Mäklare i Sotenäs

4 rekommenderade mäklare i Sotenäs kommun

• Fastighetsbyrån Kungshamn

Verifierat företag
    701 omdömen
    Fastighetsbyrån i Kungshamn erbjuder den bästa mäklartjänsten! Vi ser varje affär som unik och anpassar oss efter dina önskemål. Välkommen!
    Line V
    Line V: AG har hjulpet oss både med kjøp og salg av leilighet . Han oppleves meget pålitelig, er behjelpelig med å løse utfordringer og har orden i sakene . Anbefales 😀
  • Driver du mäklarfirma i Sotenäs?

• HusmanHagberg Bohuslän

Verifierat företag
    423 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg i Bohuslän!
    Louise Christina H
    Louise Christina H: Vi köpte ett äldre hus av Ludvig. Han är Jättetrevlig, lugn, tillmötesgående och det bästa är att han är jordnära. Toppen! Rekommenderas verkligen!
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kungshamn! Vi kan området i Sotenäs här på Västkusten och kan guida dig genom hela bostadsaffären.
    Lisa K
    Lisa K: Johan är en professionell , glad, positiv och förtroendeingivande mäklare! Han tar sig tid , lyssnar och förmedlar sina tankar och idéer på ett kunnigt sätt. Våra förväntningar och Johans sätt att arbeta möttes på ett bra sätt och resulterade i ett beslut som vi är nöjda med.
  • Driver du mäklarfirma i Sotenäs?

• Gun S
    Gun S: Fick hjälp av Anna med försäljningen av min sommarstuga på Röd. Otroligt lyhörd och duktig säljare. Hjälpte både mej som säljare och även min köpare på det allra bästa sätt. Vi är mycket nöjda !