Johan Nilsson

Johan Nilsson

Johan Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Enskede

Johan Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Johan Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Nilsson har haft 83 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

222 omdömen om Johan Nilsson

Sedan starten hos Reco 2021
Pontus B
Årsta

Kanon service från start till mål för att hjälpa både mig som köpare och säljaren för att få våran affär i hand. Enkel att ha och göra med! 10/10

Odd Ö
Kärrtorp

Johan är ärlig och pålitlig. Han arbetar strategiskt och målmedvetet för att komma till ett avslut som både säljare och köpare är nöjda med.

Olof N
Enskededalen

Vi är väldigt nöjda med valet av Johan. Hela processen har varit professionell och vi kände oss mycket trygga från start till mål. Tack Johan!

Marie B
Årsta

Kan varmt rekommendera Johan som mäklare. Han sålde min tvåa i Årsta. Lägenheten var lite svårsåld men Johan höll igång processen och efter flera visningar fick jag till slut det jag ville. En engagerad och trevlig mäklare som har stor kunskap om både området och marknaden. Tack Johan!

Sofia B
Årsta

Johan kändes mycket erfaren och trygg!

Henrietta H
Årsta

Jag är otroligt nöjd med Johan! Tack vare hans engagemang och att han alltid är på tårna lyckades han sälja vår lägenhet blixtsnabbt (och till ett pris vi är nöjda med) till en spekulant han redan hade kontakt med. Som förstagångssäljare har Johan varit en ovärderlig hjälp – tålmodig, pedagogisk och genuint mån om att vi skulle känna oss trygga och förstå hela processen. Rekommenderas varmt!

Harish Y
Årsta

Johan är en mycket professionell och ärlig mäklare, egenskaper som verkligen skiljer honom från andra, särskilt i Årstaområdet. Från början till slut gav han exceptionellt stöd, expertkunskap och en nivå av professionalism som överträffade mina förväntningar. Jag rekommenderar starkt Johan till alla som söker att köpa eller sälja en fastighet.

Luca A
Johanneshov/Globen

Very happy to have had Johan as a broker. He helped me getting the visit immediately and was able to decide on placing a bid due to that.

Tina H
Årsta

Johan är lugnt, professionell, trygg och förtroendegivade. Jag skulle varmt rekommendera honom vidare.

Carola P
Årsta

Rekommenderar varmt Johan som mäklare. Har sålt med två andra mäklare tidigare och Johan överträffade de andra två med sin professionalism, kunnighet och kommunikation gentemot mig som säljare. Det är stressande att sälja sin bostad, men Johan genomförde försäljningen med fingertoppskänsla och eftertanke , vilket resulterade i ett mycket bra pris innan planerade visningar. Hans assistent, Cecilia, ska också nämnas i detta sammanhang.