Vi är nöjda med mäklaren i samband med köpet av vår bostadsrätt. Han var trevlig, tydlig och kommunikativ, vilket gjorde processen smidig. Trots att han tog över från en tidigare mäklare var han väl insatt och kunde ge bra information. Han var även flexibel och tillmötesgående, vilket vi uppskattade. En positiv upplevelse!
Viktor Forsberg
Viktor Forsberg är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm
.Viktor Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Viktor Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.8. Viktor Forsberg har haft 2 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-01
8 omdömen om Viktor Forsberg
Stort tack för de fina orden Veronica är ytterst tacksam för att ni hade förtroendet för mig att avsluta affären trots övertaget. Ni har varit väldigt tillmötesgående och haft en fin inställning till processen vilket förenklat mitt arbete. Grattis till er nya bostad och hoppas ni har en riktigt fin semester i värmen.
Engagerad och ger sin tid. Bra återkopplingar och lyhörd.
Tack för omdömet Jonas, jag är väldigt tacksam för att jag fick fortsätta förmedla er fina bostad efter min kollega. Tillsammans kunde vi nå ett slutpris som dessutom var rekord. Önskar er all lycka med bebisbubbla och villaliv!
Viktor är en mycket engagerad mäklare med en unik förmåga att lyfta fram det speciella hos det objekt han förmedlar. Jag kan verkligen rekommendera Viktor.
Stort tack för omdömet och de fina orden Stellan. Jag uppskattar verkligen att du har haft förtroende för mig att ta över objektet och för att du delat med dig av husets gedigna historia. Nästa äventyr tillsammans blir att hitta en ny pärla där du kan sitta i ett växthus och njuta av morgonkaffet.
Vänlig, positiv och professionell i sitt bemötande. Viktor är beskrivande och samtidigt inlyssnande i samtal, och upplevs ta stor hänsyn till köpare och säljares önskemål och visioner.
Tack Jasmine, så glad jag blir över omdömet och specifikt att ni känt av min strävan för att både köpare och säljare ska känna sig hörda och trygga. Grattis till er nya bostad och jag väntar med spänning på att få komma ut och se vad ni har gjort på gården. Vem vet jag kanske blir storkund i den framtida loppisdelen?!
Tillgänglig och väldigt gott bemötande!
Tack Anna-Maria för det fina omdömet och grattis till er nya bostad. Ska bli spännande att följa er renovering och håller tummarna för att jag får se huset när ni satt er egna prägel.
Vi är oerhört nöjda med vår mäklare Viktor Forsbergs insats. Han är mycket kompetent och serviceminded. Han har hela uppdraget arbetat för att vårt utfall ska bli så bra som möjligt, och gjort mer än vi kunde förvänta oss av en mäklare. Fem stjärnor!
Stort tack för det fina omdömet Sylvia, är tacksam för att jag fick uppdraget och för att ni haft fullt förtroende för mig genom hela processen. Nu fortsätter den fina resan och fler minnen kommer skapas i stugan i nästa ägares regi. Lycka till framöver och hoppas våra vägar korsas på nytt!
Kunnig påläst svarar på alla frågor. Säljare ut i fingertopparna det är nog firmans snabbaste äffär 🤣 Från första visning till avtal endast ett par timmar. Kan bara säga att Viktor är en stor tillgång på HusmanHagberg Med vänlig hälsning, Petra
Stort tack för omdömet Petra och grattis till era fina stuga. Det glädjer mig att ni är nöjda med min insats och era fina ord värmer. Är säker på att det här avslutet går till historian som en av de snabbaste, men det var tack vare er snabba beslutsfattning och härliga inställning till livet. Tack för trevliga samtal och hoppas du kan få lite lugn och ro i stugan när Björn guppar med båten ute på sjön!
Mycket bra bemötande. Duktig på sitt jobb.
Tack för omdömet Björn det uppskattas verkligen och grattis till er nya pärla. Önskar dig all fiskelycka i världen med nya båten och håller tummarna för att du fångar gammelgäddan.