Erik Bogren

Erik Bogren

Erik Bogren är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm

Erik Bogren har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Erik Bogren har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.6. Erik Bogren har haft 4 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-10

11 omdömen om Erik Bogren

Sedan starten hos Reco 2024
Per S
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Starby

Mycket professionellt skött från början till slut . Vi har fullt förtroende för Erik. Ett nöje.

Svar från Erik Bogren

Hej Per! Det har varit ett sant nöje att få ha er som kunder. Lycka till med era spännande projekt framöver! //Erik Bogren

Ann-Kristina S
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Starby

Erik är en duktig förhandlare. Han lyckades hålla sig cool och samtidigt närvarande när jag lät känslorna fladdra upp och ner. Han har också varit närvarande under den - för mig - långa process som försäljningen har inneburit. Frågor har genast besvarats, tid har tagits för att reda ut missförstånd och potentiella konflikter. Det hjälper ju också att Erik alltid är välklädd och ser oförskämt bra ut. Han är perfekt för sitt jobb.

Svar från Erik Bogren

Hej Ann-Kristina! Tack för ert omdöme. De har varit ett nöje att få hjälpa er att förmedla ert charmiga hus. Lycka till med allt framöver! //Erik Bogren

August D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Nya Kungsgården

Erik är väldigt serviceinriktad, tillmötesgående och lättillgänglig. Han är dessutom väldigt trevlig. Erik behöver bara lite erfarenhet för att få full pott.

Svar från Erik Bogren

Hej August! Tack för förtroendet och att ni valde mig, det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Lycka till med ert nya hus framöver!! //Erik Bogren

William T
Nya Kungsgården

Kunnig mäklare, svarar snabbt och följer upp.

Svar från Erik Bogren

Hej William! Tack för ert omdöme. Lycka till med er nya bostad i Ängelholm! //Erik Bogren

Anders Gunnar Ludvig H
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Förslöv

Erik har ett genuint intresse av sitt uppdrag, han är alltid trevlig och tillmötesgående, absolut inte gåpåig. Vi hade inte kunnat tänka oss en bättre mäklare, en fantastiskt duktig och underbar människa. Vi är helt nöjda med den service som Erik gett oss. inför första besöket hos oss hade han redan plockat fram en mängd data om huset och förklarade hur hela försäljningsprocessen skulle gå till och vad vi behövde tänka på samt gav oss bra tips.

Svar från Erik Bogren

Hej! Ett stort stort tack att ni delar med er om er upplevelse. Det har varit ett nöje för mig att få hjälpa er. Lycka till med ert nya boende! //Erik Bogren

Charlotte H
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Förslöv

Trevlig, tillmötesgående och engagerad. Kan varmt rekommendera Erik!

Svar från Erik Bogren

Hej Charlotte! Tack för ert omdöme- Jag hoppas att ni kommer stortrivas i ert nya hus, lycka till med allt! //Erik Bogren

Jenny C
Nya Kungsgården

Välkomnande trevlig, varm, glad prick. Pigg och informativ. Erik kändes som en kompis fast vi aldrig träffats förut. Nöjd.

Svar från Erik Bogren

Hej Jenny! Stort tack för ditt omdöme, jag önskar er stort lycka till med er nya bostad här i Ängelholm. // Erik Bogren

Josefine P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Bogren en del av HusmanHagberg Ängelholm
Nya Kungsgården

Erik följde oss engagerat genom hela försäljningen och var ett väldigt bra bollplank i olika beslut som behövdes tas. Rekommenderar starkt Erik!

Svar från Erik Bogren

Josefine, stort tack för ditt omdöme. Det har varit så kul att få hjälpa er. Lycka till med hus framöver! //Erik Bogren

Yvonne K
Nya Kungsgården

Trevlig, vänlig, kunnig och bra information och uppdatering kring budgivningen. Dessutom ett bra och snabbt initiativ till att genomföra affären.

Svar från Erik Bogren

Hej Yvonne, Stort tack för ert omdöme. Det har varit så kul att få hjälpa er att hitta en bostad här i Ängelholm, lycka till framöver! //Erik Bogren

Stina S
Nya Kungsgården

Mycket trevligt bemötande lugn o sansad o förklarade när vi inte förstod.Proffsigt sätt både vid visning o sen när viskrev kontrakt.All heder åt Erik önskar honom lycka till framöver .Önskar en nöjd kund

Svar från Erik Bogren

Hej Stina! Tack för att du delar med dig om din upplevelse. Det har varit ett nöje att få hjälpa er att hitta er nya bostad, stort lycka till! //Mvh Erik Bogren