Isac Wemmel

Isac Wemmel

Isac Wemmel är mäklare på HusmanHagberg Bohuslän

Isac Wemmel har varit registrerad mäklare sedan 2023-11. Isac Wemmel har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.8. Isac Wemmel har haft 14 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-10

22 omdömen om Isac Wemmel

Sedan starten hos Reco 2023
Rickard Mikael Lars S
Sålde sitt hus med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Bovallstrand

Fantastisk service men framförallt ser till både köparen och säljarens intressen om vad som är viktigt. Gör verkligen att det blir smidigt för alla och ser även till att guida/stötta genom alla faser.

Svar från Isac Wemmel

Tack för förtroendet! Vi ses garanterat framöver, lycka till med allt :)

Elisabet H
Dingle

Jag tycker att Isak var jätte duktig han var engagerad ambitiös och trygg Försäljningen har gått säkert och så ansvarsfullt Ut.

Svar från Isac Wemmel

Tack för omdömet Elisabet! Trygghet värderas högt i en försäljningsprocess, tack för ett bra samarbete!

Cathy T
Smögen Kleven

Mycket professionell bemötande ! Allt gick väldigt smidigt! Rekommenderar varmt Isac!!

Svar från Isac Wemmel

Tack för omdömet och förtroendet Cathy! Ha en fin resa så håller vi kontakten, allt gott!

Helena P
Köpte sin stuga med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Kungshamn

Vi kan varmt rekommendera Isac som är rak, trevlig, snabb på att återkoppla och tar reda på saker vid behov! Han kändes trygg genom hela affären.

Svar från Isac Wemmel

Stort tack för omdömet, hoppas ni kommer trivas i ert nya fritidshus! Vi ses i krokarna :)

Veronica W
Smögen Kleven

Påläst, ambitiös och lätt att samarbeta med.

Svar från Isac Wemmel

Stort tack för ett grymt samarbete och för förtroendet. Vi ses på tillträdet :)

Jonas E
Smögen Kleven

Isac gav ett avsevärt piggare intryck än övriga mäklare när vi kollade runt i området. Under sälj- och avralsprocessen har Isac varit lagom "på" men samtidigt hela tiden drivit det hela framåt i en tydlig riktning.

Svar från Isac Wemmel

Jonas! Stort tack för ditt omdöme, att vara framåt i en försäljningsprocess är A och O. Tack för förtroendet, ser fram emot tillträdet och att träffa er igen.

Anders W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Smögen Kleven

Isac har varit väldigt engagerad och framåt då han hjälpt oss att hitta en lägenhet som inte kommit ut på annons, hans engagemang visar på tillgänglighet och flexibilitet. Oerhört bra bemötande/Anders

Svar från Isac Wemmel

Många tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme. Betyder mycket! Önskar dig och Ulrika all lycka till, vi syns på tillträdet! :)

Ulrika E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Smögen Kleven

En fantastisk mäklare som engagerar sig i sina kunder. Han svarar alltid snabbt på meddelanden, vare sig det är på eller utanför arbetstid. Han är hjälpsam och gör sitt yttersta för att det skall bli så bra som möjligt för sina klienter. Jag rekommenderar verkligen Isac, han passar perfekt i sin roll som mäklare.

Svar från Isac Wemmel

Tack för ditt omdöme Ulrika, hoppas ni får ett par fantastiska år på Smögen! Grattis igen :)

Sandra L
Sålde sin stuga med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Kungshamn

Vi är så nöjda och tacksamma över Isac och hans hjälp igenom vår försäljning. Trevlig, mån om att återkoppla och noggrant förklara, och med ett ödmjukt bemötande har det upplevts både personligt och proffesionellt. Rekommenderar varmt Husmanhagberg Bohuslän och framförallt Isac!

Svar från Isac Wemmel

Varmt tack för omdömet! Nu får vi se till att hitta ett hus som passar er också, vi hörs av framöver. Hälsa till resten! :)

Malin Josefina D
Sålde sitt hus med hjälp av Isac Wemmel en del av HusmanHagberg Bohuslän
Hällevadsholm

Engagerad mäklare, trevlig och enkel att samtala med. Fick bra hjälp och stöttning i alla steg som skulle utföras

Svar från Isac Wemmel

Tack för ditt omdöme Malin! Stort tack för förtroendet och lycka till. Vi syns på tillträdet :)