kul att vi fick ihop det tillslut! Lycka till med nya huset framöver! //Erik Bogren

Per Roger S
Magnarp

Trevligt och professionellt bemötande. Snabb återkoppling på våra frågor och bra hantering av budgivning och kontraktskrivning.

Svar från Erik Bogren

Hej Roger! Tack för fint omdöme. Jag hoppas ni kommer njuta av ert nya fina boende i Magnarp. Må gott! //Erik Bogren

Emma Lundberg R
Magnarp

Proffsig, charmig och väldigt trevlig i sitt bemötande. Erik sålde vår bostad snabbare än förväntat till ett pris som vi är nöjda med. Han var tillgänglig, jobbade verkligen aktivt och hade en bra balans mellan att lyssna på våra önskemål och komma med egna råd och tankar. Vi är supernöjda!

Svar från Erik Bogren

Emma, jag gläds oerhört mycket att ni är nöjda med den (någorlunda korta) tid som vi hade tillsammans med förmedlingen. Tack! Stort lycka till med allt framöver i ert nya hus. //Erik Bogren

Karl L
Magnarp

Trevlig, bra bemötande. Jobbade hårt och snabbt. Hög grad av tillgänglighet.

Svar från Erik Bogren

Hej Karl! Tack för förtroendet att få sälja er fina bostad och stort lycka till med ert nya hus nu framöver! //Erik Bogren